Napisano 18 Kwiecień 200916 l Witam Postanowiłem zaprezentować moje kolejne wypociny :) Tym razem jest to najnowszy model Subaru Imprezy WRX STi: Konstruktywna krytyka jak zawsze mile widziana.
Napisano 18 Kwiecień 200916 l Faaaaaajnie to wygląda...szkoda tylko ze tak pustawo...i kompozycja leży...i nic sie nie dzieje...ehh narzekam :)
Napisano 18 Kwiecień 200916 l lakier mógłby być lepszy i niebo lepszej jakości, albo jakos w maxie je zrobić
Napisano 18 Kwiecień 200916 l oswietlenie wyszlo dosyc naturalnie, ale jak juz wspomnieli lakier wyszedl troche plastikowy. Mogles tez dorobic obicia wnetrza, bo strasznie cienkie blachy wyszly
Napisano 18 Kwiecień 200916 l Ogolnie mi sie podoba, ale tak samo jak moim przedmowca przyczepiam sie do lakieru. Troszke mi tez nie lezy material felg, wydaje mi sie ze powinny byc bardziej "metaliczne". I ta HDRka taka nieszczegolna do odbic, przynajmniej w moim odczuciu, ale super shaderek opon
Napisano 18 Kwiecień 200916 l Model jak dla mnie gites majonez :D W sumie prezentacja podoba mi sie (jak na bilboardach) :) Z reszta ja się nawet nie wypowiadam bo to co ja stworzyłem do tej pory to jeden wielki smiech na sali w porównaniu z tym...
Napisano 18 Kwiecień 200916 l Teraz jeszcze przerobic na N grupe albo WRCowke i bedzie cool :) Wkomponowac ladnie w foto i wogole bomba :)