HummFred Napisano 18 Kwiecień 2009 Napisano 18 Kwiecień 2009 Witam Postanowiłem zaprezentować moje kolejne wypociny :) Tym razem jest to najnowszy model Subaru Imprezy WRX STi: Konstruktywna krytyka jak zawsze mile widziana.
D4D4L Napisano 18 Kwiecień 2009 Napisano 18 Kwiecień 2009 Faaaaaajnie to wygląda...szkoda tylko ze tak pustawo...i kompozycja leży...i nic sie nie dzieje...ehh narzekam :)
Robertus Napisano 18 Kwiecień 2009 Napisano 18 Kwiecień 2009 Ogolnie bardzo fajne, dobre swiatelko. Samochod tylko ciut plastikowy
tob01 Napisano 18 Kwiecień 2009 Napisano 18 Kwiecień 2009 lakier mógłby być lepszy i niebo lepszej jakości, albo jakos w maxie je zrobić
JohnZi Napisano 18 Kwiecień 2009 Napisano 18 Kwiecień 2009 oswietlenie wyszlo dosyc naturalnie, ale jak juz wspomnieli lakier wyszedl troche plastikowy. Mogles tez dorobic obicia wnetrza, bo strasznie cienkie blachy wyszly
Pawelkos Napisano 18 Kwiecień 2009 Napisano 18 Kwiecień 2009 Ogolnie mi sie podoba, ale tak samo jak moim przedmowca przyczepiam sie do lakieru. Troszke mi tez nie lezy material felg, wydaje mi sie ze powinny byc bardziej "metaliczne". I ta HDRka taka nieszczegolna do odbic, przynajmniej w moim odczuciu, ale super shaderek opon
Mr_SAN Napisano 18 Kwiecień 2009 Napisano 18 Kwiecień 2009 Model jak dla mnie gites majonez :D W sumie prezentacja podoba mi sie (jak na bilboardach) :) Z reszta ja się nawet nie wypowiadam bo to co ja stworzyłem do tej pory to jeden wielki smiech na sali w porównaniu z tym...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 18 Kwiecień 2009 Napisano 18 Kwiecień 2009 Teraz jeszcze przerobic na N grupe albo WRCowke i bedzie cool :) Wkomponowac ladnie w foto i wogole bomba :)
Rekomendowane odpowiedzi