Napisano 22 Kwiecień 200916 l Witam. Wystawiam kilka renderów, które popełniłem ostatnimi czasy. Projekty nie są moje więc proszę oceniać tylko rendery. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Pozdrawiam:-)
Napisano 22 Kwiecień 200916 l Na niektórych obrazkach sampling jakoś ziarnisty. A tak to CUD MIÓD. W końcu porażasz od samego początku klasowymi wizkami :) Ciężko mi oceniać, bo to takie ładne :D
Napisano 22 Kwiecień 200916 l Co do renderów to wszystko ekstra, światełko, klimat... super :-) Pozdro!
Napisano 23 Kwiecień 200916 l Skopane mapowanie na drzwiach i cuś z materiałem sofy nie tak, dziwna tekstura, nie wiem czy to materiał, płótno jakieś, czy skóra. Ale poza tym renderki pierwsza klasa, świetne materiały, zwłaszcza w łazience. Chociaż nieco blado i smutno.
Napisano 23 Kwiecień 200916 l Jest dobrze ale byłoby lepiej dwa pierwsze rendery oglądać w prostej kamerze ;) Ostatni i pierwszy render najbardziej mi się podobają. Pozdrawiam :)
Napisano 23 Kwiecień 200916 l bardzo ładne rendery moze troche miejscami drewno ma za ostre ziarno ale nawet nie zwracalem an to uwagi :] w czym renderowane jesli mozna wiedziec ? pozdro
Napisano 24 Kwiecień 200916 l Autor Dzięki wielkie za wszelkie cenne uwagi:-). Renderowane vryjem. Pozdrawiam.