MF Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 Witam. Następna pracka! Jest to długopis:P. Można go zaliczyć do speed work, bo wykonałem go w około 40 minut. Chciałem sprawdzić jak sobie z tym poradzi vray, wiec jest to również test rendera. Prosze o konstuktywne komentarze i wzkazówki. Z góry thx. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 na jakim to jest FOVie? jakbyś dodał jeszcze DOF to byłoby fajnie a jesli chodzi o sam model, to chyba koncówka jest zbyt spiczasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanni Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 Nie no, nie mam pytan, jedynie bym troche zmienił czubek(wkład dugpisu) bo wydaje mi sie trosze za ostry ale to drobiazg, ogolnie respect stary :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 Drazni mnie troche swiatło, ten odblask przejarany.. moze być ale skomplikowane to nie jest:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 przeydała by się jakas gumka która jest w wielu długopisach zapobieegająća ślizganiu się. I dłgopis powinien opierać się na tej końcówce ponieważ zawsze ona przeciąża na swoją strone , a tutaj ona wisi w powitrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 mila pracka ale chyba ten dlugopis krzywy jest (?) albo mi sie wydaje heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 19 Marzec 2004 Autor Share Napisano 19 Marzec 2004 zombo master : I tu Cie mam :). Właśnie identyczny długopis mam, że nie ma tej gumki, oraz jest tak wyważony że sie nie przechyla mw4d: wydaje Ci sie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 cien przybral postac bardzo symboliczna, co poddaje w watpliwosc realizm pracy - tak to jest jak sie oswietla wylacznie z HDR... Płyciutki DOF z pewnoscia bylby wskazany. Wiec mocniejsze zacienienie + DOF i bedzie znacznie ciekawiej. W kazdym razie co by nie czynic - dlugopis i tak pozostanie dlugopisem... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 a skoro tak to zwracam honor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 koncowka za ostra i to przejscie miedzy tym \'aluminium\' a tym czyms ciemnym (na przodzie) - nie ma tam zadnej szczeliny?? - bo teraz wyglada strasznie gladko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 19 Marzec 2004 Autor Share Napisano 19 Marzec 2004 Oto drugi i ostatni render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 noo - duzo lepiej :D - aczkolwiek ta niebieska kropka na koncu... hmm - to chyba tak nie wyglada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 20 Marzec 2004 Share Napisano 20 Marzec 2004 Moze dalbys go przynajmniej na jakims biurku lub moze w opakowaniu jakims lub obok? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 20 Marzec 2004 Autor Share Napisano 20 Marzec 2004 Lepiej nie :). To nie miala być scena, a jedynie obiekt... Finished już jest wiec wiesh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Pierwsze ustawienie światła bardziej mi do gustu przypadło, aczkolwiek mogłoby być 10-20% słabsze. :-) Podziwiam szybkość i jakość wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 heh , super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi