Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Następna pracka!

Jest to długopis:P. Można go zaliczyć do speed work, bo wykonałem go w około 40 minut. Chciałem sprawdzić jak sobie z tym poradzi vray, wiec jest to również test rendera. Prosze o konstuktywne komentarze i wzkazówki. Z góry thx.

dlugo.jpg

Pozdro!

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

na jakim to jest FOVie?

jakbyś dodał jeszcze DOF to byłoby fajnie

a jesli chodzi o sam model, to chyba koncówka jest zbyt spiczasta

Napisano

Nie no, nie mam pytan, jedynie bym troche zmienił czubek(wkład dugpisu) bo wydaje mi sie trosze za ostry ale to drobiazg, ogolnie respect stary :)

Napisano

przeydała by się jakas gumka która jest w wielu długopisach zapobieegająća ślizganiu się.

I dłgopis powinien opierać się na tej końcówce ponieważ zawsze ona przeciąża na swoją strone , a tutaj ona wisi w powitrzu.

Napisano

zombo master : I tu Cie mam :). Właśnie identyczny długopis mam, że nie ma tej gumki, oraz jest tak wyważony że sie nie przechyla

mw4d: wydaje Ci sie :]

Napisano

cien przybral postac bardzo symboliczna, co poddaje w watpliwosc realizm pracy - tak to jest jak sie oswietla wylacznie z HDR... Płyciutki DOF z pewnoscia bylby wskazany.

Wiec mocniejsze zacienienie + DOF i bedzie znacznie ciekawiej.

W kazdym razie co by nie czynic - dlugopis i tak pozostanie dlugopisem...

;)

Napisano

koncowka za ostra i to przejscie miedzy tym \'aluminium\' a tym czyms ciemnym (na przodzie) - nie ma tam zadnej szczeliny?? - bo teraz wyglada strasznie gladko

Napisano

Pierwsze ustawienie światła bardziej mi do gustu przypadło, aczkolwiek mogłoby być 10-20% słabsze. :-)

Podziwiam szybkość i jakość wykonania.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności