Napisano 18 Marzec 200420 l Witam. Następna pracka! Jest to długopis:P. Można go zaliczyć do speed work, bo wykonałem go w około 40 minut. Chciałem sprawdzić jak sobie z tym poradzi vray, wiec jest to również test rendera. Prosze o konstuktywne komentarze i wzkazówki. Z góry thx. Pozdro!
Napisano 19 Marzec 200420 l na jakim to jest FOVie? jakbyś dodał jeszcze DOF to byłoby fajnie a jesli chodzi o sam model, to chyba koncówka jest zbyt spiczasta
Napisano 19 Marzec 200420 l Nie no, nie mam pytan, jedynie bym troche zmienił czubek(wkład dugpisu) bo wydaje mi sie trosze za ostry ale to drobiazg, ogolnie respect stary :)
Napisano 19 Marzec 200420 l Drazni mnie troche swiatło, ten odblask przejarany.. moze być ale skomplikowane to nie jest:D
Napisano 19 Marzec 200420 l przeydała by się jakas gumka która jest w wielu długopisach zapobieegająća ślizganiu się. I dłgopis powinien opierać się na tej końcówce ponieważ zawsze ona przeciąża na swoją strone , a tutaj ona wisi w powitrzu.
Napisano 19 Marzec 200420 l mila pracka ale chyba ten dlugopis krzywy jest (?) albo mi sie wydaje heheh
Napisano 19 Marzec 200420 l Autor zombo master : I tu Cie mam :). Właśnie identyczny długopis mam, że nie ma tej gumki, oraz jest tak wyważony że sie nie przechyla mw4d: wydaje Ci sie :]
Napisano 19 Marzec 200420 l cien przybral postac bardzo symboliczna, co poddaje w watpliwosc realizm pracy - tak to jest jak sie oswietla wylacznie z HDR... Płyciutki DOF z pewnoscia bylby wskazany. Wiec mocniejsze zacienienie + DOF i bedzie znacznie ciekawiej. W kazdym razie co by nie czynic - dlugopis i tak pozostanie dlugopisem... ;)
Napisano 19 Marzec 200420 l koncowka za ostra i to przejscie miedzy tym \'aluminium\' a tym czyms ciemnym (na przodzie) - nie ma tam zadnej szczeliny?? - bo teraz wyglada strasznie gladko
Napisano 19 Marzec 200420 l noo - duzo lepiej :D - aczkolwiek ta niebieska kropka na koncu... hmm - to chyba tak nie wyglada :D
Napisano 20 Marzec 200420 l Moze dalbys go przynajmniej na jakims biurku lub moze w opakowaniu jakims lub obok? pozdr
Napisano 20 Marzec 200420 l Autor Lepiej nie :). To nie miala być scena, a jedynie obiekt... Finished już jest wiec wiesh.
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Pierwsze ustawienie światła bardziej mi do gustu przypadło, aczkolwiek mogłoby być 10-20% słabsze. :-) Podziwiam szybkość i jakość wykonania.