Napisano 27 Kwiecień 200915 l W internecie pojawił się pierwszy klip wideo z nowego filmu krótkometrażowego Pixara pt. "Partly Cloudy". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=618
Napisano 27 Kwiecień 200915 l fajne, jak pewnie wszystko od pixara, tyle że narazie wiemy że bocki roznoszą maluśkie zwierzaki do ich przyszłych rodziców... nie ma tak naprawdę za bardzo czego oceniać i podziwiać... czekam na więcej... ;)
Napisano 27 Kwiecień 200915 l Ale syf. Syf i nedza. Oswietlenie nierealistyczne, te modele z dziwnymi proporcjami. Ale mam polewke, muahaha!
Napisano 27 Kwiecień 200915 l ....jakieś deja vu mam delikatnie mówiąc....dalikatnie mówiąc tez: za ...uja nie mogę sobie przypomnieć tytyłu gdzie to juz widziałem
Napisano 28 Kwiecień 200915 l słuchaj Reanimator, po prostu od razu widać, że nie jesteś specjalistą i nie masz certyfikatów. Że o dyplomie szkoły handlowej nie wspomnę ;)
Napisano 28 Kwiecień 200915 l Leru raczej dyplomu marketingu i zarzadzania... dlatego nie powinien pisac takich postow! jestem autentycznie oburzony zaistniala sytuacja
Napisano 28 Kwiecień 200915 l JmTm00 - mama Ci opowiadała jak byłeś mały ;) Mnie tam lukrowatość piksara męczy .... za stary chyba jestem ;)
Napisano 28 Kwiecień 200915 l Koncept średni na jeża, bywało lepiej ... generalnie moim zdaniem PRESTO nic nie przebije, szczególnie, że wszystkich PRO animatorów wzieli do produkcji Toy Story 3 i UP przez co ekipa do składania tego filmu złożona jest bardziej z "inbetweenerów". Osobą odpowiedzialną za produkcję jest Peter Sohn, główny kolo w Pixarze wykonujący storyboardy i kamere ... animacje traktuje bardziej jako FUN. Pewne jest, że ujęcia będą wyglądać rewelacyjnie bo gość ma naprawde mega pojęcie ... widziałem z nim kiedyś godzinny wykład jak prawił morały na temat robienia ujęć i operowaniem kamerą w filmach animowanych na podstawie takich filmów jak "Monachium", "Black Hawk Down" i np. "Duel".
Napisano 28 Kwiecień 200915 l To będzie film o żabach poddawanych aborcji? bieda, u nas w piaskownicy lepsze robią.
Napisano 28 Kwiecień 200915 l a ja tam sie ciesze bo im gorsze rzeczy ONI produkują tym większe szanse mają produkcje z piaskownicy ;)
Napisano 29 Kwiecień 200915 l Ładnie jest o czym wy mówicie :) Niech chociaz PI tak zrobi , a nie, nawet pożadnego sculpta Geralta nie zrobili ... :P
Napisano 29 Kwiecień 200915 l bo w polsce to jest tak: jak kto robi cos zle ale wszczycy po tej osobie/organizacji jezdza ale zasada jest taka ze nie mozna sie powtarzac wiec za ktorym razem wychwala sie osobnika/orgranizacje. I w druga strone dziala tak samo jak ktos robi cos dobrego to za ktoryms razem wypada tylko pojechac po calosci.
Napisano 29 Kwiecień 200915 l @SEB: przeca Pete Sohn to zdecydowanie pierwsza liga animatorow postaci, a przy tym zdolny story artist, charakterny podkladacz glosu (ratatujuwy Emille) teraz na dodatek z ostrogami rezyserskimi :) Istny człek renesansu ;) Z kamerą tez walczy ? mozliwe :) Multitalent! Ta sekwencja akurat na kolana mnie nie rzucila, ale licze na to ze najciekawsze bedzie dziac sie w chmurach ;) @JmTm00: Dumbo ?
Napisano 3 Maj 200915 l Właśnie zrozumiałem, że mam nikłą wiedze na temat Pixarowych produkcji. A to dlatego, że nie zauważyłem aby to jakoś przesadnie odstawało od wizualnego poziomu średniej sceny w ich filmach. Na pewno aż syfem bym tego nie nazwał. Co najwyżej filmem bez jakiejkolwiek wartości merytorycznej, bo mam wrażenie, że dosłownie nic z niego nie wynika. Nawet żartu brak.
Napisano 4 Maj 200915 l A ja ci powiadam, ze syf. Gdziez by tam Pixar potrafil dobrego szorta zrobic.