adek Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 W internecie pojawił się pierwszy klip wideo z nowego filmu krótkometrażowego Pixara pt. "Partly Cloudy". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=618 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Oni to się tam nie nudza...... :) Uwielbiam te pixarowe anim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 fajne, jak pewnie wszystko od pixara, tyle że narazie wiemy że bocki roznoszą maluśkie zwierzaki do ich przyszłych rodziców... nie ma tak naprawdę za bardzo czego oceniać i podziwiać... czekam na więcej... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Ale syf. Syf i nedza. Oswietlenie nierealistyczne, te modele z dziwnymi proporcjami. Ale mam polewke, muahaha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 ....jakieś deja vu mam delikatnie mówiąc....dalikatnie mówiąc tez: za ...uja nie mogę sobie przypomnieć tytyłu gdzie to juz widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 słuchaj Reanimator, po prostu od razu widać, że nie jesteś specjalistą i nie masz certyfikatów. Że o dyplomie szkoły handlowej nie wspomnę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Leru raczej dyplomu marketingu i zarzadzania... dlatego nie powinien pisac takich postow! jestem autentycznie oburzony zaistniala sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Faktycznie syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 a mi sie tam podoba :p tez lubie te Pixarowe animacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 JmTm00 - mama Ci opowiadała jak byłeś mały ;) Mnie tam lukrowatość piksara męczy .... za stary chyba jestem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEB Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Koncept średni na jeża, bywało lepiej ... generalnie moim zdaniem PRESTO nic nie przebije, szczególnie, że wszystkich PRO animatorów wzieli do produkcji Toy Story 3 i UP przez co ekipa do składania tego filmu złożona jest bardziej z "inbetweenerów". Osobą odpowiedzialną za produkcję jest Peter Sohn, główny kolo w Pixarze wykonujący storyboardy i kamere ... animacje traktuje bardziej jako FUN. Pewne jest, że ujęcia będą wyglądać rewelacyjnie bo gość ma naprawde mega pojęcie ... widziałem z nim kiedyś godzinny wykład jak prawił morały na temat robienia ujęć i operowaniem kamerą w filmach animowanych na podstawie takich filmów jak "Monachium", "Black Hawk Down" i np. "Duel". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 To będzie film o żabach poddawanych aborcji? bieda, u nas w piaskownicy lepsze robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 a ja ponarzekam na ludzi ktorzy narzekaja :P no i jest sprawiedliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 a ja tam sie ciesze bo im gorsze rzeczy ONI produkują tym większe szanse mają produkcje z piaskownicy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Ładnie jest o czym wy mówicie :) Niech chociaz PI tak zrobi , a nie, nawet pożadnego sculpta Geralta nie zrobili ... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 bo w polsce to jest tak: jak kto robi cos zle ale wszczycy po tej osobie/organizacji jezdza ale zasada jest taka ze nie mozna sie powtarzac wiec za ktorym razem wychwala sie osobnika/orgranizacje. I w druga strone dziala tak samo jak ktos robi cos dobrego to za ktoryms razem wypada tylko pojechac po calosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszubas Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 @SEB: przeca Pete Sohn to zdecydowanie pierwsza liga animatorow postaci, a przy tym zdolny story artist, charakterny podkladacz glosu (ratatujuwy Emille) teraz na dodatek z ostrogami rezyserskimi :) Istny człek renesansu ;) Z kamerą tez walczy ? mozliwe :) Multitalent! Ta sekwencja akurat na kolana mnie nie rzucila, ale licze na to ze najciekawsze bedzie dziac sie w chmurach ;) @JmTm00: Dumbo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 3 Maj 2009 Share Napisano 3 Maj 2009 Właśnie zrozumiałem, że mam nikłą wiedze na temat Pixarowych produkcji. A to dlatego, że nie zauważyłem aby to jakoś przesadnie odstawało od wizualnego poziomu średniej sceny w ich filmach. Na pewno aż syfem bym tego nie nazwał. Co najwyżej filmem bez jakiejkolwiek wartości merytorycznej, bo mam wrażenie, że dosłownie nic z niego nie wynika. Nawet żartu brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 A ja ci powiadam, ze syf. Gdziez by tam Pixar potrafil dobrego szorta zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi