adek Napisano 7 Maj 2009 Napisano 7 Maj 2009 Dla uczczenia dwudziestej rocznicy wydania programu CorelDRAW® producent marki Corel przekazuje w ręce użytkowników specjalną grę pozwalająca poznać historię legendarnego pakietu graficznego. Jeśli masz kilka wolnych chwil, pozwól przenieść się w niezwykłą podróż po kluczowych wydarzeniach z historii ludzkości i towarzyszących im kolejnych etapach rozwoju CorelDRAW®. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=629
Traitor Napisano 7 Maj 2009 Napisano 7 Maj 2009 O jak milo. Szkoda tylko ze wersja X3 jest ostatnia normalna wersja corela.
Nezumi Napisano 8 Maj 2009 Napisano 8 Maj 2009 Traitor - to prawie najnowsza :D Co ci tak bardzo przeszkadza w x4? W X4 przyszlo mi zlozyc mala ksiazke (niemal slysze jek DTPowcow :D) i wszystko poszlo zgrabnie. Corel jak Corel. Ja tam prawde mowiac pomiedzy x3 a x4 niemal roznic nie widze, ale przyznaje ze uzywam sporadycznie.
deel77 Napisano 8 Maj 2009 Napisano 8 Maj 2009 Mam X3, ale uruchamiam go tylko gdy muszę zobaczyć oryginalny cdr od klienta. Ten program nigdy mi się nie podobał (choć zapewne to kwestia gustu).
skocu Napisano 9 Maj 2009 Napisano 9 Maj 2009 A ja uruchamiam Corela jak muszę zobaczyć oryginalny ai od klienta...
Rekomendowane odpowiedzi