Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam. Jako ze rzadko coś prezentuje postanowiłem pokazać co nieco, ostatnią robótkę którą wykonałem w dwa dni jako ze taki był prykaz. Nie ma niesamowitych fajerwerków ale sądzę ze jest to przyzwoita wizualizacja. Jestem ciekaw waszej oceny, komentarze będą mile widziane i oczywiście dobre rady tez się przydadzą na przyszłość :).

pozdrawiam.

wisla20090508zoomimage.jpg

wisla20090508view04copy.jpg

wisla20090508view02copy.jpg

wisla20090508view03copy.jpg

wisla20090508view05copy.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  Filip napisał:
Fajnie wyszło mi sie podoba, szkoda tylko ze miejsca parkingowe puste.

a tak weź Grigoriob zapożycz Audi Q7 bo tak strasznie nudno bez pojazdów.

Napisano

Bardzo przyjemne rendery. Dziwnie jednak wygląda taki bloczek w szczerym polu. Ciekawa architektura, taka moderna lat 20-30-tych trochę. Czym świeciłeś: sun+ sky czy sun+hri ?

Napisano

fajne, 1 najlepszy - źeleń mogła by być mniej nieco zróżnicowana kolorystycznie, i to zdjęcie w tle na 2 kiepsko - levelami mógł byś je troche bardziej dopasować do 1 planu - fakt perspektywa powietrzna robi swoje, ale tak duże zróżnicowanie planów nie wypadło dobrze.

Napisano

noo nieźle, ale pusto faktycznie :) Poza tym mi się podobać.. pierwszy render imo najlespzy. Ostatni też byłby nice jakby się coś więcej na nim działo. ;) hmm ale... miło się patrzy ;)

pozdro

Napisano

Ogolnie ladnie, zwalszcza ze robione w dwa dni. Tak jak juz przedmowcy wspomnieli troche malo sie dzieje, przydaly by sie jakies auta na prakingu, podkrecilbym troche kolorki bo niby sloneczny dzien a wszystko to takie troche ponure, bez zycia; na niektorych roslinach widac biala obwodke po wklejeniu. Fajnie wyszly ludziki, to RPC zdjecia czy cos innego ?

Napisano
  • Autor

carlosss-no pusto tak wyszło:P. thx

mkeruj- dzieki:)

Soul Master- byc moze jescze dla wlasnej satysfakcji przysiade jeszce.

Filip- dzieki:)

Dunablaster- Q7 bedzie w sam raz bo to beda drogie apartamenty:D

siwy- dzieki:). ten budynek wlasnie troche tak stoi samotnie, ale ze sto metrow dalej juz sa nowe domki. Budynek jest wlasnie z okresu przełomu 20 i 30 lat ubiegłego wieku, jest zapuszczony, ale dobrze czasem cos takiego odrestaurowac:)

Loki- dzieki:). Tak troche wklejki mi nie wyszły, czesciowo z powodu braku czasu:P

BiX- dziekuje:)

Pawelkos- Ponure kolory zamierzone, nie miał byc sielski klimat deweloperski raczej skłaniajacy do refleksji:D, jak wezme sie jescze raz za to to postaram sie wycisnac wiecej z tego budyneczku bo jest tego warty:). Ludki to modele 3d bardzo proste a jedna panna w płaszczu brązowym pierwszym ujeciu to wklejka w ps.

Pozdrawiam.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.