grzegerz Napisano 10 Maj 2009 Napisano 10 Maj 2009 Witam. Jako ze rzadko coś prezentuje postanowiłem pokazać co nieco, ostatnią robótkę którą wykonałem w dwa dni jako ze taki był prykaz. Nie ma niesamowitych fajerwerków ale sądzę ze jest to przyzwoita wizualizacja. Jestem ciekaw waszej oceny, komentarze będą mile widziane i oczywiście dobre rady tez się przydadzą na przyszłość :). pozdrawiam.
mkeruj Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 Na drugim perspektywa hardkorowa. Fajnie ci wyszli ludzie.
Soul Master Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 Mógłbyś zrobić, aby trochę więcej się działo na tej pracy.
Filip Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 Fajnie wyszło mi sie podoba, szkoda tylko ze miejsca parkingowe puste.
Camel Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 Fajnie wyszło mi sie podoba, szkoda tylko ze miejsca parkingowe puste. a tak weź Grigoriob zapożycz Audi Q7 bo tak strasznie nudno bez pojazdów.
siwy Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 Bardzo przyjemne rendery. Dziwnie jednak wygląda taki bloczek w szczerym polu. Ciekawa architektura, taka moderna lat 20-30-tych trochę. Czym świeciłeś: sun+ sky czy sun+hri ?
Loki Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 fajne, 1 najlepszy - źeleń mogła by być mniej nieco zróżnicowana kolorystycznie, i to zdjęcie w tle na 2 kiepsko - levelami mógł byś je troche bardziej dopasować do 1 planu - fakt perspektywa powietrzna robi swoje, ale tak duże zróżnicowanie planów nie wypadło dobrze.
Gość BiX Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 noo nieźle, ale pusto faktycznie :) Poza tym mi się podobać.. pierwszy render imo najlespzy. Ostatni też byłby nice jakby się coś więcej na nim działo. ;) hmm ale... miło się patrzy ;) pozdro
Pawelkos Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 Ogolnie ladnie, zwalszcza ze robione w dwa dni. Tak jak juz przedmowcy wspomnieli troche malo sie dzieje, przydaly by sie jakies auta na prakingu, podkrecilbym troche kolorki bo niby sloneczny dzien a wszystko to takie troche ponure, bez zycia; na niektorych roslinach widac biala obwodke po wklejeniu. Fajnie wyszly ludziki, to RPC zdjecia czy cos innego ?
grzegerz Napisano 11 Maj 2009 Autor Napisano 11 Maj 2009 carlosss-no pusto tak wyszło:P. thx mkeruj- dzieki:) Soul Master- byc moze jescze dla wlasnej satysfakcji przysiade jeszce. Filip- dzieki:) Dunablaster- Q7 bedzie w sam raz bo to beda drogie apartamenty:D siwy- dzieki:). ten budynek wlasnie troche tak stoi samotnie, ale ze sto metrow dalej juz sa nowe domki. Budynek jest wlasnie z okresu przełomu 20 i 30 lat ubiegłego wieku, jest zapuszczony, ale dobrze czasem cos takiego odrestaurowac:) Loki- dzieki:). Tak troche wklejki mi nie wyszły, czesciowo z powodu braku czasu:P BiX- dziekuje:) Pawelkos- Ponure kolory zamierzone, nie miał byc sielski klimat deweloperski raczej skłaniajacy do refleksji:D, jak wezme sie jescze raz za to to postaram sie wycisnac wiecej z tego budyneczku bo jest tego warty:). Ludki to modele 3d bardzo proste a jedna panna w płaszczu brązowym pierwszym ujeciu to wklejka w ps. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi