adek Napisano 14 Maj 2009 Napisano 14 Maj 2009 Zamieszczam informację prasową jaką otrzymałem od firmy 3Dconnexion. Firma ta poinformowała, iż Myszki 3D 3Dconnexion wspierane sa przez produkty z serii Autodesk 2010. Więcej w rozwinięciu informacji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=638
Adamek Napisano 14 Maj 2009 Napisano 14 Maj 2009 Mam SpaceNavigator Standard Edition i w maxie 2010 jak jest włączone tło w viewporcie to się okropnie tnie. Tło wyłączę to jest normalnie. Bug??
duke_leto_2 Napisano 15 Maj 2009 Napisano 15 Maj 2009 jak to milo ze wszyscy chca uproscic nasza prace, nic tylko kupowac :D leto A.
piotr kura Napisano 15 Maj 2009 Napisano 15 Maj 2009 a czy to urzadzenia ma wogule sens. nie mam rzadnych problemow z nawigacja urzywajac tylko myszki i jednego guziczka na klawiaturze. czy jest ktos kto to ma i moglby opisac jak to urzadzenie pomaga(przyspierza) mu w pracy?
Razer Napisano 16 Maj 2009 Napisano 16 Maj 2009 Nie wiem czy jest to jakies super usprawnienie pracy, ale odkad kupilem SpaceNavigatora to bez niego jest mi niewygodnie :)
Falcrum Napisano 18 Maj 2009 Napisano 18 Maj 2009 Nie jest to rzecz, bez której nie da się pracować, ale na pewno bardzo ułatwia nawigowanie w scenie. Uzyskujesz pełną swobodę nad widokiem. Jeśli spędzasz całe dnie przed softem 3D to na pewno pokochasz SpaceNaigatora, a jeśli nie... Szkoda pieniędzy.
Rekomendowane odpowiedzi