Napisano 30 Maj 200915 l Rysunkiem zajmuję się szkolnie i hobbystycznie, tu autoportrety długopisem na początek, format A4 (seria klejona na brystol) C&C welcom ;)
Napisano 30 Maj 200915 l Witam:) Na pierwszym szkicu chyba troche perspektywa uciekla i nos jest wyraznie inny niz na pozostalych. Pozatym podobaja mi sie detale wydobyte calkiem przyjemnie, bez przeginania.
Napisano 30 Maj 200915 l Swietnie Cinos wyszedl ;) Najfajniejsza tam kreske udalo Ci sie wydobyc moim zdaniem i ladnie bryla zbudowana.
Napisano 30 Maj 200915 l wyszła :) przez ten rok podskoczył ci skill słone i to mocno ^_^ Do wszystkich TO JEST DZIEWCZYNA :P Edytowane 30 Maj 200915 l przez Coyote
Napisano 30 Maj 200915 l mmmniam uwielbam takie kreskowanie, duzia plus za to, najbardziej mię ruszyła 3 i 4 praca w kolejności, pozdro
Napisano 30 Maj 200915 l Nom, świetnie wydobyłeś na tych obrazkach krztałty. Mi najbardziej podoba się ta szyja. Rysunki naprawdę miodzio, wielkie brawa.
Napisano 30 Maj 200915 l no, fajnie fajnie ;D widać że masz cierpliwość do wykańczania obrazków i siedzenia nad jednym elementem ;)
Napisano 5 Czerwiec 200915 l Autor dwie nowe prace: portret kumpeli na urodziny ze zdjęcia (a4): i brzuch z autoportretów robiony tuszem (lawowanie i pióro) (format zbliżony do a4): indżoj ;)
Napisano 5 Czerwiec 200915 l wyszła :) przez ten rok podskoczył ci skill słone i to mocno ^_^ Do wszystkich TO JEST DZIEWCZYNA :P Ja tam akurat mowilem o Jej-nosie, a nie o Cinosie ;P
Napisano 7 Czerwiec 200915 l fajnie to sobie wymyśliłaś, że włosy nie ruszane, za to sama twarz robiona realistycznie :D
Napisano 27 Sierpień 201014 l Autor Trochę minęło od tych prac powyżej. Wracam do teczki i wstawiam aktualne maziaje :) jakaś tam nieznaczna część tego, co zrobiłam: obraz olejny, 100x70 - reprodukcja/mocna inspiracja obrazem Jeffreya Wattsa z własnym portretem. akwarela szkolne zadanie, draperia ołówkiem na brystolu 100x70 biała pastela na czarnym kartonie akwarela
Napisano 27 Sierpień 201014 l Niewiedzialem ze jestes na maxie. Portret alla Watt's przezejebiaszczy, pozdrowienia szalone dziewcze ;]
Napisano 27 Sierpień 201014 l Ciekawa i niejednoznaczna kreska. Umiejętnie z chaosu linii potrafisz zbudować bryłę. Jestem jednak ciekawy jak wiele czasu zajmuje Ci narysowanie tego typu pracy: http://img35.imageshack.us/img35/2914/3547780.jpg Ja bynajmniej widzę tu ogrom pracy i diabelną cierpliwość :D - ale to wszystko odnośnie starszych prac. Odnośnie update'a - na pierwszym portrecie widać, żę jakoś linia Ci się oswobodziła, luźniej i bardziej ekspresyjnie traktujesz całość, co jest oczywiście na plus :) I do tego naprawdę dobre akwarele.
Napisano 27 Sierpień 201014 l Autor ogólnie tego typu prace to około 2h machania łapą. a cierpliwość i upór w tego typu pracach przyznam, mam:D a co do swobodniejszej kreski- przez ten w sumie rok od tych ostatnich prac ręka się wyrobiła i spojrzenie na rysunek trochę zmieniło. :)
Napisano 27 Sierpień 201014 l Cierpliwości i uporu zazdroszczę. Ja łapie się na porzucaniu pracy w połowie, albo zbyt ekspresyjnym traktowaniu pewnych elementów i kończy się to dość abstrakcyjnie : Czekam na więcej.
Napisano 27 Sierpień 201014 l Bardzo ładnie proszę pani. Wyśmienite są te portrety, każda kreska na swoim miejscu. pozdrawiam
Napisano 30 Sierpień 201014 l Autor Nowa porcja, niektóre mocno świeże, niektore już kilka tygodni maja. ;)