Cinos Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 Rysunkiem zajmuję się szkolnie i hobbystycznie, tu autoportrety długopisem na początek, format A4 (seria klejona na brystol) C&C welcom ;)
Stalker Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 Witam:) Na pierwszym szkicu chyba troche perspektywa uciekla i nos jest wyraznie inny niz na pozostalych. Pozatym podobaja mi sie detale wydobyte calkiem przyjemnie, bez przeginania.
Urbanboogie Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 Swietnie Cinos wyszedl ;) Najfajniejsza tam kreske udalo Ci sie wydobyc moim zdaniem i ladnie bryla zbudowana.
Coyote Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 (edytowane) wyszła :) przez ten rok podskoczył ci skill słone i to mocno ^_^ Do wszystkich TO JEST DZIEWCZYNA :P Edytowane 30 Maj 2009 przez Coyote
voxmortem Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 mmmniam uwielbam takie kreskowanie, duzia plus za to, najbardziej mię ruszyła 3 i 4 praca w kolejności, pozdro
Mariossan Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 Nom, świetnie wydobyłeś na tych obrazkach krztałty. Mi najbardziej podoba się ta szyja. Rysunki naprawdę miodzio, wielkie brawa.
telthona Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 no, fajnie fajnie ;D widać że masz cierpliwość do wykańczania obrazków i siedzenia nad jednym elementem ;)
Cinos Napisano 5 Czerwiec 2009 Autor Napisano 5 Czerwiec 2009 dwie nowe prace: portret kumpeli na urodziny ze zdjęcia (a4): i brzuch z autoportretów robiony tuszem (lawowanie i pióro) (format zbliżony do a4): indżoj ;)
Urbanboogie Napisano 5 Czerwiec 2009 Napisano 5 Czerwiec 2009 wyszła :) przez ten rok podskoczył ci skill słone i to mocno ^_^ Do wszystkich TO JEST DZIEWCZYNA :P Ja tam akurat mowilem o Jej-nosie, a nie o Cinosie ;P
Cinos Napisano 6 Czerwiec 2009 Autor Napisano 6 Czerwiec 2009 kolejne z serii portretów długopisem. A4, ok.3h:
telthona Napisano 7 Czerwiec 2009 Napisano 7 Czerwiec 2009 fajnie to sobie wymyśliłaś, że włosy nie ruszane, za to sama twarz robiona realistycznie :D
Cinos Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Napisano 7 Czerwiec 2009 kolejne prace: tusz na papierze akwarelowym
Cinos Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Napisano 27 Sierpień 2010 Trochę minęło od tych prac powyżej. Wracam do teczki i wstawiam aktualne maziaje :) jakaś tam nieznaczna część tego, co zrobiłam: obraz olejny, 100x70 - reprodukcja/mocna inspiracja obrazem Jeffreya Wattsa z własnym portretem. akwarela szkolne zadanie, draperia ołówkiem na brystolu 100x70 biała pastela na czarnym kartonie akwarela
ICE Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 Niewiedzialem ze jestes na maxie. Portret alla Watt's przezejebiaszczy, pozdrowienia szalone dziewcze ;]
WojtekFus Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 Ciekawa i niejednoznaczna kreska. Umiejętnie z chaosu linii potrafisz zbudować bryłę. Jestem jednak ciekawy jak wiele czasu zajmuje Ci narysowanie tego typu pracy: http://img35.imageshack.us/img35/2914/3547780.jpg Ja bynajmniej widzę tu ogrom pracy i diabelną cierpliwość :D - ale to wszystko odnośnie starszych prac. Odnośnie update'a - na pierwszym portrecie widać, żę jakoś linia Ci się oswobodziła, luźniej i bardziej ekspresyjnie traktujesz całość, co jest oczywiście na plus :) I do tego naprawdę dobre akwarele.
Cinos Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Napisano 27 Sierpień 2010 ogólnie tego typu prace to około 2h machania łapą. a cierpliwość i upór w tego typu pracach przyznam, mam:D a co do swobodniejszej kreski- przez ten w sumie rok od tych ostatnich prac ręka się wyrobiła i spojrzenie na rysunek trochę zmieniło. :)
WojtekFus Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 Cierpliwości i uporu zazdroszczę. Ja łapie się na porzucaniu pracy w połowie, albo zbyt ekspresyjnym traktowaniu pewnych elementów i kończy się to dość abstrakcyjnie : Czekam na więcej.
Joel Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 Bardzo ładnie proszę pani. Wyśmienite są te portrety, każda kreska na swoim miejscu. pozdrawiam
BetiiX Napisano 30 Sierpień 2010 Napisano 30 Sierpień 2010 akwarelka swietna, portrety tez super, wrzucaj wiecej (i czesciej ;)
Cinos Napisano 30 Sierpień 2010 Autor Napisano 30 Sierpień 2010 Nowa porcja, niektóre mocno świeże, niektore już kilka tygodni maja. ;)
Rekomendowane odpowiedzi