Lopss Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 super prcka, tylko czy oni nie byli grubsi, a ten klata, drabinka i wogole - paker jakis
Gotham Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Bardzo dobry model :), a i uszko wreszcie potraktowałeś poważnie. Gratulacje.
t0m3k Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 jak widze takie prace to z jednej strony chce zaraz siasc i tez cos takiego zrobic a z drugiej wiem ze nie dam rady :( praca max\'ymalnie wypasiona, wszystko mi sie podoba i czekam na wiecej mam pytanie: skora to proceduralka czy textura, jesli textura to jak zrobiona? (przy uzyciu tabletu?) i prosbe: jesli mozesz to pokaz siatke bez mesh smootha
dr Ug Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Pierdzielu Ty prozny... ;) Nauczylem sie czegos od Ciebie - Max swietnie radzi sobie z piateczkami przy MSmoothie, a ja glupia p*pa bawilam sie na sile w czworeczki i trojkaciki. Fajny tyleczek;)
zombo master Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 za bardzo przypakowany,a pzrynajnmneij tak mi sei wydaje. Ale modelik wypasionisty
Gość P. Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 http://www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_040323/nauka_a_3-1.F.jpg cytuje: \"bardzo mocna budowa ciala,grube kosci, potezna muskulatura\"
sly Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 nieźle, nieźle...Pankracy... czekam na resztę członków... pozdrawiam
darkelf Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 po co pisac cokolwiek :)... i tak wiesz sam ;d
darkelf Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 moze mu przyrodzenie zrob :P... aa i tak mi sie wydaje, ze zebra moglbys mu uwydatnic troche bardziej z boku :)
MiP Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 wow, suuuperr; to jest neandertal? znam pare osob ktore są podobni do niego, a bynajmniej nie sa \'z innej epoki\':D
empik Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Fajowe odwaliles kawal dobrej roboty gratuluje pomyslu i wogule...
Hikoo Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 nie bede powtarzal po innych... :) ale mam wrazenie ze ta twarz juz gdzies widzialem, tylko gdzie?
SimpeR Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 moze w shreku :)) ogolnie super ... tylko albo zrob mu jakies majtki albo nie wiem bo wyglada jakby go wykastrowali :)) dobra robota...
giorgione Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Z wielka chęcia ujrzę gostka w całości - na arzie świetnba robota:d Tak trzymaj:D Pozdr Giorgione
giegu Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 Qrwa ale wypas!!!! JESTES MOIM GOSU teraz po tym co zobaczylem to juz sam nie wiem czy ja tak kiedyś bede robić czy nie?? :(:( Powiedz jak to robisz ze twoje pracki są taaaakie super?? Jak długo modelujesz?? Czy podobnie potrafisz narysować ręcznie?? Jak długo zajęło ci to modelowanie?? JEZU!!! Szczena mi spadła, kurde, gdzie ona jest, pod biórko mi wpadła, nieno. Pozdr Pracuj Dalej!!
-=AjaS=- Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 Witam jedno pytanko Jeśli jest to max to jakiej metody modelowania użyłeś jakoś patrząc na siatkę za bardzo zoptymizowana jest jak na np. modelowanie z boxa Pozdrawiam dobry warsztat.... Ps. pierwotnie raczej nie byli tacy dobrze budowani jedli nie regularnie i dużo się ruszali he he he sterydów nie używali i nie chodzili na siłownię....
sinclar Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 Coz ja bede pisac, modelik fajny zrobiles ...jeszcze kilka morf targetow, jakas fajna texturka ryja i bedzie fajna anima ;]. POZDRO SLAWENCJUSZ z KOLOBRZEGU ! Trzym sie.
Kpitan Planeta Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 witam jestem pod wrazeniem, naprawde niezla robota ladnie i skladnie zrobiony model powiedz... robiles to ze splinow, a moze z boxa?
giegu Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 P. no odpisz coś więcej, jakieś updaty, co kolwiek. nie mam zdania co do tej pracy (to jest oczywiście najlepiej wymodelowany oniekt na forum!) Pozdr! :)
martez Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Świetny model, ładna siatka, tak dla poprawy szczegułów mógłbyś zwiększyć asymetrie mięśni płaskich brzucha, żadko kiedy są tak symetryczne.
Rekomendowane odpowiedzi