Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej.

59629_0.jpg

59632_0.jpg

P.

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

super prcka, tylko czy oni nie byli grubsi, a ten klata, drabinka i wogole - paker jakis

Napisano

max

Napisano

Bardzo dobry model :), a i uszko wreszcie potraktowałeś poważnie. Gratulacje.

Napisano

jak widze takie prace to z jednej strony chce zaraz siasc i tez cos takiego zrobic a z drugiej wiem ze nie dam rady :(

praca max\'ymalnie wypasiona, wszystko mi sie podoba i czekam na wiecej

mam pytanie:

skora to proceduralka czy textura, jesli textura to jak zrobiona? (przy uzyciu tabletu?)

i prosbe:

jesli mozesz to pokaz siatke bez mesh smootha

Napisano

Pierdzielu Ty prozny... ;)

Nauczylem sie czegos od Ciebie - Max swietnie radzi sobie z piateczkami przy MSmoothie, a ja glupia p*pa bawilam sie na sile w czworeczki i trojkaciki.

Fajny tyleczek;)

Napisano

nieźle, nieźle...Pankracy...

czekam na resztę członków...

pozdrawiam

Napisano

maly updejt

59777_0.jpg

Napisano

moze mu przyrodzenie zrob :P... aa i tak mi sie wydaje, ze zebra moglbys mu uwydatnic troche bardziej z boku :)

Napisano

wow, suuuperr;

to jest neandertal? znam pare osob ktore są podobni do niego, a bynajmniej nie sa \'z innej epoki\':D

Napisano

nie bede powtarzal po innych... :)

ale mam wrazenie ze ta twarz juz gdzies widzialem, tylko gdzie?

Napisano

moze w shreku :)) ogolnie super ...

tylko albo zrob mu jakies majtki albo nie wiem bo wyglada jakby go wykastrowali :))

dobra robota...

Napisano

Z wielka chęcia ujrzę gostka w całości - na arzie świetnba robota:d

Tak trzymaj:D

Pozdr

Giorgione

Napisano

Qrwa ale wypas!!!! JESTES MOIM GOSU teraz po tym co zobaczylem to juz sam nie wiem czy ja tak kiedyś bede robić czy nie?? :(:(

Powiedz jak to robisz ze twoje pracki są taaaakie super?? Jak długo modelujesz?? Czy podobnie potrafisz narysować ręcznie?? Jak długo zajęło ci to modelowanie?? JEZU!!!

Szczena mi spadła, kurde, gdzie ona jest, pod biórko mi wpadła, nieno.

Pozdr Pracuj Dalej!!

Napisano

Witam jedno pytanko

Jeśli jest to max to jakiej metody modelowania użyłeś jakoś patrząc na siatkę za bardzo zoptymizowana jest jak na np. modelowanie z boxa

Pozdrawiam dobry warsztat....

Ps. pierwotnie raczej nie byli tacy dobrze budowani jedli nie regularnie i dużo się ruszali he he he sterydów nie używali i nie chodzili na siłownię....

Napisano

Coz ja bede pisac, modelik fajny zrobiles ...jeszcze kilka morf targetow, jakas fajna texturka ryja i bedzie fajna anima ;]. POZDRO SLAWENCJUSZ z KOLOBRZEGU ! Trzym sie.

Napisano

heh. witaj arku :) pozdrawiam rowniez :)

Napisano

witam

jestem pod wrazeniem, naprawde niezla robota

ladnie i skladnie zrobiony model

powiedz... robiles to ze splinow, a moze z boxa?

Napisano

P. no odpisz coś więcej, jakieś updaty, co kolwiek. nie mam zdania co do tej pracy (to jest oczywiście najlepiej wymodelowany oniekt na forum!) Pozdr! :)

Napisano

Świetny model, ładna siatka, tak dla poprawy szczegułów mógłbyś zwiększyć asymetrie mięśni płaskich brzucha, żadko kiedy są tak symetryczne.