Cerebrate Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 Cała praca powstawała gdzieś tak ze 2 lata, a przynajmniej jej części. Aż w końcu postanowiłem złączyć te postacie do kupy, druknąć i sprezentować dziewczynie :). zacząłem od bawienia się "kopiowaniem" postaci z kreskówek. Postać Świecznika jest zrigowana więc może kiedyś powstanie filmik.
indian Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 bardzo ładne, ode mnie ***** i czekam na filmik
KaeMS Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 Gdyby nie tło to byłoby naprawde fajnie :) . Postacie są super a tło psuje efekt.
peter_f Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 Piękne i klimatyczne. Napiszesz w czym zrobione?
Gość BiX Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 e no klimacik ma tak czy siak :D hehe pamietam tą baje.. oj pamietam..
Ex3 Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 No siema, fajny arcik dałeś :) Trochę brakuje sss na wosku i jakiegoś ciekawszego tła (może jakaś kotara ? ). Ogólnie to zasłużone 5 starsów
Cerebrate Napisano 9 Czerwiec 2009 Autor Napisano 9 Czerwiec 2009 (edytowane) Tło dałem specjalnie nijakie by nie odciągało uwagi od tego co jest w tle. Miałem cały zameczek w tle zrobiony, ale (i tu mnie nie przekonacie) nie dawało to dobrego efektu. Na wosku nie tez zbytnio sie nie skupiałem bo i tak płonień jest wlepiony i trudno mi było osiągnąć dobry efekt. :) Dziękuje za komentarze Edytowane 9 Czerwiec 2009 przez Cerebrate
Leru Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 No fantastyczne! Stary popracuj troszkę jeszcze nad samymi materiałami. Dopicuj to jeszcze, może kadr trochę zmień, kompozycję. Super fajne!
_Mich@l_ Napisano 10 Czerwiec 2009 Napisano 10 Czerwiec 2009 O kurczątko :D Płomieniami to rządzisz :D I te kolorki takie bajeczne, ciepłe i przyjemne, aż chce się patrzeć :) Różyczka wyszła niesamowita. Najbardziej pod wrażeniem płomyków jestem: nigdy nie widziałem ognia w 3d realistycznego.
Cerebrate Napisano 11 Czerwiec 2009 Autor Napisano 11 Czerwiec 2009 O kurczątko :D Płomieniami to rządzisz :D I te kolorki takie bajeczne, ciepłe i przyjemne, aż chce się patrzeć :) Różyczka wyszła niesamowita. Najbardziej pod wrażeniem płomyków jestem: nigdy nie widziałem ognia w 3d realistycznego. Zawsze staram sie być uczciwym i nie oszukiwać wiec powiem ci ze płomień jest wkomponowany ze zdjęcia po retuszu w Photoshopie. Nie miało sensu bawienie sie jakimiś pluginami do statycznego obrazka.
_Mich@l_ Napisano 11 Czerwiec 2009 Napisano 11 Czerwiec 2009 Aha, ale efekt i tak jest niesamowity i to jest najważniejsze :)
Gość User190 Napisano 11 Czerwiec 2009 Napisano 11 Czerwiec 2009 Spróbuj to oświetlić jakoś ładnie i może być ciekawie. Brakuje jakiejkolwiek gry świateł - warto się tym pobawić. Jakiś akcent w tle pewnie też by nie zaszkodził :)
hkropinski Napisano 11 Czerwiec 2009 Napisano 11 Czerwiec 2009 bardzo dobra praca - 4 gwiazdki, pozdrawiam
soshka.cg Napisano 12 Czerwiec 2009 Napisano 12 Czerwiec 2009 ale sympatyczna pracka :) Tło trochę słabe ale i tak całość cieszy oko :) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi