Cerebrate Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Cała praca powstawała gdzieś tak ze 2 lata, a przynajmniej jej części. Aż w końcu postanowiłem złączyć te postacie do kupy, druknąć i sprezentować dziewczynie :). zacząłem od bawienia się "kopiowaniem" postaci z kreskówek. Postać Świecznika jest zrigowana więc może kiedyś powstanie filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 podobuje mi sie, dyszzzzka ode mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 bardzo ładne, ode mnie ***** i czekam na filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Gdyby nie tło to byłoby naprawde fajnie :) . Postacie są super a tło psuje efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Piękne i klimatyczne. Napiszesz w czym zrobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 e no klimacik ma tak czy siak :D hehe pamietam tą baje.. oj pamietam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 No siema, fajny arcik dałeś :) Trochę brakuje sss na wosku i jakiegoś ciekawszego tła (może jakaś kotara ? ). Ogólnie to zasłużone 5 starsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 9 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2009 (edytowane) Tło dałem specjalnie nijakie by nie odciągało uwagi od tego co jest w tle. Miałem cały zameczek w tle zrobiony, ale (i tu mnie nie przekonacie) nie dawało to dobrego efektu. Na wosku nie tez zbytnio sie nie skupiałem bo i tak płonień jest wlepiony i trudno mi było osiągnąć dobry efekt. :) Dziękuje za komentarze Edytowane 9 Czerwiec 2009 przez Cerebrate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Cos zajedwabistego... gratuluje talentu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 No fantastyczne! Stary popracuj troszkę jeszcze nad samymi materiałami. Dopicuj to jeszcze, może kadr trochę zmień, kompozycję. Super fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 O kurczątko :D Płomieniami to rządzisz :D I te kolorki takie bajeczne, ciepłe i przyjemne, aż chce się patrzeć :) Różyczka wyszła niesamowita. Najbardziej pod wrażeniem płomyków jestem: nigdy nie widziałem ognia w 3d realistycznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 11 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2009 O kurczątko :D Płomieniami to rządzisz :D I te kolorki takie bajeczne, ciepłe i przyjemne, aż chce się patrzeć :) Różyczka wyszła niesamowita. Najbardziej pod wrażeniem płomyków jestem: nigdy nie widziałem ognia w 3d realistycznego. Zawsze staram sie być uczciwym i nie oszukiwać wiec powiem ci ze płomień jest wkomponowany ze zdjęcia po retuszu w Photoshopie. Nie miało sensu bawienie sie jakimiś pluginami do statycznego obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 Aha, ale efekt i tak jest niesamowity i to jest najważniejsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 Spróbuj to oświetlić jakoś ładnie i może być ciekawie. Brakuje jakiejkolwiek gry świateł - warto się tym pobawić. Jakiś akcent w tle pewnie też by nie zaszkodził :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 bardzo dobra praca - 4 gwiazdki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 ale sympatyczna pracka :) Tło trochę słabe ale i tak całość cieszy oko :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi