Gość Maniutek Napisano 11 Czerwiec 2009 Napisano 11 Czerwiec 2009 troman.pl Nie dawno powstała stronka, która powoli będzie się rozrastać. Kierowane do tych, którzy chcą zacząć przygodę z BGE, ale jak i wszystkich obracających się w tym temacie.. Mam nadzieje, że stronka będzie pomocna, a i też liczę na jakąkolwiek pomoc;)
n-pigeon Napisano 11 Czerwiec 2009 Napisano 11 Czerwiec 2009 Cóż ja za bardzo w BGE nie siedzę, ale życzę powodzenia.
Nezumi Napisano 11 Czerwiec 2009 Napisano 11 Czerwiec 2009 Powodzenia - trzymam kciuki bo BGE to rzecz ktora mnie najbardziej ciagnie do Blendera ale nie mam czasu poki co zglebic tematu. Co do jakiejkolwiek pomocy - mozesz liczyc na moje wsparcie moralne ;)
floo Napisano 11 Czerwiec 2009 Napisano 11 Czerwiec 2009 świetna inicjatywa... pomysł ma potencjał i mam nadzieje że będzie dużo dobrego materiału... powodzenia!!! pozdrawiam!
Reanimator Napisano 11 Czerwiec 2009 Napisano 11 Czerwiec 2009 zeby jeszcze tylko nazwa serwisu nie byla zlepkiem xyw autorow ;)
natas Napisano 12 Czerwiec 2009 Napisano 12 Czerwiec 2009 Świetny pomysł na pewno zajrzę zawsze mnie to ciekawiło .
Gość Maniutek Napisano 25 Lipiec 2012 Napisano 25 Lipiec 2012 Chciałem tylko poinformować że strona przeszła metamorfozę i dalej traktuje o Blender Game Engine Zapraszam : http://troman.pl
Rekomendowane odpowiedzi