Skocz do zawartości

Pojazd 3d: Lamborghini Reventón

Featured Replies

Napisano

Witam, przedstawiam moją ostatnią pracę. Czasy renderowania to średnio 12h na klatkę prockiem c2d E4300@2,5GHz w 3ds max 9. Jak zwykle jestem ciekawy Waszych komentarzy i opinii.

reventoncam1.jpg

reventoncam2.jpg

reventoncam3.jpg

reventoncam4.jpg

reventondetale.jpg

reventoncam16przod.jpg

reventoncam16tyl.jpg

Edytowane przez szczery

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 8,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ładnie ,tylko troszkę sztucznie wygląda :P Ten lakier taki nie taki jak powinien być ... taki plastikowy xD

Napisano

Studio dość oryginalne i ciekawe. Model dokładny, z detalami. MeshSmooth niestety nawala w paru miejscach, tekstura włókna węglowego ma bardzo widoczny tiling, a shadery karoserii i wnętrza pojazdu wyglądają mało realistycznie.

Napisano

słabe shadery, zwłaszcza karbonowych części. najlepsze 4 ujęcie. model bardzo ładny jednak rendery nie sa za specjalne. Ogolnie bardzo ładnie sie prezentuje.

pzdr.

Napisano

Świetny model.podoba się...widać że dużo pracy w to włożyłeś.

Napisano

moze mi się wydaje ale tylne światłe były trochę bardziej splaszczone. render jakos mnienie powala, moze przez ten dof (lubię wyraźne rendery). szczegolnie widok z tyłu. wygląda jakby ktoś bez wiekszeo zainteresowania podszeł i zrobił mu fotkę :) rozumiesz, dałbyś jakas fajna erspektywę, jakieś przechylenia, od dołu etc. ale ogólnie dobre wrazenie sprawia takie 8/10

Napisano

Widać ze masa pracy wsadzona i nie można się czegokolwiek przyczepić.

Świetnie pokazałeś siatkę modelu. :) no i sama siatka pro.

Napisano

ładny model choć jeszcze niedopracowany. Trochę za ostre wydają mi się krawędzie na środku maski i zderzaku przednim. Nadkole z przodu inaczej wygląda. Nie jest idealnie łukiem lecz ma jeszcze krawędź lecącą od otworów. Studio takie sobie. Jak bym miał kasę i szukał czegoś na podstawie zdjęć to na podstawie twoich renderów nie wziąłbym go pod uwagę. Za mało drapieżności i słaba kolorystyka do takiej bryki.

pozdrawiam

Napisano

Przez te ujęcia i dof, sprawia wrażenie zabawki. I wnętrze wygląda jak by było ze skody fabii ;) Model ok.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.