Napisano 14 Czerwiec 200915 l Witam, przedstawiam moją ostatnią pracę. Czasy renderowania to średnio 12h na klatkę prockiem c2d E4300@2,5GHz w 3ds max 9. Jak zwykle jestem ciekawy Waszych komentarzy i opinii. Edytowane 13 Październik 200915 l przez szczery
Napisano 14 Czerwiec 200915 l Ładnie ,tylko troszkę sztucznie wygląda :P Ten lakier taki nie taki jak powinien być ... taki plastikowy xD
Napisano 14 Czerwiec 200915 l Studio dość oryginalne i ciekawe. Model dokładny, z detalami. MeshSmooth niestety nawala w paru miejscach, tekstura włókna węglowego ma bardzo widoczny tiling, a shadery karoserii i wnętrza pojazdu wyglądają mało realistycznie.
Napisano 14 Czerwiec 200915 l słabe shadery, zwłaszcza karbonowych części. najlepsze 4 ujęcie. model bardzo ładny jednak rendery nie sa za specjalne. Ogolnie bardzo ładnie sie prezentuje. pzdr.
Napisano 15 Czerwiec 200915 l moze mi się wydaje ale tylne światłe były trochę bardziej splaszczone. render jakos mnienie powala, moze przez ten dof (lubię wyraźne rendery). szczegolnie widok z tyłu. wygląda jakby ktoś bez wiekszeo zainteresowania podszeł i zrobił mu fotkę :) rozumiesz, dałbyś jakas fajna erspektywę, jakieś przechylenia, od dołu etc. ale ogólnie dobre wrazenie sprawia takie 8/10
Napisano 15 Czerwiec 200915 l Widać ze masa pracy wsadzona i nie można się czegokolwiek przyczepić. Świetnie pokazałeś siatkę modelu. :) no i sama siatka pro.
Napisano 15 Czerwiec 200915 l ładny model choć jeszcze niedopracowany. Trochę za ostre wydają mi się krawędzie na środku maski i zderzaku przednim. Nadkole z przodu inaczej wygląda. Nie jest idealnie łukiem lecz ma jeszcze krawędź lecącą od otworów. Studio takie sobie. Jak bym miał kasę i szukał czegoś na podstawie zdjęć to na podstawie twoich renderów nie wziąłbym go pod uwagę. Za mało drapieżności i słaba kolorystyka do takiej bryki. pozdrawiam
Napisano 15 Czerwiec 200915 l Przez te ujęcia i dof, sprawia wrażenie zabawki. I wnętrze wygląda jak by było ze skody fabii ;) Model ok.