Napisano 30 Marzec 200421 l mały aniołek-chłopiec odkrył że jest wyjątkowy bo potrafi latać.... pierwszy lot.... a co potem? UPADEK aniołek leżeć będzie na trawie....
Napisano 31 Marzec 200421 l no skoro mnie wykasowalo :) to sie pojawiam jescez raz :) swietne pomysl mi sie podoba bo jest calkowicie inny od wszystkich a ze spodenkami jak najberdzie powiem moze lepiej .. bardzo mi sie skrzydelka podobaja swietnie ci wyszly piekna praca sie zapowiada ! nie przerywaj dzialaj do konca :)
Napisano 31 Marzec 200421 l bardzo fajny pomysl i jak narazie calosc swietnie sie zapowiada. pozdrawiam i zycze wygranej
Napisano 31 Marzec 200421 l Autor skrzydełka zagęszczę, naturalnie, ale jak wzmocnię kompa :) ............ już siada...... dlatego od teraz będę zmuszona zamieszczać pojedyncze elementy, które będę dopracowywała ............ no i trawka :)
Napisano 1 Kwiecień 200421 l Jak te skrzydełka są już zrobione w 3d to jesteś master:) Pozdr Giorgione
Napisano 1 Kwiecień 200421 l Autor Yabbol, to dla Ciebie: p.s. ale............ nie rób identycznych :)
Napisano 1 Kwiecień 200421 l fakt skrzydla sa swietne i model rowniez :) a spodnie to chyba w fazie wstepnej pozdrawiam i powodzenia
Napisano 1 Kwiecień 200421 l Nom - ułożenie piór i teksturką są rewelacyjne:D Oby tak dalej. Pozdr Giorgione
Napisano 1 Kwiecień 200421 l pazzi szalejesz..aż sam chciałbym już pokazać co u swojego aniła kiedy widzęjak tak pędzisz...powodzenia tak trzymaj
Napisano 1 Kwiecień 200421 l jejku swietne i coraz lepiej ci idzie skrzydelka bomba !! a sith maracje pedzisz do przodu pedzisz musze tez sie wziasc :)
Napisano 2 Kwiecień 200421 l Czemu nie golas:> Wyglądał bardziej dziewiczo, anielsko,a teraz dzidzia rolnika ;) Skrzydełka faktycznie świetne. Trzymam kciuki pazzi, oby tak dalej :)
Napisano 5 Kwiecień 200421 l skrzydelka sa rewelacyjne, myslalem ze sa dorysowane, bomba. co do ubrania, to sprobowalbym z jakims simclothem - powinno byc troche bardziej realistycznie. a wogole to pomysl i wykonanie jak narazie bardzo bardzo :)
Napisano 5 Kwiecień 200421 l no musze przyznac ze pracka na prawde Ci sie udala hmm no moze jeszcze jest nie skonczona ale i tak jest SUPER pozdrawiam i czekam na wiece
Napisano 6 Kwiecień 200421 l skrzydelka rzeczywiscie swietne:) tylko te spodnie nie pasuja... powodzenia