KhazadThard Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 Fakt zderzył się z deka ze ścianą... jakoś o 3:21 lepiej wyglądał ;) dzisiaj następne szkice może zrobię;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Hej hej, ty tam spisz czy co? Wal update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 (edytowane) nie, nie śpię tylko kobieta domagała się trochę czasu i uwagi xD przynajmniej raz w tyg chciała być ważniejsza od ołówka i kompa xD edit. oto i dzisiejsze dobranocki jeden szkic pociągnięty i taki na zupełnym końcu się z plamy mi wyłonił jak opcjami pędzla się bawiłem Edytowane 24 Styczeń 2010 przez KhazadThard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 25 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2010 Z wczoraj, szybkie szkice i kolorowy gniot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 26 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2010 dzisiaj będzie coś takiego (trochę spamu bo aż 3razy to samo ale.. ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 druga faza wygląda najlepiej moim zdaniem :D na ostatniej czuć za dużo efektu "light" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samborek Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 świetne odbicia mocniejszym pędzlem, dobrze to wygląda , tylko na ostatnim ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Srodkowy najlepszy, brzydki obslizgly, odrazajacy, long story short.... w pache ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 31 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2010 Dzięki za opinie, chyba zacznę o wiele częściej się suwaczkami różnymi bawić:) Z wczoraj z nocy i godzinka dzisiaj;) piractwo post-apo. Twarz nie pasi, do wymiany raczej, chyba że coś z nią wykombinuję;) Jeszcze trochę roboty nad tym;) [uprzedzę wypowiedzi: czarny stamtąd zniknie i chyba zimne światło z prawej od dołu dam] Wszelkie opinie i porady mile widziane:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 Moglbys tez dac jakies jasniejsze tlo dookola wlosow, ale bez przesadyzmu, zeby zwrocic uwage na glowe/twarz poki co oczy pija do podlogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 2 Luty 2010 Autor Share Napisano 2 Luty 2010 (edytowane) jako że dzisiaj pieprzę wszystko czego dotknę to tylko szybką podmalówkę piratki zarzucę, przenosiny w zimę, to chyba ciekawsze niż pustynne post-apo macie może jakieś rady co do rysowania śniegu? Edit: mam prośbę: kurde bele jak jest kompletnie do d... to napiszcie to;) zawsze to jakaś opinia:) Edytowane 2 Luty 2010 przez KhazadThard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 Popatrz na prace Przemka i postaraj sie zanalizowac, ktore rozwiazania i metody moglbys zastosowac w swojej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 2 Luty 2010 Autor Share Napisano 2 Luty 2010 szybka podmalówka mychą, nie wiem czy właściwe wnioski wyciągnąłem;) jeszcze w nocy to przysiądę chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 Imho na pewno jest lepiej. Trochę nabrało charakteru, mimo, że ubogie nieco :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 A tam, dają Ci jakieś dupne przykłady :) Zgubiłeś teraz całkiem dół pracki, ale moim zdaniem problem tkwi głównie w pozie - jest sztywna, spróbuj ugiąć nogi, dodać trochę negatywnej przestrzeni między ręką a tułowiem, tak żeby nabrało życia. Skoro naokoło śnieżyca to może niech na postać to oddziaływuje - potargaj włosy, spróbuj ustawić ciało tak, jak by się zmagało z wiatrem...wykadruj też lepiej bo masz kawał niezagospodarowanej przestrzeni, no i jest strasznie centralnie...no ja bym tak zrobił :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 3 Luty 2010 Autor Share Napisano 3 Luty 2010 dzięki za rady:) zobaczę co będę w stanie z tym zrobić;) 30min - próba opanowania artrage'a, bardzo przyjemnie robi się paciaję z kolorów tylko zapanować nad tym dla mnie zgroza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 o Rembrantcik :D mój ulubiony jego autoportret :) całkiem nieźle sobie poradziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 bardzo przyjemnie robi się paciaję z kolorów tylko zapanować nad tym dla mnie zgroza Może niepotrzebnie próbujesz nad wszystkim zapanować ? :) Próbowałeś po prostu dać temu szansę ? Uważasz że graficy malując np. speedpainting mają zaplanowaną każdą plamkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 3 Luty 2010 Autor Share Napisano 3 Luty 2010 Coyote - mój też :) dzięki SBT77 - wiem, że nie wszystko kontrolują, bez kontroli łatwiej o coś nowego czego nikt nie wymyślił jeszcze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 6 Luty 2010 Autor Share Napisano 6 Luty 2010 2h i skończone, bo termin gonił (tło aż mnie boli :D ) pewnie zrobię drugą wersję stosując się do waszych wskazówek za które wielkie dzięki jeszcze raz:) komentarze i krytyka mile widziane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Materiał spodni źle się marszczy, stopy dziwnie wyglądają, a wyraz twarzy ma taki jakby coś w tych butach jej chodziło. ;) Ale to tak, szukając negatywów. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 6 Luty 2010 Autor Share Napisano 6 Luty 2010 thx Joel :D palce jej w krzywych butach zamarzają i stąd ten wyraz twarzy xD:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Hehe, no tak - im ciaśniej tym zimniej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 A to małe, unoszące się w powietrzu to co to jest?;D Jakiś rodzaj futurystycznej deskorolki? Twarz mógłbyś dopracować- przede wszystkim garbaty nos i wielkie usta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 7 Luty 2010 Autor Share Napisano 7 Luty 2010 RaVirr - coś w podobie... hmm zobaczę za tydzień jak mi się banicja skończy, czy będę to poprawiał jeszcze, czy wrócę i do ćwiczeń jakichś zasiądę;) Ogólnie wielkie dzięki za taki odzew, bardzo to pomaga wychwycić wszystko co się skopało:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 25 Luty 2010 Autor Share Napisano 25 Luty 2010 po dwóch tyg przerwy wymuszonej szybkie takie w oczekiwaniu na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 Fajny dizajn glowy tego stworasa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 Powiem szczerze, bardzo fajnie zaczynas zpanowac nad krawedziami, jeszcze kilka strategicznie umiejscowionych twardych, ostrych i bedzie bomba. Duzy + Khaz. Odnoisnie kompozycji, zrob z tego ujecie panoramiczne i przesun stwora w prawo, dasz mu miejsce do "oddechu" w ten sposob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 (edytowane) kurde, tak jak lubię dzisiaj... wracam napruty i pozytywy na start:) dzięki chłopaki:D edit; o coś takiego chodziło z kadrem? z tymi krawędziami ("jeszcze kilka strategicznie umiejscowionych twardych, ostrych") to albo nie ten stan umysłowy dziś albo trzeba mi bardziej łopatologicznie;D Edytowane 5 Marzec 2010 przez KhazadThard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 7 Marzec 2010 Autor Share Napisano 7 Marzec 2010 (edytowane) poległem na kwiatku... hmmm ciut inaczej http://img221.imageshack.us/img221/1747/beznazwy2bj.jpg Edytowane 7 Marzec 2010 przez KhazadThard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 9 Marzec 2010 Autor Share Napisano 9 Marzec 2010 (edytowane) edit: może na zasadzie: konkretne pytanie konkretna odpowiedź. Czy kompozycja może być? i jeśli nie to co zmienić. pozdro. wip: speed: Edytowane 9 Marzec 2010 przez KhazadThard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 11 Marzec 2010 Autor Share Napisano 11 Marzec 2010 około 1h, ma może ktoś jakieś triki na morze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 25 Marzec 2010 Autor Share Napisano 25 Marzec 2010 (edytowane) ciąg dalszy smokoida. lepiej gorzej?:) Edytowane 25 Marzec 2010 przez KhazadThard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 25 Marzec 2010 Share Napisano 25 Marzec 2010 (edytowane) Leb jest dobry ( ani mi sie waz go zepsuć! ;) ) zajmij sie teraz reszta, bo poki co to jest "one man show" jedyny element na ktorym mozna zwiesic oko to glowa smoka reszta wieje nuda. Wprowadz tam jakas historie, tchnij w to zycie. P.S Niezly ten kwiatek, nie przesadzaj. Edytowane 25 Marzec 2010 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 27 Marzec 2010 Autor Share Napisano 27 Marzec 2010 przy tej pracy stwierdzam to co było tyle razy na forum mówione, żeby nie detalizować jednego fragmentu a resztę zostawiać... cóż zobaczę co z tego wyjdzie ;) dzięki ice:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 na rozruszanie ręki i żeby poćwiczyć kolor na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 spróbuj z lustra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) lustro mnie pokonało:) ale że w domu trochę ludzi było i lenistwo panowało takie że nie wszystkim chciało się uciekać więc oto moja siostra:) dwie pozy przedtelewizorne (+wariacja mojego skanera na temat ołówka)(a4) i szkice luźne tabletowe z dzisiaj Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez KhazadThard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Ociepierun, lvl up Khaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 a mi się łeb smokoida nie podoba. bardziej by pasował na jakieś stworzenie żyjące w wodzie- tych ryb jest mnóstwo i niektóre są naprawde dziwaczne: np taka mocropinna. ma przeźroczystą głowę :P http://scienceblogs.com/pharyngula/upload/2009/02/macropinna.jpeg za to bardzo podobają mi sie szkice zwierząt :) jakbyś robił takich więcej, zdecydowanie więcej byś sie nauczył w krótszym czasie: bo to jest studiowanie formy i kształtu i natężenia światła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Mnie drażni wszechobecny ziarnisty pędzel, który rozmywa wszystko. Ten nie jest zły, ale z nim nie przesadzaj i siekaj np. okrąglakiem. Szkice fajne. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 ice: dzięki wielkie, jak mogę to ćwiczę tylko do tabletu mnie nie ciągnie ostatnio;) telthona: robię takie, ale na papierze długopisem/ołówkiem/kredką/co mi w rękę wpadnie Joel: dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2010 (edytowane) lustro starcie 2, mam świadomość błędów niektórych i szkice z wczoraj Edytowane 10 Kwiecień 2010 przez KhazadThard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 10 Kwiecień 2010 Share Napisano 10 Kwiecień 2010 To jest olowek czy czarny dlugopis? Jesli olowek, to za ostre krechy trzeba byc czasem bardziej subtelnym, inaczej kobiety cie nie beda lubily ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2010 (edytowane) to jest tablet;) edit a tak wrzucę jako ciekawostkę co może być inspiracją http://nevsedoma.org.ua/index.php?newsid=76541 Edytowane 11 Kwiecień 2010 przez KhazadThard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 11 Kwiecień 2010 Share Napisano 11 Kwiecień 2010 o kurde!! ten link ktory dales jest magiczny!! niektore wygladają jak jakis surreal :D:D:D:D, chyba przecwicze to ze swoją siostrzyczka, hehehe z ostatnich pracek najbardziej podoba mi sie drzewko, pozostalo jakies niedopowiedzenie itp. fajnie to sie prezentuje. Co do portretu to wydaje mi sie ze uogolniles pare rzeczy i poprostu je troszke olales(?) tak to wyglada, np. ucho, usta. widac ze przy nich dlugo nie dlubales :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 mam nadzieję że kolejne starcia z lustrem będą lepszej jakości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 14 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2010 wipy sztuk dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Hmmm, hmmm, głowa zbyt przesunięta w prawo względem klatki piersiowej. Pokaż mu choć trochę tej lewej ręki, bo gdyby nie kosa, to bym przysiągł, że się właśnie drapie tam, gdzie proktolog pracuje. Popraw mu te nóżki, no i trochę walor popraw, bo gdzieniegdzie za jasno. Pomyśl też trochę nad dłonią, no ale cóż, to jest WiP, wybacz, jeśli ci tu za dużo nagadałem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi