adek Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Witam, Jesli zauwazyliscie ,ze ubylo Wam troszke postow niemartwcie sie i prosze nie myslcie ,ze zostaly one celowo wykasowane przez moderatorow. Zadne z ostatnich postow nie powinny zniknac. Robiac porzadki w bazie przywracam rzeczywisty stan liczby Waszych postow (wykluczylem z bazy czesc bardzo ale to bardzo starych postow z dzialu Wolne dyskusje [dawne Na luzie]. Naprawde nikt na tym nie ucierpi) a wrecz odwrotnie. Forum zyska na wydajnosci.
adek Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Napisano 1 Kwiecień 2004 Dane statystyczne: zapytania forum wykonują się prawie 2x szybciej -> co za tym idzie strony forum sa generowane w krotszym czasie ...
Dr. eA Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Jezeli ktos pisze dla liczby postow to powinien skasowac jak najszybciej konto a jezeli nie to nikomu napewno kilka postow mniej nic nie przeszkoadzi.
kozioo Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Nie takie kilka:) Mi wcięło ok 100, ale forum rzeczywiście chodzi szybciej, więc nie ma sprawy. Poza tym jak już zauważył Dr. Ae to nie jest wyścig (chyba).
dr Ug Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Najbardziej chyba ucierpial nasz etatowy spamer, Pawelek ;)
Pablo Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Drug hehe no tak...poszlo sobie ok 1300 postow :P, ale co tam ;) i nie zaden spamer :P wyroslem z tego :P:) pozdr
Falcrum Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Żadna strata...tylko same plusy... Nie ważne Kto ile ma postów...to nie one świadczą o naszych możliwościach i umiejętnościach...(no chyba, że w zawalaniu forum niepotrzebnymi postami :P ) Adek, dobra robota :) Pozdr
Swietlik Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 qurcze... nigdy nie patrzyłem ile mam postów i niewiem ile mi zniknęło :/ :) ale co do szybkości to jest lepiej :D
KAIN Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Ja też uważam że forum zyskało wiele bo chodzi teraz o wiele szybciej choć szkoda tych 140 postów:( pozdro KAIN
kozioo Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Co do szybkości... U mnie sprawa wygląda następująco: samo forum chodzi bardzo sprawnie i szybko, natomiast wszystkie załączniki długo się wczytują. A napewno dłużej niż kiedyś...
adek Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 Hmm... dziwna sprawa ... byc moze dlatego ,ze ich baza ma juz ok. 350mb. Bede musial jak odchudzic jakos.
adek Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 Zbudowalem od nowa indeksy tabeli z zalacznikami i zoptymalizowalem ja. Zysk widac :]
darkelf Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 hmm to pewnie jak operacja na otwartym sercu :D... ja bym sie bal :P
Rekomendowane odpowiedzi