Napisano 1 Kwiecień 200420 l Witam, Jesli zauwazyliscie ,ze ubylo Wam troszke postow niemartwcie sie i prosze nie myslcie ,ze zostaly one celowo wykasowane przez moderatorow. Zadne z ostatnich postow nie powinny zniknac. Robiac porzadki w bazie przywracam rzeczywisty stan liczby Waszych postow (wykluczylem z bazy czesc bardzo ale to bardzo starych postow z dzialu Wolne dyskusje [dawne Na luzie]. Naprawde nikt na tym nie ucierpi) a wrecz odwrotnie. Forum zyska na wydajnosci.
Napisano 1 Kwiecień 200420 l Autor Dane statystyczne: zapytania forum wykonują się prawie 2x szybciej -> co za tym idzie strony forum sa generowane w krotszym czasie ...
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Jezeli ktos pisze dla liczby postow to powinien skasowac jak najszybciej konto a jezeli nie to nikomu napewno kilka postow mniej nic nie przeszkoadzi.
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Nie takie kilka:) Mi wcięło ok 100, ale forum rzeczywiście chodzi szybciej, więc nie ma sprawy. Poza tym jak już zauważył Dr. Ae to nie jest wyścig (chyba).
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Drug hehe no tak...poszlo sobie ok 1300 postow :P, ale co tam ;) i nie zaden spamer :P wyroslem z tego :P:) pozdr
Napisano 3 Kwiecień 200420 l Żadna strata...tylko same plusy... Nie ważne Kto ile ma postów...to nie one świadczą o naszych możliwościach i umiejętnościach...(no chyba, że w zawalaniu forum niepotrzebnymi postami :P ) Adek, dobra robota :) Pozdr
Napisano 6 Kwiecień 200420 l qurcze... nigdy nie patrzyłem ile mam postów i niewiem ile mi zniknęło :/ :) ale co do szybkości to jest lepiej :D
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Ja też uważam że forum zyskało wiele bo chodzi teraz o wiele szybciej choć szkoda tych 140 postów:( pozdro KAIN
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Co do szybkości... U mnie sprawa wygląda następująco: samo forum chodzi bardzo sprawnie i szybko, natomiast wszystkie załączniki długo się wczytują. A napewno dłużej niż kiedyś...
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Autor Hmm... dziwna sprawa ... byc moze dlatego ,ze ich baza ma juz ok. 350mb. Bede musial jak odchudzic jakos.
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Autor Zbudowalem od nowa indeksy tabeli z zalacznikami i zoptymalizowalem ja. Zysk widac :]