Pablo Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Witam wszystkich bitwiarzy:) Chce wziasc udzial w bitwie, bo dawno nie bralem (ostatni raz bodajze na Living Death:) ) , nie obiecuje ze skoncze bo mam mature na karku, chociaz termin jest do czerwca...:) Moim tematem jest aniolek dla ludzi jeszcze nie zakochanych, czyli chodzi o Amorka :) malutkie dziecko ze strzala milosci, mam nadzieje ze jest zgodne z tematem?!:), co do sceny...tego jeszcze nie wiem , czekam na propozycje. :) pozdr
Noic Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 wiosna przyszła... no i Pablowi się zakochało :)... i tylko amorki teraz w głowie :)
Yabbol Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Jest co prawda bobasek w bitwie ale ten pomysł jest extra! Moze taka historia: jakiś zaciszny kącik parku na ławeczce w tle widać sylwetki jakiejś parki a na pierwszym planie przyczajony u stóp jakiegoś pomnika(fontanny) mały kupidyn z szelmowskim uśmiechem i strzała na cięciwie... oklepane jak diabli(sic!) ale w odpowiednim wykonaniu sądzę ze powinno sie obronić. W celu unowocześnienia konceptu aniołek na gołym ramieniu może mieć taki \"rockersowy\" tatuaz z napisem np: lovemaker (i rysunek rakiety:)), albo \"born to love...:) Pozdrowionka i powodzenia
Pablo Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 Poczatki aniolka... zrobie narazie ogolny zarys, a potem wezme sie za poprawanie anatomi itd. pozdr
Frankot Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Trochę ie widać czy to jest przód czy tył...
Pablo Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 Frankot- przyjrzyj sie ;) Macie jakies fotki malych dzieciakow, ale najlepiej w calej okazalosci i na golasa ?:) bo nie mam na czym sie wzorowac :/ pozdr
MareG Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Pablo: zobacz prace konkursowa lub galerie Piotra Marczaka... Pozdro
lobohome Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 pablo dzieci gołych raczej nie mamy bo posądzono by nas o peedofilię :)
Pablo Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 MareG - dzieki :) lobohome - hehe ale mi chodzi o niemowleta..a one przewaznie sa gole :P:) pozdr
Archangel Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 my tu wszyscy takie dramatyczne sceny a tu....amorek :) Pomysl bardzo mi sie podoba !! co do renderkow to jeszce nie wiele mozna powiedziec...
Nimrod Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Pablo poszperaj w zdjęciach z dzieciństwa ;)
darkelf Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 hmmm eee... bedziesz\\ to chyba jeszcze poprawial?
Predator Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 witam z postacia to zdecydowaniem muszisz jeszcze duzzzo powalczyc :)
Pablo Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Napisano 4 Kwiecień 2004 Wiecie takie komentarze typu \" musisz duzo powalczyc\" lub \"bedziesz ja poprawial\" to raczej mi nie pomagaja :-/ , dawajcei konkretne rezcy co trzeba poprawic. pozdr
darkelf Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 Poczatki aniolka... zrobie narazie ogolny zarys, a potem wezme sie za poprawanie anatomi itd. nie wiedzialem czy ci napisac co jest zle, skoro piszesz, ze bedziesz poprawial anatomie... wiec wywnioskowalem, ze wiesz co :), a to jest tylko zarys... no tak ode mnie, to cyce nie zgadzaja mi sie, rece napakowane, kolano chyba za duze, ta miednica jakos tak dziwnie sie zaznaczyla :)
Jedrush Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 kolana wygladaja jak banki , brzuch jakby pod warstwa tluszczu znajdowalo sie kartonowe pudlo , miednica jak u kobiety po 60 tce laczenie brzucha z klata piersiowa.. a wlasciwie jego brak. to to co konkretnie przeszkadza , tak jak prosiles. Obejzyj sobie prace Rubensa , tam jest wiele aniolkow ktore moga Ci pomoc ze zrobieniem tego amorka takim jakim byc powinien
kora Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 jedrush z tym rubensem ma nieglupi pomysl. a twoj pomysl pablo... no tak. wiosna;) cos innego niewatpliwie:) pzdr
Yansen Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Nie przejmuj się komentarzami \"jeszcze dużo trzeba poprawić\" - ja nawet takiego nie potrafię (wszystko co \"gładkie\" to nie moja broszka). Nie jest źle, ale pempek mógłby być bardziej okrągły ...
SUPER_OkO Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Moze dorob nóżki rączki jakas glowke...to sam stwierdzisz czy ci to cos przypomina...ale pomysl pomarszczonego z obwislym brzuchem bachora jest gites...:) ha chyba ze nie takie bylo zalozenie...
Salvator Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Zagęść troszkę siateczkę. Pomysł dość oryginalny, wprowadza troszkę optymizmu na przegnitą ponurością bitwę :P Pozdro Salvator
Pablo Napisano 10 Kwiecień 2004 Autor Napisano 10 Kwiecień 2004 Under spokojnie :) świeta sa, poza tym ucze sie do matury :-/, pisalem wczesniej ze za czesto nie bede robil update\'ow, ale postaram sie skonczyc do konca terminu :) pozdr
Pablo Napisano 13 Kwiecień 2004 Autor Napisano 13 Kwiecień 2004 Ale nie po maturze:P:), nie boj zaby, wkoncu dam update\'a :) narazie mam inne sprawy na glowie :/, moze by ktosnapisal jakby widzial ta scenke? pozdr
Anibal Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Ja bym ją widział skończoną... hehe ;) Możesz zrobić \"bad\" amorka, z rogami i kłami :D Narazie twój model jest zbyt ogólnikowy, wiec nic o nim nie powiem, tylko tyle że dużo pracy przed tobą... pozdrawiam
Nimrod Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 napisał Pablo moze by ktosnapisal jakby widzial ta scenke? Ty bierzesz udział w bitwie, czy my? Rozumiem pomoc w postaci porad co poprawić,m co jest nie tak, ale sama scena powinna byc chyba twoją wizją może z małymi zmianami sugerowanymi przez innych. Nie czekaj na sugestie tylko sam coś wymyśl napisz maturę i do roboty.
SiD Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 Powodzenia stary , napisz mi jakie miales wyniki , jestem ciekaw tego jak diabli hehehe :D , zdasz bnankowo ale pochwal mi sie jak ... Ps. Gadka szmatka a projetku jak nie ma tak nie ma :P
Rekomendowane odpowiedzi