Napisano 2 Kwiecień 200420 l Witam wszystkich bitwiarzy:) Chce wziasc udzial w bitwie, bo dawno nie bralem (ostatni raz bodajze na Living Death:) ) , nie obiecuje ze skoncze bo mam mature na karku, chociaz termin jest do czerwca...:) Moim tematem jest aniolek dla ludzi jeszcze nie zakochanych, czyli chodzi o Amorka :) malutkie dziecko ze strzala milosci, mam nadzieje ze jest zgodne z tematem?!:), co do sceny...tego jeszcze nie wiem , czekam na propozycje. :) pozdr
Napisano 2 Kwiecień 200420 l wiosna przyszła... no i Pablowi się zakochało :)... i tylko amorki teraz w głowie :)
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Jest co prawda bobasek w bitwie ale ten pomysł jest extra! Moze taka historia: jakiś zaciszny kącik parku na ławeczce w tle widać sylwetki jakiejś parki a na pierwszym planie przyczajony u stóp jakiegoś pomnika(fontanny) mały kupidyn z szelmowskim uśmiechem i strzała na cięciwie... oklepane jak diabli(sic!) ale w odpowiednim wykonaniu sądzę ze powinno sie obronić. W celu unowocześnienia konceptu aniołek na gołym ramieniu może mieć taki \"rockersowy\" tatuaz z napisem np: lovemaker (i rysunek rakiety:)), albo \"born to love...:) Pozdrowionka i powodzenia
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Autor Poczatki aniolka... zrobie narazie ogolny zarys, a potem wezme sie za poprawanie anatomi itd. pozdr
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Autor Frankot- przyjrzyj sie ;) Macie jakies fotki malych dzieciakow, ale najlepiej w calej okazalosci i na golasa ?:) bo nie mam na czym sie wzorowac :/ pozdr
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Autor MareG - dzieki :) lobohome - hehe ale mi chodzi o niemowleta..a one przewaznie sa gole :P:) pozdr
Napisano 2 Kwiecień 200420 l my tu wszyscy takie dramatyczne sceny a tu....amorek :) Pomysl bardzo mi sie podoba !! co do renderkow to jeszce nie wiele mozna powiedziec...
Napisano 4 Kwiecień 200420 l Autor Wiecie takie komentarze typu \" musisz duzo powalczyc\" lub \"bedziesz ja poprawial\" to raczej mi nie pomagaja :-/ , dawajcei konkretne rezcy co trzeba poprawic. pozdr
Napisano 4 Kwiecień 200420 l Poczatki aniolka... zrobie narazie ogolny zarys, a potem wezme sie za poprawanie anatomi itd. nie wiedzialem czy ci napisac co jest zle, skoro piszesz, ze bedziesz poprawial anatomie... wiec wywnioskowalem, ze wiesz co :), a to jest tylko zarys... no tak ode mnie, to cyce nie zgadzaja mi sie, rece napakowane, kolano chyba za duze, ta miednica jakos tak dziwnie sie zaznaczyla :)
Napisano 4 Kwiecień 200420 l kolana wygladaja jak banki , brzuch jakby pod warstwa tluszczu znajdowalo sie kartonowe pudlo , miednica jak u kobiety po 60 tce laczenie brzucha z klata piersiowa.. a wlasciwie jego brak. to to co konkretnie przeszkadza , tak jak prosiles. Obejzyj sobie prace Rubensa , tam jest wiele aniolkow ktore moga Ci pomoc ze zrobieniem tego amorka takim jakim byc powinien
Napisano 4 Kwiecień 200420 l jedrush z tym rubensem ma nieglupi pomysl. a twoj pomysl pablo... no tak. wiosna;) cos innego niewatpliwie:) pzdr
Napisano 7 Kwiecień 200420 l Nie przejmuj się komentarzami \"jeszcze dużo trzeba poprawić\" - ja nawet takiego nie potrafię (wszystko co \"gładkie\" to nie moja broszka). Nie jest źle, ale pempek mógłby być bardziej okrągły ...
Napisano 7 Kwiecień 200420 l Moze dorob nóżki rączki jakas glowke...to sam stwierdzisz czy ci to cos przypomina...ale pomysl pomarszczonego z obwislym brzuchem bachora jest gites...:) ha chyba ze nie takie bylo zalozenie...
Napisano 9 Kwiecień 200420 l Zagęść troszkę siateczkę. Pomysł dość oryginalny, wprowadza troszkę optymizmu na przegnitą ponurością bitwę :P Pozdro Salvator
Napisano 10 Kwiecień 200420 l Autor Under spokojnie :) świeta sa, poza tym ucze sie do matury :-/, pisalem wczesniej ze za czesto nie bede robil update\'ow, ale postaram sie skonczyc do konca terminu :) pozdr
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Autor Ale nie po maturze:P:), nie boj zaby, wkoncu dam update\'a :) narazie mam inne sprawy na glowie :/, moze by ktosnapisal jakby widzial ta scenke? pozdr
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Ja bym ją widział skończoną... hehe ;) Możesz zrobić \"bad\" amorka, z rogami i kłami :D Narazie twój model jest zbyt ogólnikowy, wiec nic o nim nie powiem, tylko tyle że dużo pracy przed tobą... pozdrawiam
Napisano 29 Kwiecień 200420 l napisał Pablo moze by ktosnapisal jakby widzial ta scenke? Ty bierzesz udział w bitwie, czy my? Rozumiem pomoc w postaci porad co poprawić,m co jest nie tak, ale sama scena powinna byc chyba twoją wizją może z małymi zmianami sugerowanymi przez innych. Nie czekaj na sugestie tylko sam coś wymyśl napisz maturę i do roboty.
Napisano 8 Czerwiec 200420 l Powodzenia stary , napisz mi jakie miales wyniki , jestem ciekaw tego jak diabli hehehe :D , zdasz bnankowo ale pochwal mi sie jak ... Ps. Gadka szmatka a projetku jak nie ma tak nie ma :P