przemek02 Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 (edytowane) Witam Przedstawiam moją najnowszą prackę. Wykonanie jej zajęło mi około miesiąca. Wykonane w 3ds max, render Mental Ray. Zachęcam do komentowania. Pozdrawiam Edytowane 28 Lipiec 2009 przez przemek02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 pinknie ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Bardzo fajnie. Podobaja mi sie zbilizenia, nawet jesli czasem kadry sa nie przemyslane. Fajne materialy, studio mogloby byc lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 ***** bomba, mental ray??? o jaaaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon87pl Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 bardzo fajne!materialy i model boma.fajnie by wygladala na polce sklepowej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 na polce?? ;P lepiej w pokoju ^^ wypas;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozpruwacz Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 bardzo fajniutka, szkoda tylko ze taka "doskonala" moglbys delikatne wgiecia w drewnie dolozyc bumpem i moze jakies rysy? nie zaduzo oczywiscie, troszeczke tylko i przy zblizeniach wiekszy sampling by sie przydal w odbiciach (tak wiem, czepiam sie) i faktycznie leprze studio przydaloby sie, lakier owiele lepiej by sie prezentowal po za tym spox, teraz zrob ta Hetfielda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predator747 Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 (edytowane) Piękna gitara:) Ale jeśli miałbym wybierać to wg. mnie tylko 4 pierwsze renderki pokazują jej charakterek ;) Na piątym nie wiem czemu, ale ta śrubka, która zapewne i tak powinna się tam znajdować (ta po środku główki gitary) nieco psuje efekt, bo choć rzuca cień, jak wszystkie inne, to jakoś mało przynależnie do gitarki wygląda. A, no i skończyłem na piątym, ale szósty podobnie jak cztery pierwsze, ładny ;) Pozdrawiam Edytowane 22 Lipiec 2009 przez predator747 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Gitara ładna, model też jak i materiały jedyne co mi się rzuciło w oczy, to lakier wyszedł dość plastikowo, szczególnie widać to na ostatnim renderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 Bardzo ladny model i oddanie detalu. Calosc mi sie podoba, szkoda tylko ze szczedziles na polygonach (co widac na krawedziach na zblizeniach) i na samplingu odbic, no ale rozumiem ze chodzilo o czas renderow, mimo to szkoda troche bo widac ze bardzo starales sie oddac oryginal w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raju Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 Bardzo ladnie wyszlo, tylko moim zdaniem material osprzetu (ten zloty) za slabo odbija swiatlo ;) Materialy stojaka jakby byly lepsze, to tez by sie lepiej prezentowalo. Mam jeszcze takie pytanko - mozna prosic siatke? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek02 Napisano 7 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2009 (edytowane) Witam Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze. Co do lakieru to może wydawać się plastikowy ponieważ w rzeczywistości jest on nieco matowy. Zrobienie tej Hetfielda to bardzo dobry pomysł, może kiedyś się o to pokuszę. Na polygonach trochę zaoszczędziłem, gdyż mój laptop i tak ledwo radzi sobie z tym co jest. Załączam render siateczki. Pozdrawiam Edytowane 7 Sierpień 2009 przez przemek02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 Model miazga, świetna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 ożesz w parapet...nie mam pytań...a czy pokrętełka w naturze też są zmatowione, czy możesz zrobić gładsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 super model :) Bardzo fajny detal ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi