Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

Przedstawiam moją najnowszą prackę. Wykonanie jej zajęło mi około miesiąca. Wykonane w 3ds max, render Mental Ray.

Zachęcam do komentowania.

Pozdrawiam

especlipsecamera8.jpg

especlipsecamera61.jpg

especlipsecamera52.jpg

especlipsecamera3.jpg

especlipsecamera4.jpg

especlipsecamera2.jpg

especlipsecamera7.jpg

eclipse52.jpg

Edytowane przez przemek02
  • Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajnie. Podobaja mi sie zbilizenia, nawet jesli czasem kadry sa nie przemyslane. Fajne materialy, studio mogloby byc lepsze.

Napisano

bardzo fajniutka, szkoda tylko ze taka "doskonala" moglbys delikatne wgiecia w drewnie dolozyc bumpem i moze jakies rysy? nie zaduzo oczywiscie, troszeczke tylko

i przy zblizeniach wiekszy sampling by sie przydal w odbiciach (tak wiem, czepiam sie)

i faktycznie leprze studio przydaloby sie, lakier owiele lepiej by sie prezentowal

po za tym spox, teraz zrob ta Hetfielda:

IronCross_ESP.jpg

Napisano (edytowane)

Piękna gitara:) Ale jeśli miałbym wybierać to wg. mnie tylko 4 pierwsze renderki pokazują jej charakterek ;) Na piątym nie wiem czemu, ale ta śrubka, która zapewne i tak powinna się tam znajdować (ta po środku główki gitary) nieco psuje efekt, bo choć rzuca cień, jak wszystkie inne, to jakoś mało przynależnie do gitarki wygląda. A, no i skończyłem na piątym, ale szósty podobnie jak cztery pierwsze, ładny ;)

Pozdrawiam

Edytowane przez predator747
Napisano

Gitara ładna, model też jak i materiały jedyne co mi się rzuciło w oczy, to lakier wyszedł dość plastikowo, szczególnie widać to na ostatnim renderze.

Napisano

Bardzo ladny model i oddanie detalu. Calosc mi sie podoba, szkoda tylko ze szczedziles na polygonach (co widac na krawedziach na zblizeniach) i na samplingu odbic, no ale rozumiem ze chodzilo o czas renderow, mimo to szkoda troche bo widac ze bardzo starales sie oddac oryginal w 100%.

Napisano

Bardzo ladnie wyszlo, tylko moim zdaniem material osprzetu (ten zloty) za slabo odbija swiatlo ;) Materialy stojaka jakby byly lepsze, to tez by sie lepiej prezentowalo.

Mam jeszcze takie pytanko - mozna prosic siatke? ^^

Napisano (edytowane)

Witam

Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze. Co do lakieru to może wydawać się plastikowy ponieważ w rzeczywistości jest on nieco matowy. Zrobienie tej Hetfielda to bardzo dobry pomysł, może kiedyś się o to pokuszę. Na polygonach trochę zaoszczędziłem, gdyż mój laptop i tak ledwo radzi sobie z tym co jest.

Załączam render siateczki.

Pozdrawiam

eclipsewire.jpg

Edytowane przez przemek02

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności