Posted August 4, 200915 yr maciekG: EthicallyChallenged: IN Flaamess: Bedyk: atheg: Klocjusz: icecold: maxbielecki: _Clavius_ Edited August 4, 200915 yr by Łukasz Jaskólski
August 5, 200915 yr Głos na MaćkaG. Najbardziej speed i najbardziej painting :) Ethically challenged i Bedyk bardzo fajne rysunki też. Klocjusz świetny pomysł. Pozdrowionka.
August 5, 200915 yr MaciekG - swietne kolory, calosc prezentuje sie bardzo dobrze :) EthicallyChallenged - tez mi sie podoba, ale jednak glos na prace nr 1 :)
August 5, 200915 yr Mi sie bardzo dynamika u EthicallyChallenged spodobala i na niego oddaje glos, a jesli o pomysl chodzi, to chyba _Clavius_ mnie ujal najbardziej :)
August 5, 200915 yr Nie wiem kto postawil na mnie glos, ale mas zu mnie piwo :D honorowy 1 :D PS. ja glosowalem na MaciekG
August 5, 200915 yr Maciek, pokaral, aczkolwiek klocjusz mial by u mnie 2gi glos gdyby to bylo mozliwe, za to ze mnie rozbawil swoim pomyslem :P
August 5, 200915 yr dzieki za glosy, pierwszy raz moja praca zebrala ich az tyle, pewnie dlatego ze bylo tak niewielu uczestnikow ;) a szkoda, temat fajowy glos na Klocjusza za fajny cieply klimat i niestandardowe podejscie do tematu
August 5, 200915 yr Po chwili namysłu głos na IN Flaamess za klimat SF :) . Gdybym miał do dyspozycji drugi dostał by go EthicallyChallenged za pomysł i wykonanie.
August 8, 200915 yr MaciekG - Gratulacje! Czekamy na nowy temat. Galeria: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=57890
August 8, 200915 yr MaciekG wyjechal i proszil mnie, zebym zalozyl za niego temat nowy, wiec prosze sie nie dziwic ;)