TouchThis Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Potraktuj texturkami to będzie pięknie :) ( jest bdb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 no wlasnie jak wrocic do edycji obietku jak otwieram zapisany dokument? pozdr szymeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grafix Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 No No modele COOL ---> Zbrush jest porzadnym narzedziem , i bardzo sie rozwinal , dodatkowo prace przedstawione tutaj sa na wysokim poziomie , i jak na dwa dni znajomosci (stycznosci) z programem jestem pelen podziwu , bo nie nalezy on do prostyych w obsludze .. Postacie jako modele super przydalyby sie texturki i wtesdy wystawie calkowity konmentarz ... Render w MentalRay\'u badz Brazilu , + poprawne oswietlenie i bedzie super .. :) Pozdrawiam i sledze dalsze WIP\'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 11 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2004 wersja beta tekstur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 11 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 11 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2004 3 ps. Nie można powrócić do edycji obiektu. Jeśli przypadkiem obiekt ulegnie deselekcji to nadal powinien się znajdować w panelu narzędzi. Poza tym należy często modele sejwowć (nie jako dokumenty, tylko jako narzędzia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Podobne teksturki i modelowanie jak w Ultimie Online hehe no zbrush spoko programik respekt batou :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniak3d Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Batou - jesteś killer :) Smok jest super ! pozdrowienia od Motoko Kusanagi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dor Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 Fajne. Robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 12 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2004 Bardzo proszę o zadawanie pytań na u2u. To nie jest miejsce na dyskusje tego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 sorki za pytanie tutaj...ale nie mam u2u... ale nadal nie kapuje jak wrocic do edycji obiektu... a wszczegolnosci jak otworze zachowany..:( pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 12 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2004 U2U to ten przycisk pod sygnaturką :) Jest na nim napisane \">> U2U\". Masz wiadomość. W prawym górnym rogu strony wirująca koperta. A co do pytania. Są to podstawowe rzeczy które są opisane w świetnym halpie. Jeśli komuś i to nie wystarcza to tu jest instrukcja w pdf opisująca krok po kroku, na przykładach, wszystkie funkcje programu: http://www.pixolator.com/zbc-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=014968 Każde następne pytanie na temat softu w tym wątku będę usuwał. Jeszcze raz powtarzam : to nie jest miejsce na takie dyskusje. Pytania proszę kierować na u2u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 Nom smok to odlot na maxa - mnóstwio detali i jaki wygląd - przyczepiłbym sie do tylnich łap ale po co - ekstya Pozdr Giorgione :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 ciekawy ten zbrush oto moja 1 praca jakies 5 minutek ( zaraz jak obczailem klawisze ) ps. pytanko jak wrocic do edycji nieaktywnego juz obiektu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persching Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 to i ja się pochwalę. Wprawdzie wrzuciłem już to do finished works, bo nie będę już tego bardzo przerabiać, ale co tam... enjoy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 Jak dla mnie to to cos pajakopodobnego jest zbyt chaotycznie i nie przemyslanie pomalowany. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 kurcze zaciągnąłem demo zbrusha z ich strony ale i tak on jakies hasło chce. Nic mi nie przysłali mailem, dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Czy w tym programie da się zrobić coś innego niż takie stwory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Samochodu się nie da:] A przynajmniej wg mnie byłby to szczyt masochizmu:D Można robić wszystko co ma \"organiczne\" kształty. Można też dorabiać do gotowego modelu hipoly np. grawerunki, czy zdobienia (zbroje, miecze, itp). Da się zrobić jakiś teren, meteoryt (ja zrobiłem :D)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 14 Kwiecień 2004 Share Napisano 14 Kwiecień 2004 kozioo to cie zaskocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2004 Tak Marcin, tylko że w maxsie zrobisz taki motor 10 razy szybciej i dwa razy lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 14 Kwiecień 2004 Share Napisano 14 Kwiecień 2004 hmmm post byl dla kozia apropos tego ze w brashu tylko organics wychodza a ze w maxie motor wyjdzie lepiej :) to juz inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Kurcze jsli wszyscy umieszczaja swoje pracki to ja tez :) To jest glowa trolla... A co do Zbrusha to coraz bardziej mi sie podoba, nawet interfesj zaczyna mi przypadac do gustu...:) Pozdrowienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 wrzucam moje cwiczonko, w trakcie nauki zbrusha takie cos mi przypadkiem wyszlo. za duzo tu bledow zeby sie bawic w poprawianie i konczenie tego modelu, wole zaczac cos nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 glowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 i jeszcze jeden widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Dupe to mu mogłeś ładniejszą zrobić:P:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 czego chcesz? dupcia jest sliczna, wzorowalem sie na mojej ;) Tak serio to tylko test, na dupie sie nie skupialem, chcialem pocwiczyc ZBrusha, pouczyc sie. Pewnie widac, ze detale jakies to bardziej z przodu cwiczylem, a tyleczkowi nie poswiecilem wiele czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 zgodnie z tutejszą modą... rowiez zamieszczam swoja pierwsza prace w Zbrush\'u [lol] program jest ... wydaje mi sie swietny ... moze nie jest to rhino ... ale do organic modeling ... jest swietny ... (a i low poly da sie zrobic) praca zajela mi godzine ... wliczajac obejzenie wbudowanego tutoriala pt. \"jak zrobic banana\" [lol2] zrenderowalem to w truespace ... bo nie umiem jeszcze w tym czyms :) [lol3] no i na koniec ... dla krytykow :) to nie mial byc czlowiek ... wiec nie krytykowac uszu prosze ... jako wzor posluzylo mi zdjecie z dziecinstwa ... :P [lol4] pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 zipper:w jakim formacie wyeksportowales to narzedzie do trueSpace\'a ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 o ile sie nie myle to wavefront.obj ... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 heh ... no i jeszcze raz zasiadlem dzisiaj do Zbrush-a ... chyba idzie sie przyzwyczaic do tego interface\'u ... no i mysle ze jakby na tym posiedziec troche ... to moznaby naprawde ciekawe rzeczy w tym wymodzic ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w0w Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 niezle modele... moze sam sie skusze pomodelowac tym zbrushem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi