nicponim Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 (edytowane) no i ja wezme udzial w bitwie;] Wprawdzie nie czytalem nigdy Lovecrafta, ale postaram sie podjac wyzwanie. Wstepny szkic juz jest, ale wrzuce dopiero po dokladniejszym linearcie;] pozdr! Edytowane 22 Sierpień 2009 przez nicponim
miriam Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Witaj Wędrowcze, którego dawno żem nie widział :D, podłączę się pod RaVirra :) i czekam na upek. Powodzenia. //Pozdr.
Zuczus Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 oho, będzie ostro. Już nie mogę się doczekać ;)
nicponim Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Napisano 8 Sierpień 2009 takie troche luzne podejscie, zaznaczam iz nie czytalem lovecrafta,wiec pewnie concept znacznie sie rozni od tego jaki rodzil sie w glowach czytelnikow;] szybki walor, czeka mnie jeszcze jedno podejscie black&white tym razem z delikatnym detalem no i kolorek;] licze na uwagi szczegolnie czytelnikow lovecrafta, bylyby naprawde cenne pzdr.
Joel Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 O w mordę - miażdżąca konkurencja :D też nie czytałem Lovercrafta, ale ciekawe te odnóża insekta :) - super concept ale tak żeby się przyczepić-pomóc ^^ to dla tych jego nóg to cielsko musi być strasznie obciążające pozdrawiam
EthicallyChallenged Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Jak nie czytałeś, to raczej z przypadku nie trafisz w wygląd. Ale mi się podoba Twój rysunek, mimo że do opisów z książek nie pasuje. Może poczytaj, nie dla wiedzy, ale dla czystej rozrywki, to bardzo dobre książki :)
nicponim Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Napisano 8 Sierpień 2009 "W opowiadaniu "The Call of Cthulhu" (Zew Cthulhu) opisywany jest jako potwór o niewyraźnych antropoidalnych kształtach, łbie ośmiornicy pełnym macek, ogromnych pazurach i wąskich skrzydłach na plecach." - regulamin podaje ten opis to tym sie wzorowalem;p brakuje skrzydel, przy tym concepcie skrzydla beda idiotycznie wygladac, wiec troche zmienie tulow, dodam skrzydla i przy najblizszej okazji wrzuce upa;] thx i pzdr.
DaRoZ Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 A mi sie podoba, zupelnie inna wizja Cthulu, ktora od pierwszego spojrzenia wzbudza sympatie widza-takie polaczenie cthulu,predatora i obslizglego insekta ;] powodzenia
Raju Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Moje uwagi : -nie wiem za bardzo po co mu dwie pary oczu :P -troche za malo macek jak na opis, ktory przytoczyles -nie wiem gdzie on moglby sie ruszyc z takim cielskiem i takimi "odnozami" - nieproporcjonalne nieco ;) Poza tymi rzeczami - interesujacy pomysl, czekam na nieco wiekszy detal :)
nicponim Napisano 10 Sierpień 2009 Autor Napisano 10 Sierpień 2009 nie mam czasu jakos, dzis dopiero troszke pomazalem:
Joel Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 O, no teraz to rozumiem, w takim układzie dziadostwo może spokojnie ścigać każdą ofiarę. Wciąż wygląda na takiego co lubi zjeść, ale to ma swój urok. :D pozdrawiam
nicponim Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 up. Kurde nie chce narzekac ale ciezko mi idzie, piorko sie wali w wacomie, no i laptop tnie jak cholera;/ jeszcze zostalo pare rzeczy w ogolnym zarysie(macki, jakies detale),ale az niedobrze mi sie robi jak pomysle o rzutach stwora;/ trzymac kciuki;p
EthicallyChallenged Napisano 13 Sierpień 2009 Napisano 13 Sierpień 2009 Obrazek super, ale białe tło wszystko psuje.
Joel Napisano 13 Sierpień 2009 Napisano 13 Sierpień 2009 Kurde miazga, sam muszę się detalem zająć i też mnie krew zalewa jak o rzutach myślę xD
ortheza Napisano 13 Sierpień 2009 Napisano 13 Sierpień 2009 biale tlo nic nie psuje :) to ma byc koncept postaci a nie ilustracja nicponim zajebisty koncept :) moj faworyt. tylko ludzika pomniejsz Katulu jest ogromniasty
nicponim Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Napisano 14 Sierpień 2009 dzieki za odpowiedzi. Biale tlo tez mi troche nie odpowiadalo wiec zmienilem... Narazie zostawie jak jest, zajme sie rzutami,detalem...
Raju Napisano 14 Sierpień 2009 Napisano 14 Sierpień 2009 Macki i rece troche za bardzo sie swieca IMO, poza tym ma mine jak babcia klozetowa ^^ Ale ogolnie super - bardzo mi sie podoba :)
dezzed Napisano 14 Sierpień 2009 Napisano 14 Sierpień 2009 świetny jest, szczególnie podoba mi się dolna część
nicponim Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Napisano 14 Sierpień 2009 dzieki za rychła odpowiedz;] no fakt rece blyszcza jak cholera... Chyba zrobie sobie dzien lub dwa przerwy,bo troche opatrzony jestem,ciezko mi bledy wylapywac;/ No ale w sumie od tego k*rwa wy jestescie hehe;]
SBT77 Napisano 14 Sierpień 2009 Napisano 14 Sierpień 2009 (edytowane) Ogólnie wygląda fajnie i przekonująco - zastanawia mnie tylko to że chyba coś jest nie tak ze światłem - góra jakby łapała światło z innej strony niż dół... Chyba że postać w pewnych miejscach fosforyzuje - to by uzasadniało to światło... Edytowane 14 Sierpień 2009 przez SBT77
ortheza Napisano 15 Sierpień 2009 Napisano 15 Sierpień 2009 rysun miazag ale tlo torche za ciemne :( maskuje tyl stworasa
nicponim Napisano 15 Sierpień 2009 Autor Napisano 15 Sierpień 2009 swiatlo na brzuchu to efekt wczesniejszego przyziemia, bylo jasne jak cholera stad odbicie na brzuchu,pozniej je zmienilem ale swiatla na bebechu juz nie;/ dzieki za korekte;] ortheza- hmm no wlasnie niewiem, u mnie na laptopie wszystko widac;/ no ale rozjasnie odrobine tlo w takim razie... pzdr.
nicponim Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 up up: chyba wersja ostateczna, robie teraz rzut, ale sam jeszcze nie jestem zadowolony wiec nie ma co wrzucac;]
miriam Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 !! UWAGA !! Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy. //Pozdr.
nicponim Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Napisano 19 Sierpień 2009 rzut, moze jeszcze cos pomaze ale juz nudzi mi sie to powoli;/
atheg Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 Nie dziwie się, troszkę posiedziałes nad tym konceptem chłopie. Ale efekt wart zachodu. Serio, serio.
rosikowski Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 jak dla mnie, twój thulu najbardziej trafiony
Rekomendowane odpowiedzi