David14 Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 tak bardzo spokojna LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 chodzi mi o takie coś jak Berlin-take my breath away Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 wolne kawałki ?? może jakiś chillout ?? ja mógłbym ci troche wypisać ale to by było conajmniej 200 kawałków :] poszukaj jakichś chillout'owych składanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 to podaj tak z 20 please Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paulina Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 hmm a moze zna ktos tytul i wykonawczynie piosenki w ktorej leci taki tekst: "..Every way that I can,I try to make you love me again,every way that I can,I give you all my love and than..Every way that I can, I'll try, I'll try, make you mine again...." nie moge nigdzie tego znalezc.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 paulina: Sertab Erener - Everyway that i can (chyba) Wystarczy wziąść http://www.teksty.org i tam w wyszukiwarce masz pozycje dla "fragment utworu" no wpisujesz sobie ze słuchu i się znajduje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 david14: niewiem o jakie konkretnie spokojne kawałki ci chodziło ale masz tu kilka: -coco and stonebridge - it was perfectly chilled -deep & wide - no other lover -cj stone - the sun -atb - get high -jurr - mr. suitcase -water - no goodbye -darude - touch me -dirty vegas - days go by -coldplay - speed of sound -blank & jones - counting clouds -deepest blue - deepest blue -dj tiesto - walking on clouds -x-press 2 - lazy -bedrock - beautiful strange (ambient mix) -probspot - blueberry -probspot - foreplay -weekend players - i'll be there Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 javor brakuje tutaj jeszce najlepszej wśród najlepszych :P Do - Heaven piękny utwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cytadela Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 powtórzę swoje zapytanie o kawałek z reklamy saab-a z discovery channel ( z wiatrakami ) anyone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość terefere Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 znam tytuł piosenki "stay by me: chodzi mnie o piosnkę w nowym wykonianiu :P :] bo ona kiedys była wykonywana przez kogos x :] ale nie wiem kogos i chce znalesc nowa versję prosze o podanie wykonawcy :P :] THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 # Annie Lennox - Stay by me # Eurythmics - Stay by me jedno z tych dwóch ^ (używaj http://www.teksty.org) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość janeczka Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 A ja znam tytuł pioseneczki z reklamy kamerki sony :)) To jest Stereo Total - I love You, Ono Lepiej późno niż wcale ;p Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 18 Lipiec 2005 Share Napisano 18 Lipiec 2005 Potrzebuję tytuł piosenki w której pojawiaja się złowa "this is the first day of the rest of your life". Będę bardzo wdzięczny, bo próbuję znaleźć to dla pewnej dziewczyny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Nagralem midika - sciagnijcie i zobaczcie czy to znacie :) http://www.debet.k9.pl/piosnka.mid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 wiem ze to nie piosenka ogolnie to niewiem czy moge tu to umiescic ale potrzebuje imie i nazwisko (albo ksywka albo niewiem co) od Pani takie rudej z najnowszego teledysku Black Eyed Peas, jak ten "Dabu" (czy jak mu tam) chwyta ja za.. pupcie:) (tak mu sie reka wydluza).. Moze przypadkiem ktos wie jak sie nazywa, bylbym wdzieczny. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Razor - Timo Maas feat. Brian Molko - First Day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2005 a ja sie zastanawiam czy mozna dorwac muzyke ktora slychac w tle reklamy gry Medal of Honor: wojna w Europie*... moze ktos wie? * - chyba tak sie nazywa ta gra :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Pionierze a zapodaj linczka co ? (jeśli jest w necie dostępna ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 @ mrkrzysiek Dzięki, jak odsłucham to napiszę czy o to chodziło :) EDIT : Tak, to ten utworek, dzięki raz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Pionierze a zapodaj linczka co ? (jeśli jest w necie dostępna ;) ) sure http://gameads.gamepressure.com/tv_game_commercial.asp?ID=2425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 leleń, chodzi ci o ta co spiewa w BEP? zdaje sie,ze Fergie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 curka -> nie ta co spiewa, ta co jest kelnerka w restauracji w tym najnowszym teledysku... sprobuje zalatwic zdj to Wam pokaze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 dobra, pokazuje Wam te zdj, moze teraz ktos sobie przypomni... a tu z daleka: http://img317.imageshack.us/img317/1620/bep25xo.jpg Z gory thx:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elle Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 a wiecie może jak nazywa sie ta piosenka z reklamy piwa miller? na reklamie koleś jeździ sobie rowerem, kupuje piwo i wraca do domu(czy moze to jest impreza..:P). Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz! pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aagnese Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 Piosenka z reklamy piwa Miller to Takako Minekawa - Fantastic Cat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 25 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2005 Piosenka z reklamy piwa Miller to Takako Minekawa - Fantastic Cat dzieki wielkie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aagnese Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 dzieki wielkie :) pozdrawiam nie ma sprawy :) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elle Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 dzieki, dzieki, dzieki !!! :* :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berna87 Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 Siemka, szukam piosenki tylko nie mam pojęcia kto ją śpiewa a tym bardziej nei znam tytułu:/ Nie wiem za bardzo jak sie pisze do neij słowa ale mniej wiecej śpiewają tam coś takiego..: Julia me amore... - więcej nie znam :( słyszałam ją na dysce kilka lat temu i do tej pory nie znalazłam.. normalnie.. .Dżulija mi amore jakoś tak.. .prosze pomóżcie - wiem że to trudne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 Moze ma ktos jakas filmowa muzyke , ktora nadawała by sie do do filmu opartego na fragach np: jakieś utwory Hansa Zimmera lub jakiegos innego typa :D, a moze cos z serialu "Dark Angel" jak cos to odpiszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 Fatum -> soundtrack.net zobacz sobie co napisał Hans Zimmer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Way down, below the ocean Where i wanne be, she may be x2 Wie ktos moze co to? Mozliwe ze pierwszy wers pomylilem. Z soundtracku do "the girl next door" ale nie moge wylapac co to jest Edit: Mam, Donovan - Atlantis Way down below the ocean where I wanna be she may be, http://www.seeklyrics.com/lyrics/Donovan/Atlantis.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 w napisach koncowych nie ma ? ja zem tylk sciagal jeden utworek z tego .. 2 unlimited ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Bylo ale, performed by bylo nieczytelne dlatego moze nie znalazlem. Ale juz mam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marzena20005 Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Szukam nazwy wykonawczyni piosenki z lat 90 wiem ze nosi prawdopodobnie tytuł Tuoch i teledysk grupa czarnych dziewczyn tanczy na lotnisku z żołnierzami poczym ona wskakuje na drabine i wciaga ja do helikoptera.Prose o nazwe zespołu z góry wielki Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 witam ;) nie myslalem ze zajrze na ten topic ;P ale mam prosbe...czy ktos przypadkiem nie zna zespolu i tytulu piosenki z napisow koncowych filmu Knockaround Guys-(synowie mafii)...przegladalem jush soundtrack z tego filmu ktory i tak bardzo ciezko znalezc...i nie ma ;( wilekie dzieki za jakies info :) cheers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Phantom, prosze # "Inner City Blues (Make Me Wanna Holler)" Written by Marvin Gaye and James Nyx Performed by Marvin Gaye Courtesy of Motown Record Company, L.P. Under license from Universal Music Enterprises # "Seaside Courts" Written by John Gamble Performed by Dante Ross # "Bang One Out" Written by John Gamble Performed by Dante Ross # "Inspiration Del Sur" Written by Steve Carter Courtesy of Associated Production Music LLC # "Rompe Cintura" Written by Santiago Delgado Veloz Performed by Los Hermanos Rosario Courtesy of Karen P. Co. # "Porque Este Amor" Written by Leopoldo Castro Performed by Tito Rojas Courtesy of MP Records # "Small Talk" Written by Marian McPartland Courtesy of Associated Production Music LLC # "20 Miles South of Nowhere" Written by Michael McDermott Performed by Michael McDermott Courtesy of Koch Records # "Living with the Law" Written by Chris Whitley Performed by Chris Whitley Courtesy of Epic Records / Work By Arrangement with Sony Music Licensing # "Funiculi Funicula" Written by G. Turco and L. Denza Arranged by Lee Ashley Performed by David Romano Courtesy of OGM / Ole Georg Music # "Frankenstein" Written by Edgar Winter Performed by Edgar Winter Courtesy of Edgar Winter # "Menofearthereaper" Written by Grahm Crabb Performed by Pop Will Eat Itself Courtesy of Nothing / Interscope Records / Infectious Records Used by arrangement with Universal Music Group Under license from Universal Music Enterprises # "My Maria" Written by Daniel J. Moore and B.W. Stevenson Performed by Brooks & Dunn Courtesy of Arista Records, Inc. # "Down on the Street" Written by David Alexander, Ronald Asheton, Scott Asheton and James Osterberg, Jr. Performed by The Stooges Courtesy of Elektra Entertainment Group By Arrangement with Warner Special Products # "Long White Cadillac" Written by David Alvin Performed by Dwight Yoakam Courtesy of Warner Bros. Records Inc. By Arrangement with Warner Special Products # "Romeo's Tune" Written by Steve Forbert Performed by Steve Forbert Courtesy of Epic Records By Arrangement with Sony Music Licensing # "Free Ride" Written by Dan Hartman Performed by Edgar Winter Courtesy of Edgar Winter # "Puzzle" Written by Michael McDermott Performed by Michael McDermott # "Moment of Calm" Written by Chris Whitley Performed by Chris Whitley # "Trampoline" Written by Joe Henry Performed by Joe Henry Courtesy of Mammoth Records # "Not Dark Yet" Written by Bob Dylan Performed by Bob Dylan Courtesy of Columbia Records By Arrangement with Sony Music Licensing # "Headhunting in Kentucky" Written by Joe Hardy Performed by Joe Hardy # "Make a Deal with the City" Written by F.M. Cornog Performed by East River Pipe Courtesy of Merge Records / Big Ed's Moon Ride By Arrangement with Bug Music Inc. # "Brown Bird Jamboree" Written by Joe Hardy Performed by Joe Hardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazparus Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Nagralem midika - sciagnijcie i zobaczcie czy to znacie :) http://www.debet.k9.pl/piosnka.mid Pink Floyd - The Division bell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marzena20005 Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Chyba nie macie pojecia o czym ja pisze i co to za pisenka szkoda:((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 hehe illy napisale w poscie ze przegladalem soundtrack do tego filmu i nie ma...ale tak czy siak znalazlem ta piosenke a jedynie jej preview...nigdzie jej nie ma tak czy siak ale podam tytul : Clint Mansell - Teddy Deserve jak ktos ja posiada to pliz pm me ;D cheers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 ooo Clint Mansell on skomponowal Requiem For a Drem:)... on chyba wydal swoj soundtrack do tego filmu, same od niego melodyjki tak mi sie wydaje, bo zrobil tak z Requiem For a Drem, World traveler, Sahara i jeszcze pare... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Leleń -> o czym Ty mówisz ? Autor muzyki wydał swojego soundtracka ? To chyba naturalne, że soundtrack wychodzi, ale to nie artysta to wydaje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Witam. Pewnie nie wszyscy widzieli trailera " The da Vinci Code" ale moze ktoś oglądał i wie przypadkiem co to za instrumentalny kawałek leci w tle? Do filmu muze robi Hans Zimmer...może jak ktoś ją namiezy to proszę o podpowiedz:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 wszelkie muzki z trailerów można znaleść na http://soundtrack.net (dział resources -> trailer music) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aga_1987 Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Poszukuje kawałka ktory lecial wczoraj (14 sierpnia :p ) na Planecie kolo północy. Jedyne slowa jakie pamietam z tego utworu to Touch me touch me ;) i odrazu mowie ze nie jest to piosenka Guntera . Bede bardzo wdzieczna za pomoc. Jak mozecie piszcie na priva pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Brykol Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Ludzie pomocy !! jak sie nazywa ten kawalek z reklamy ery costam goodbay goodbay czy cos :p starsza mnie truje zebym jej znalazł:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 Brykol, Demis Roussos - "Goodbye My Love Goodbye" (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 a mnie interere muza z nowej reklamy pepsi, taki gosciu cos tam spiewa, a w rekalmie bohaterem jest jakis gosciu..cos tam tanczy , biegnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aga_1987 Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 poszukuje piosenki z reklamy '' Opycha'' (zupy instatnt) :P:P:P. Reklama stara sprzed jakis 3 lat ale mam nadzieje ze ktos wie o co chodzi :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 dobra to teraz ja bo widze że dajecie rade z rozpoznawaniem ;) - co to za kawałek w samplerze Joe'a Eigo z 2004 w wersji skrojonej przez hassan'a (tribute) ? link tutaj bo generuje i nie idzie odrazu dac do pliku : http://hosted.filefront.com/nkoehne Joe Eigo Tribute 2004 joe eigo sampler 2004 by hassan DIVX.avi (7mb) dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi