Napisano 29 Grudzień 200519 l heh, jeszcze jedno pytanko ;) Piosenka która leci na końcu "Piły" i w Pile 2 wtedy kiedy są w tej łazience (z pierwszej częsci)- znacie może jej tytuł? Pozdrawiam Gutek
Napisano 30 Grudzień 200519 l Saw Cytat 1. "Sturm" - Front Line Assembly 6:06 2. Hello, Adam 3:57 3. "Bite The Hand That Bleeds" - Fear Factory 4:01 4. Last I Heard... 4:40 5. "Action" - Enemy 3:43 6. Reverse Beartrap 4:45 7. "You Make Feel So Dead" - Pitbull Daycare 3:48 8. X Marks the Spot 4:34 9. "Wonderful World" - Psycho Pomps 5:00 10. Cigarette 3:07 11. We're Out of Time 3:48 12. F**k This S*!t 4:09 13. Hello Zepp 3:00 14. Zepp Overature 2:38 Total Time: 57:16 Saw 2 Cytat 1. "Irresponsible Hate Anthem (Venus Head Trap Mix)" - Marilyn Manson 3:39 2. "Sound Effects and Over Dramatics" - The Used 3:28 3. "Forget to Remember" - Mudvaybe 3:33 4. "September" - Bloodsimple 3:38 5. "Blood (Empty Promises)" - Papa Roach 2:56 6. "Rev 22:20 (Rev 4:20 Mix)" - Puscifer 4:47 7. "Pieces" - Sevendust 3:06 8. "Rodent (Ken 'Hiwatt' Marshall Remix / DDT mix)" - Skinny Puppy 5:00 9. "Burn the Witch (Unkle Variation)" - Queens of the Stone Age 3:04 10. "Holy" - A Band Called Pain 3:43 11. "Three Fingers" - Buckethead & Friends w/ Saul Williams 3:00 12. "Home Invasion Robbery" - The Legion of Doom 4:10 13. "Caliente (Dark Entries)" - Revolting Cocks feat. Gibby Haynes & Al Jourgensen 4:28 14. "Step Up" - Opiate for the Masses 3:24 15. Don't Forget the Rules" - Clouser, Charlie 5:00 Total Time: 56:56 Dedukuj
Napisano 30 Grudzień 200519 l gutek - http://www.amazon.com , w search wpisujesz np. saw 2 , obok z listy wybierasz popular music, i szukasz płyty z soundtrackiem , w 90% płyt sa 30 s. sample do odsluchania kazdego utworu płyty , to chyba nieco latwiejszy sposob szukania muzy ;]
Napisano 30 Grudzień 200519 l http://www.juno.co.uk, tez wielce mozliwe, ale podaje na przyszlosc jesli chodzi o muzyke techniczna
Napisano 30 Grudzień 200519 l uu heh ale ze mnie lol ;) Marcin hehe, aż wstyd przyznać ale nie przyszło mi to do głowy :O Dzięki Wam wszystkim i przepraszam za głupiego posta ;) Pozdrawiam Gutek
Napisano 30 Grudzień 200519 l elo, zna ktos mzoe tytul piosenki ktora leci w intro "ride guide" na kanale "extreme sports" ? :> odp wyslijcie na priva plz pozdr !
Napisano 4 Styczeń 200619 l Na początek siemka wszystkim :) Teraz moje zasadnicze pytanie: Widziałem niedawno (14 grudnia 2005 r. między 6 a 7 godziną na MTV, jeśli komuś coś to mówi ;) ) teledysk, którego nie pamiętam nazwy totalnie. Głupi byłem, mogłem zapisać ale mniejsza z tym :/ Cały klip jest zrobiony komputerowo, głównym bohaterem jast taki mały śmieszny ludzik z wielkimi okularami i wydaje mi się że w jeszcze jakimś nakryciu głowy. Wiem że podałem mało ale nic totalnie nie pamiętam więcej. Proszę o pomoc z góry dzięki wszystkim ;)
Napisano 8 Styczeń 200619 l troche nie zwiazane z tematem nazwa filmu (mangi) z teledysku wamdue project - king of my castle lyrics
Napisano 12 Styczeń 200619 l Moze mi ktos powiedziec jaki tytul ma piosenka w tle fragmentu, do ktorego link zamieszczam ? http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=1RDCGTAFZM65L2CJV4HJD0FQNF (trzeba troche podkrecic glos, bo robione bylo kiepskim dyktafonem :> )
Napisano 12 Styczeń 200619 l Deus, avatar ci sie odkleja... btw: znam to ale nie pamietam nazwy, jak sobie przypomne to napisze
Napisano 12 Styczeń 200619 l co to za piosenka leci w trailerze Jarhead ?? http://www.apple.com/trailers/universal/jarhead/large.html chodzi mi o ta ktora zaczyna sie mniej wiecej w polowie i trwa do konca.
Napisano 12 Styczeń 200619 l Deus napisał: buu :( a mi nikt nie pomoze :/ Bo jakość nagrania jest tragicznie tragiczna a na dodatek 5 sekund. Mimo to muszę wiedzieć czy to jest hip hop'owy kawałek z podkładem robionym na trąbce i z wokalem leciutki zachrypniętego murzyna?
Napisano 12 Styczeń 200619 l deus: znam ten kawalek, mimo kiepskiej jakosci rozpoznalem, ale kurde tez nie pamietam kto to byl. stawiam na klimaty herbiego hancocka ale prawdopodobnie to nie on... pozdrawiam
Napisano 12 Styczeń 200619 l Remedy, niemal przez caly utwor leci ta trabka / saksofon. Jakis wokal tam jest, ale nie wiem, czy to czasem nie jest glos jakiejs murzynki... :/ W kazdym razie, jesli masz cos na mysli, to napisz - sprawdze :)
Napisano 12 Styczeń 200619 l Deus napisał: Remedy, niemal przez caly utwor leci ta trabka / saksofon. Jakis wokal tam jest, ale nie wiem, czy to czasem nie jest glos jakiejs murzynki... :/ W kazdym razie, jesli masz cos na mysli, to napisz - sprawdze :) To musi być to o czym myślę tylko jest maleńki problem - zapomniałem tytuł i wykonawcę xD Postaram się do jutra dowiedzieć.
Napisano 12 Styczeń 200619 l Deus: zespół Touch and Go , kawałek najprawdopodobniej "So Hot" link do płyty http://www.emuzyka.pl/cd/album/74321858512.php
Napisano 12 Styczeń 200619 l Hej,mam pytanko.Czy ktos pamieta taki kawalek z lat 90-tych,akcja toczy sie w kosmosie,taki durnawy teledysk-parodia star treku.Piosenka jest rownie bez sensu,spiewa taki zenski chorek,panienki glownie spiewaja cos w stylu "oo oooo".Kurcze,potrzebuje tego kawalaka a ie pamietam ani wykonawcy ani tytulu.W teledysku pija taki napoj z butelek z serduszkami,galaxy of love,czy cos takiego.??
Napisano 14 Styczeń 200619 l czesc byl taki film "The Jacket" (pl->"obłęd") i tam byla taka piosenka chyba z 3 razy albo wiecej leciala nie zna ktos?...moze:P
Napisano 15 Styczeń 200619 l ostatnio slyszalem w radiu pioseneczke w takich arabskich rytmach...tak fajnie taki jakis arab nawijal... ktos moze zna tytuł? wiem ze malo podalem szczegolow no ale nic wiecej nie wiem :D
Napisano 16 Styczeń 200619 l witam! korzystajac z okazji: kojarzycie ta "reklame" (nie wiem jak to inaczej nazwac) fundacji tvn? ta gdzie rozdaja sukienki z "tanca z gwiazdami"? no wiec na poczatku tanczy taka para na wozkach... do czego oni tancza? cos hiszpanskiego to jest... ale co??
Napisano 16 Styczeń 200619 l Pytałem kiedyś na shoucie, ale chyba nikt nie wiedział: Fellowship of the Ring, wersja reżyserska, Frodo i Sam są w leśie w Shire, spotykają elfy i słychać pewien utwór. Nie ma tego w soundtracku.
Napisano 16 Styczeń 200619 l No ok,rozumiem,ze trzeba miec co najmniej 100 postow,zeby uzyskac odpowiedz:).Ale moze jednak ktos wie,co to za kawalek z tym teledyskiem a la star trek?
Napisano 16 Styczeń 200619 l illy:) No coz,tego parodyste to akurat nadzwyczaj dobrze kojarze.A tamten teledysk byl raczej tandetny,chorek panienek,kilku gosci pariodiujacych bohaterow star treka i full butelek z milosnym napojem dookola.Chyba juz sobie nie przypomne co to bylo.
Napisano 16 Styczeń 200619 l Zdecydowanie to zbyt znany i dobry zespol na takie tandetne teledyski:). To byl jakis jednorazowy kawalek,zdecydowanie typu kiczowaty pop.
Napisano 16 Styczeń 200619 l witamm Czy zna ktos tytul pisenki , kolo spiewa "dziendobry kocham cie" ...??????????/
Napisano 17 Styczeń 200619 l Witam. Szukam melodii,ktora byŁa wykorzystana w filmie Bruce Wszechmogący w scenie,jak bieg z tym dzbanem mleka i rozlewał. Szukam tej melodii już od dawna. Proszę o pomoc. Z gory dziękuję.:)
Napisano 17 Styczeń 200619 l Nemo__87 jak dobrze pamietam to motyw z filmu 'chariots of fire', wykorzystany takze w madagaskarze ostatnio - jak alex i marty biegna do siebie na plazy.
Napisano 17 Styczeń 200619 l Wielkie dzięki. Szukałem tej piosenki i wreszcie się udało. Jestem bardzo wdzięczny. Pozdrawiam:)
Napisano 18 Styczeń 200619 l cześć:) czy wie ktoś moze jaki ma tytuł piosenka z reklamy ery omnix?? cos tam jest o jakiś rachunkach mowa, dwóch facetów gra w kosza. bardzo mia zależy na tej piosence. z góry dziękuje:)
Napisano 24 Styczeń 200619 l szukam piosenki ktora jest dosyc stara. widzialm jej teledysk i strasznie mi sie podoba, ale nie wiem kto ja spiewa;/.. a wiec...teledysk przypomina cos jakby Piekna i bestie.. spiewa jakis facet a potem kobieta.czy wiecie o co mi chodzi??;/? prosze piszcie bo bardzo bym chciala poslychac jej jeszcze raz:D
Napisano 24 Styczeń 200619 l Cytat cześć czy wie ktoś moze jaki ma tytuł piosenka z reklamy ery omnix?? cos tam jest o jakiś rachunkach mowa, dwóch facetów gra w kosza. bardzo mia zależy na tej piosence. z góry dziękuje Nie pamietam reklamy ale strzelam: Fatboy Slim - Rockafeller Skank A druga reklama z ERY z dwoma babkami na schodach ruchomych to moloko - bring it back w jakims remixie
Napisano 25 Styczeń 200619 l oki CKY muzyka dluga i spokojna akcja jak byli w irladni czy w brytani (tam gdzie mocno wialo bynajmniej :) ) spiewa kobieta mialem to kiedys na HD ale poszło sobie gdzies :)
Napisano 26 Styczeń 200619 l Takie pytanko ... ostatnio w stacji TVN idzie reklama filmu "Pracująca mama" ... film idzie za kilka minutach ... ale ja w innej sprawie ... czy ktoś może zna tytuł utworu, który idzie w czasie tej reklamy? (trudno będzie teraz o tą reklama, ale może ktoś pamięta)