gutek Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 heh, jeszcze jedno pytanko ;) Piosenka która leci na końcu "Piły" i w Pile 2 wtedy kiedy są w tej łazience (z pierwszej częsci)- znacie może jej tytuł? Pozdrawiam Gutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Saw 1. "Sturm" - Front Line Assembly 6:06 2. Hello, Adam 3:57 3. "Bite The Hand That Bleeds" - Fear Factory 4:01 4. Last I Heard... 4:40 5. "Action" - Enemy 3:43 6. Reverse Beartrap 4:45 7. "You Make Feel So Dead" - Pitbull Daycare 3:48 8. X Marks the Spot 4:34 9. "Wonderful World" - Psycho Pomps 5:00 10. Cigarette 3:07 11. We're Out of Time 3:48 12. F**k This S*!t 4:09 13. Hello Zepp 3:00 14. Zepp Overature 2:38 Total Time: 57:16 Saw 2 1. "Irresponsible Hate Anthem (Venus Head Trap Mix)" - Marilyn Manson 3:39 2. "Sound Effects and Over Dramatics" - The Used 3:28 3. "Forget to Remember" - Mudvaybe 3:33 4. "September" - Bloodsimple 3:38 5. "Blood (Empty Promises)" - Papa Roach 2:56 6. "Rev 22:20 (Rev 4:20 Mix)" - Puscifer 4:47 7. "Pieces" - Sevendust 3:06 8. "Rodent (Ken 'Hiwatt' Marshall Remix / DDT mix)" - Skinny Puppy 5:00 9. "Burn the Witch (Unkle Variation)" - Queens of the Stone Age 3:04 10. "Holy" - A Band Called Pain 3:43 11. "Three Fingers" - Buckethead & Friends w/ Saul Williams 3:00 12. "Home Invasion Robbery" - The Legion of Doom 4:10 13. "Caliente (Dark Entries)" - Revolting Cocks feat. Gibby Haynes & Al Jourgensen 4:28 14. "Step Up" - Opiate for the Masses 3:24 15. Don't Forget the Rules" - Clouser, Charlie 5:00 Total Time: 56:56 Dedukuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 gutek - http://www.amazon.com , w search wpisujesz np. saw 2 , obok z listy wybierasz popular music, i szukasz płyty z soundtrackiem , w 90% płyt sa 30 s. sample do odsluchania kazdego utworu płyty , to chyba nieco latwiejszy sposob szukania muzy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 http://www.juno.co.uk, tez wielce mozliwe, ale podaje na przyszlosc jesli chodzi o muzyke techniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 uu heh ale ze mnie lol ;) Marcin hehe, aż wstyd przyznać ale nie przyszło mi to do głowy :O Dzięki Wam wszystkim i przepraszam za głupiego posta ;) Pozdrawiam Gutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 elo, zna ktos mzoe tytul piosenki ktora leci w intro "ride guide" na kanale "extreme sports" ? :> odp wyslijcie na priva plz pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość euro2012 Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Na początek siemka wszystkim :) Teraz moje zasadnicze pytanie: Widziałem niedawno (14 grudnia 2005 r. między 6 a 7 godziną na MTV, jeśli komuś coś to mówi ;) ) teledysk, którego nie pamiętam nazwy totalnie. Głupi byłem, mogłem zapisać ale mniejsza z tym :/ Cały klip jest zrobiony komputerowo, głównym bohaterem jast taki mały śmieszny ludzik z wielkimi okularami i wydaje mi się że w jeszcze jakimś nakryciu głowy. Wiem że podałem mało ale nic totalnie nie pamiętam więcej. Proszę o pomoc z góry dzięki wszystkim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Odp. parę postów wyżej :) ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 bardzo lubie jak w tym topicu padaja pierwsze posty uzytkownika na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tr3sor Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 troche nie zwiazane z tematem nazwa filmu (mangi) z teledysku wamdue project - king of my castle lyrics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Tr3sor to jest pytanie? ^ jak tak, to Ghost In The Shell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Moze mi ktos powiedziec jaki tytul ma piosenka w tle fragmentu, do ktorego link zamieszczam ? http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=1RDCGTAFZM65L2CJV4HJD0FQNF (trzeba troche podkrecic glos, bo robione bylo kiepskim dyktafonem :> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Deus, avatar ci sie odkleja... btw: znam to ale nie pamietam nazwy, jak sobie przypomne to napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 co to za piosenka leci w trailerze Jarhead ?? http://www.apple.com/trailers/universal/jarhead/large.html chodzi mi o ta ktora zaczyna sie mniej wiecej w polowie i trwa do konca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 kanye west - jesus walks kawalek w trailerze Jarheada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 buu :( a mi nikt nie pomoze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 buu :( a mi nikt nie pomoze :/ Bo jakość nagrania jest tragicznie tragiczna a na dodatek 5 sekund. Mimo to muszę wiedzieć czy to jest hip hop'owy kawałek z podkładem robionym na trąbce i z wokalem leciutki zachrypniętego murzyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 deus: znam ten kawalek, mimo kiepskiej jakosci rozpoznalem, ale kurde tez nie pamietam kto to byl. stawiam na klimaty herbiego hancocka ale prawdopodobnie to nie on... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Remedy, niemal przez caly utwor leci ta trabka / saksofon. Jakis wokal tam jest, ale nie wiem, czy to czasem nie jest glos jakiejs murzynki... :/ W kazdym razie, jesli masz cos na mysli, to napisz - sprawdze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Remedy, niemal przez caly utwor leci ta trabka / saksofon. Jakis wokal tam jest, ale nie wiem, czy to czasem nie jest glos jakiejs murzynki... :/ W kazdym razie, jesli masz cos na mysli, to napisz - sprawdze :) To musi być to o czym myślę tylko jest maleńki problem - zapomniałem tytuł i wykonawcę xD Postaram się do jutra dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 y2d dzieki wielki, to jest to :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Deus: zespół Touch and Go , kawałek najprawdopodobniej "So Hot" link do płyty http://www.emuzyka.pl/cd/album/74321858512.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Tango in harlem :) Ale wielkie dzieki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 fuck, wiedzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aga24 Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Hej,mam pytanko.Czy ktos pamieta taki kawalek z lat 90-tych,akcja toczy sie w kosmosie,taki durnawy teledysk-parodia star treku.Piosenka jest rownie bez sensu,spiewa taki zenski chorek,panienki glownie spiewaja cos w stylu "oo oooo".Kurcze,potrzebuje tego kawalaka a ie pamietam ani wykonawcy ani tytulu.W teledysku pija taki napoj z butelek z serduszkami,galaxy of love,czy cos takiego.?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Postów: 1 Historia lubi miec powtorki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 czesc byl taki film "The Jacket" (pl->"obłęd") i tam byla taka piosenka chyba z 3 razy albo wiecej leciala nie zna ktos?...moze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 ostatnio slyszalem w radiu pioseneczke w takich arabskich rytmach...tak fajnie taki jakis arab nawijal... ktos moze zna tytuł? wiem ze malo podalem szczegolow no ale nic wiecej nie wiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Panjabi MC - Mundian tu bach ke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 taaa... to to :) dzieki illy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość djmagda Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 witam! korzystajac z okazji: kojarzycie ta "reklame" (nie wiem jak to inaczej nazwac) fundacji tvn? ta gdzie rozdaja sukienki z "tanca z gwiazdami"? no wiec na poczatku tanczy taka para na wozkach... do czego oni tancza? cos hiszpanskiego to jest... ale co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Pytałem kiedyś na shoucie, ale chyba nikt nie wiedział: Fellowship of the Ring, wersja reżyserska, Frodo i Sam są w leśie w Shire, spotykają elfy i słychać pewien utwór. Nie ma tego w soundtracku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aga24 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 No ok,rozumiem,ze trzeba miec co najmniej 100 postow,zeby uzyskac odpowiedz:).Ale moze jednak ktos wie,co to za kawalek z tym teledyskiem a la star trek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Aga24: moze cos z serii Weird Al Yankowich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aga24 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 illy:) No coz,tego parodyste to akurat nadzwyczaj dobrze kojarze.A tamten teledysk byl raczej tandetny,chorek panienek,kilku gosci pariodiujacych bohaterow star treka i full butelek z milosnym napojem dookola.Chyba juz sobie nie przypomne co to bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Może Crown Heights Affair -> Galaxy of love? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aga24 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Zdecydowanie to zbyt znany i dobry zespol na takie tandetne teledyski:). To byl jakis jednorazowy kawalek,zdecydowanie typu kiczowaty pop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevariel Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 nie ma nic gorszego od kiczowatego popu i francuskiego rapu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość abdull Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 witamm Czy zna ktos tytul pisenki , kolo spiewa "dziendobry kocham cie" ...??????????/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nemo__87 Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Witam. Szukam melodii,ktora byŁa wykorzystana w filmie Bruce Wszechmogący w scenie,jak bieg z tym dzbanem mleka i rozlewał. Szukam tej melodii już od dawna. Proszę o pomoc. Z gory dziękuję.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Nemo__87 jak dobrze pamietam to motyw z filmu 'chariots of fire', wykorzystany takze w madagaskarze ostatnio - jak alex i marty biegna do siebie na plazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 "ost bruce almighty" chyba akurat sciezki dzwiekowe to latwo znalezc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nemo__87 Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Wielkie dzięki. Szukałem tej piosenki i wreszcie się udało. Jestem bardzo wdzięczny. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Natalea Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 cześć:) czy wie ktoś moze jaki ma tytuł piosenka z reklamy ery omnix?? cos tam jest o jakiś rachunkach mowa, dwóch facetów gra w kosza. bardzo mia zależy na tej piosence. z góry dziękuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dżelka Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 szukam piosenki ktora jest dosyc stara. widzialm jej teledysk i strasznie mi sie podoba, ale nie wiem kto ja spiewa;/.. a wiec...teledysk przypomina cos jakby Piekna i bestie.. spiewa jakis facet a potem kobieta.czy wiecie o co mi chodzi??;/? prosze piszcie bo bardzo bym chciala poslychac jej jeszcze raz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dżelka Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 wiec... tą piosenke spiewa: strachy na lachy- dzien dobry kocham cie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 cześć czy wie ktoś moze jaki ma tytuł piosenka z reklamy ery omnix?? cos tam jest o jakiś rachunkach mowa, dwóch facetów gra w kosza. bardzo mia zależy na tej piosence. z góry dziękuje Nie pamietam reklamy ale strzelam: Fatboy Slim - Rockafeller Skank A druga reklama z ERY z dwoma babkami na schodach ruchomych to moloko - bring it back w jakims remixie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tr3sor Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 oki CKY muzyka dluga i spokojna akcja jak byli w irladni czy w brytani (tam gdzie mocno wialo bynajmniej :) ) spiewa kobieta mialem to kiedys na HD ale poszło sobie gdzies :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Takie pytanko ... ostatnio w stacji TVN idzie reklama filmu "Pracująca mama" ... film idzie za kilka minutach ... ale ja w innej sprawie ... czy ktoś może zna tytuł utworu, który idzie w czasie tej reklamy? (trudno będzie teraz o tą reklama, ale może ktoś pamięta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość abdull Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Witamm Napewno ktos zna nazwe piosenki z Rodziny Soprano thx z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi