Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

wie ktoś jaki ma tytuł polska wersja piosenki rocco (tak mysle ze to rocco, bo cos mi sie obiło o uszy ze tak :p ) śpiewaja cos o dyskotece OKEY!

pomocy :D

pozdrówka :cool:

i polecam moja stronkę!! -> http://efkasqad.mp3.wp.pl

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 245,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Panowie potrzebuje tutułu piosenki z reklamy 10 urodzin ery :) z góry dzieki :)

Napisano

wielkie dzięki Muzzy ;) (nie wiem czy to to... ale podobne ;) braciszek bedzie very happy :D ) :*

Napisano

Witam, ja z kolei szukam pewnej piosenki z reklamy BMW, ktora leci zazwyczaj przy okazji wyscigow formuly 1 na tv 4.

W tej reklami najpierw pokazane sa poobijane barierki i sciany i w miedzyczasie pojawiaja sie napisy:

"czy to zakrety sa za ciasne, czy uklad kierowniczy bezmyslny?"

i w tle jakis facet spiewa przeciagle po wlosku chyba.

z gory dzieki za pomoc.

Napisano

Jak nazywa się tytuł motywu muzycznego kuby wojewódzkiego(chodzi o nowy program w tvn)tj coś kubańskiego

Napisano

Hej,pomocy,jak sie zwie kawałek z nowej reklamy redsa

Napisano

Dzięki Muzzy za szybką odpowiedz! ;]

Gdyby ktoś pytał o drugą reklamę (a little less hurt), to tam jest utwór Johnny Cash - Hurt o ile mniemam ;P

Napisano
Panowie potrzebuje tutułu piosenki z reklamy 10 urodzin ery :) z góry dzieki :)

Renton - Hey Girl, swoją drogą wyrąbista jest ;)

Napisano

Smok! Spadłes mi z nieba :) Śliczne dzięki :* Wiesz, jakbyś kiedyś czegoś potrzebował .. ;-)

Napisano

jeszcze raz sie pytam,jaki tytuł nosi motyw muzyczny nowego programy kuby wojewódzkiego(coś a la buena vista social club)

Napisano

Moze mi ktos powiedziec jaka piosenka leci w tle w filmie EUROTRIP podczas gdy bohaterowie jada angielskim autobusem wraz z fanklubem Manchesteru United ? Ta sama piosenka leci jak we francji kibole biegna za jakims kolesiem. Dla ulatwienia daje fragment tej piosenki (choc w lekko nedznej jakosci ;) )

http://www.uploading.com/files/E4MBTTM6/euro.mp3.html - klik i po prawej na gorze jest mozliwosc sciagniecia pliku.

Mam nadzieje ze ktos mi pomoze, bo na soundtracku tego nie ma :(

Napisano

a ja zadam pytasnie premiowe (bardzo trudne) - kto odpowie ten jest wielki XD

co to za utwor ktory graja na skrzypcach w filmie "step up" na poczatku filmu jak ten koles (zapomnialem jak sie nazywa XD) wchodzi do tej szkoly gdzie ma sprzatac;p

za nic nie moge sobie przypomniec z kad to znam a tytol mi sie przyda

Napisano

Cześć wiecie moze co to za nutka w ktorej w refrenie leci cos w stylu "uczi łalałala uczi bang bang" taka laska spiewa ten refren...piosenka po angielsku z elementami hiszpanskiego jak sie nie myle z gory dzieki :PP

Napisano

Dzięki wielkie o To mi chodziło...;)) A Wie Ktoś może jaksię nazywa piosenka taka lekka techniawka w ktorej kobieta spiewa "cause i'm highhh i'm high on you" ...??:PP

Napisano

Muzzy - kocham Cie :P

jeszcze mi powiedz co lecialo w tle jak Xena rozpoczynala Wandersex z Hansem i Gruberem ;)

Napisano

ma moze ktos z was nagranie z Terminatora II ... ale w BARDZO wysokiej jakosci??

Napisano

siemka! szukam tytulu albo chociaz autora pewniej piosenki. w jej refrenie jest cos jakby: "a ijo aja eja eja eja eja a ijo a jo"...z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam!

Napisano

Utwór "Mas Que Nada". Pewnie chodzi ci o tą współczesną aranżację, to jest Sergio Mendes & Black Eyed Peas.

A ja ponowiam pytanie co do utworu parę postów wyżej.

Napisano

Lucas - nie o to mi chodzilo...ale coz, wielkie dzieki za starania...moze ktos ma jakies inne sugestie?

Napisano

prosze pomóżcie mi!!!!!!!!!!!!

męczy mnie kawalek, który jest puszczany w radio.

gitarowy utwór i co jakiś czas tzn. w refrenie powtarza sienazwisko mary jane a na końcu michael kane.

blagam pomóżcie!!!!

Napisano

Hmm... nie zebym byl niekolezenski czy cos... ale:

Ten temat jest wyswietlany na googlach w wyszukiwarce. Bardzo czesto sie zdarza ze ludzie przychodza, zakladaja konto, zadaja pytanie i znikaja. To prowadzi oczywiscie do zasmiecenia bazy danych forum. Zeby temu zapobiec proponuje:

-zamknac ten topik i zalozyc nowy (zeby google zglupialy na jakis czas)

-nie odpowiadac na pytania jednopostowcow (co raczej nic nie da, bo konta i tak beda zakladane, tylko posty pozostana bez odpowiedzi).

ludziska, trzeba cos z tym zrobic bo jednopostowcy coraz czesciej pojawiaja sie w tym temacie :/

Napisano

owies: liquido - narcotic?

Popieram Deusa (;p), zamknac temat, zalozyc nowy o nazwie L33towej, albo jakiejs ktorej google nie skuma.

Napisano

to moze zrobic wogole cale wolne dyskusje dla uzytkownikow co maja pow. 100 postow? Niby liczba nie duza, a nie bedzie nowych uzytkownikow w bazie, ktorzy pytaja sie o rozne pierdoly w roznych postach w tym dziale. A 100 jest optymalne bo nie bedzie bezsensownego nabijania postow. :/

Poza OT:

"Zalatwcie" sobie muze The marcels - heartache(z reklamy chyba peugeot'a) i inne ich kawalki ;) sa bardzo fajne.

Napisano
siemka! szukam tytulu albo chociaz autora pewniej piosenki. w jej refrenie jest cos jakby: "a ijo aja eja eja eja eja a ijo a jo"...z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam!

moze to: Helena Paparizou - Mambo ??? jest tam jakies "eja eja" w refrenie;)

• adek unlocked this temat