Jump to content

Featured Replies

Posted

Durian Project, czyli trzeci film "Open Movie" Fundacji Blender. O rozpoczęciu prac nad projektem pisałem jakiś czas temu. Warto jednak wspomnieć jeszcze raz o tym projekcie. Na oficjalnej stronie projektu pojawiło się więcej informacji na jego temat, znamy już twórców, znamy grafik prac na ten rok oraz wystartowała kampania przedsprzedaży. I tutaj ciekawostka ...

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=755

• Replies 9
  • Views 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

blender to wogóle fajnie rozwijający sie soft :) tak powinno być z całą resztą , tworzone przez wszystkich dla wszyskich i za free ;)

wizz - komunizm się kłania. i z tego co mnie uczyli to raczej nie wypalił więc to tylko marzenia szaleńca :)

blender to wogóle fajnie rozwijający sie soft :) tak powinno być z całą resztą , tworzone przez wszystkich dla wszyskich i za free ;)

to przyjedz i mi za darmo wymaluj mieszkanie. fajnie sie tak innym mowi zeby cos za darmo dali. a Ty co zrobiles ostartnio za darmo ?

o cos nowego widze :P jak news o autodesk to ze wilkie zlo i blender jest gicior a jak news o blender to znow jakies negatywne wibracje :D

W koncu jestesmy polakami, nie mozemy być zadowoleni. No zastanow sie zanim cos powiesz Temporal

:P

Blender ma jedną zasadniczą zaletę - jest za darmo. Gdyby trzeba było za niego zapłacić rzesza jego zwolenników zmniejszyłaby się bardzo szybko. Osobiście nie używam blendera (nie mogę przebrnąć przez jego - delikatnie - "dziwny" interfejs), ale życzę mu jak najlepiej.