Napisano 20 Sierpień 200915 l witam, pierwsza vizka w v-ray'u ( no dobrze druga) C&C mile widziane :)
Napisano 20 Sierpień 200915 l Dodaj trochę detalu na baterii i domodeluj wiecej rzeczy bo strasznie nudno i pusto. ale swiatlo przyjemnie
Napisano 20 Sierpień 200915 l W tej ramie brakuje detalu jakimi powinny być szparki. Teksturka na niebieskich boxach na bocznych ściankach leży nie teges (tak mi sie widzi) Puste płócienko w ramie wypełnij czymś :p życzę ambicji i większego rozbudowania sceny :)
Napisano 20 Sierpień 200915 l Przyjemnie poświecone. Tak jak wyżej napisali pusto i co to za kreska czarna na dole ściany ?
Napisano 20 Sierpień 200915 l Pracka całkiem fajna, tylko te lustro coś nie chce niczego odbijać :P A i światło całkiem ładne.
Napisano 21 Sierpień 200915 l Autor oki, tyle od wczoraj. w szafce powinno byc takie mleczno-biale pół przeźroczyste szkło ale coś nie moge uzyskać takiego materiału :( i irytują mnie troche te kropeczki na ścianie która się odbija w lustrze i na scianie z przwej strony nie wiem jak sobie z nimi poradzić ta kreska czarna to listwa przypodlogowa która idzie przez całą długość ściany ale tylko w tym miejscu pada na nią cień :) Edytowane 21 Sierpień 200915 l przez Samot-nick
Napisano 21 Sierpień 200915 l Mi sie bardzo podoba. Wygląda dość realistycznie. Tylko pododawaj więcej detali bo takie duperele poprawiaja jakość pracy. Ale może być super wizka.
Napisano 21 Sierpień 200915 l teraz możesz położenie kamery wyprostować bo leży krzywo to ujęcie. Jakoś to nieładne :)
Napisano 22 Sierpień 200915 l Samot-nick - no i co z tymi ustawieniami? myślałem że wieczorkiem dodasz, czekamy
Napisano 22 Sierpień 200915 l Autor oto i ustawienia, sorry że dopiero teraz :) Edytowane 23 Sierpień 200915 l przez Samot-nick
Napisano 24 Sierpień 200915 l Graficznie ładne i przyjemne. Jako projekt niepraktyczne. Niedawno robiłem łazienkę i niestety dałem za mało płytek na ścianach. Tu byłoby jeszcze gorzej, chyba że to jakaś specjalna farba albo powierzchnia. Może spróbuj dać jakieś efekty jak aberracja chromatyczna i inne związane z soczewkami (tylko nie flary).