Samot-nick Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 witam, pierwsza vizka w v-ray'u ( no dobrze druga) C&C mile widziane :)
Vehr Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 Dodaj trochę detalu na baterii i domodeluj wiecej rzeczy bo strasznie nudno i pusto. ale swiatlo przyjemnie
Lubus Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 Z tym lustrem jest wszystko ok ? Miłe to to :D
plasti Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 ładne w koncu nie rozciagana twarz:P tak dalej...
Camel Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 W tej ramie brakuje detalu jakimi powinny być szparki. Teksturka na niebieskich boxach na bocznych ściankach leży nie teges (tak mi sie widzi) Puste płócienko w ramie wypełnij czymś :p życzę ambicji i większego rozbudowania sceny :)
Oleksiak Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 Przyjemnie poświecone. Tak jak wyżej napisali pusto i co to za kreska czarna na dole ściany ?
fletcher Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 Pracka całkiem fajna, tylko te lustro coś nie chce niczego odbijać :P A i światło całkiem ładne.
Samot-nick Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Napisano 21 Sierpień 2009 (edytowane) oki, tyle od wczoraj. w szafce powinno byc takie mleczno-biale pół przeźroczyste szkło ale coś nie moge uzyskać takiego materiału :( i irytują mnie troche te kropeczki na ścianie która się odbija w lustrze i na scianie z przwej strony nie wiem jak sobie z nimi poradzić ta kreska czarna to listwa przypodlogowa która idzie przez całą długość ściany ale tylko w tym miejscu pada na nią cień :) Edytowane 21 Sierpień 2009 przez Samot-nick
Mikolc Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 Mi sie bardzo podoba. Wygląda dość realistycznie. Tylko pododawaj więcej detali bo takie duperele poprawiaja jakość pracy. Ale może być super wizka.
mirekbini Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 Samot-nick fajnie Ci to wychodzi, rzuć ustawieniami
Camel Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 teraz możesz położenie kamery wyprostować bo leży krzywo to ujęcie. Jakoś to nieładne :)
mirekbini Napisano 22 Sierpień 2009 Napisano 22 Sierpień 2009 Samot-nick - no i co z tymi ustawieniami? myślałem że wieczorkiem dodasz, czekamy
Samot-nick Napisano 22 Sierpień 2009 Autor Napisano 22 Sierpień 2009 (edytowane) oto i ustawienia, sorry że dopiero teraz :) Edytowane 23 Sierpień 2009 przez Samot-nick
dac77 Napisano 24 Sierpień 2009 Napisano 24 Sierpień 2009 Graficznie ładne i przyjemne. Jako projekt niepraktyczne. Niedawno robiłem łazienkę i niestety dałem za mało płytek na ścianach. Tu byłoby jeszcze gorzej, chyba że to jakaś specjalna farba albo powierzchnia. Może spróbuj dać jakieś efekty jak aberracja chromatyczna i inne związane z soczewkami (tylko nie flary).
Rekomendowane odpowiedzi