boba Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 ..co myślicie o tym rowerze? http://www.hornbeam.pl
Simple_man Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 (edytowane) No bo wiecie, że grafik musi mieć specjalny rower? A tak przy okazji chciałem spytać czy może macie jakieś dobre skarpetki dla grafika? Edytowane 25 Sierpień 2009 przez Simple_man
Kulki Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Sądzę, że jak na rower dla grafika to mają dosyć fajną stronę. A co do roweru to ja zamiast kupować takie cudo za 1300 kupił bym sobie właśnie coś takiego miejsko-holenderskiego ale starszy, używany za 400 i mógł spokojnie przypinać go w dowolnym miejscu i nie trząść spodniami czy jak wrócę to on jeszcze będzie stał.
Ex3 Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Rower bardzo fajny ale do tego trzeba jeszcze z 10 łańcuchów tytanowych dokupić bo zaraz by go ktoś smyknął :)
aspenboy Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Do takiego roweru trzeba obowiązkowo nosić szaliczek i grzywkę zaczesaną na bok. A w ogóle to wszyscy wiedzą, że prawdziwi graficy mają Maca.
chudy Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 A w ogóle to wszyscy wiedzą, że prawdziwi graficy mają Maca. to oni rowery też już produkują :P
trosiek Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 mam nowego Gary Fishera wahoo za 1450 zł do sprzedania :) może Ci przypasuje?:>
bartolomeo Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 ja tam mam szosę na 25 letniej ramie stalowej z czechosłowacji i jestem bardzo zadowolony. Stylówa jest :)
Luki Luki Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Ale wiesz bartolomeo ze szosa to tylko +5 do lansu? Zeby miec +10 musisz miec ostre, albo conajmniej flip flopa, singiel to tez tylko +7;).
Ania Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 (edytowane) to oni rowery też już produkują :P Nie wiedziałeś? Co z ciebie za grafik!? iBike! http://www.designlaunches.com/transport/ibike_the_apple_bike_concept.php A ten hornbeam nie ma bagażnika, i z tego co widze ma niestandardowe wymiary czyli będzie trudno znależć do niego bagażnik. Będziesz musiał wozić tablet i laptop na plecach. Edytowane 25 Sierpień 2009 przez Ania
boba Napisano 25 Sierpień 2009 Autor Napisano 25 Sierpień 2009 hehe, dzięki za uwagi... bagażnik jest - rozmawiałem już nimi... nie pokazali go tylko na stronce, ponoć solidny i funkcjonalny ...a co do ibike to ja chyba podziękuję - szukam czegoś do jeżdżenia raczej ;) @aspenboy Do takiego roweru trzeba obowiązkowo nosić szaliczek i grzywkę zaczesaną na bok. przestań bo mnie zawstydzasz, nie mam czego zaczesać ;D ...pozdrawiam i dzięki raz jeszcze...
chudy Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Nie wiedziałeś? Co z ciebie za grafik!? iBike! http://www.designlaunches.com/transport/ibike_the_apple_bike_concept.php A ten hornbeam nie ma bagażnika, i z tego co widze ma niestandardowe wymiary czyli będzie trudno znależć do niego bagażnik. Będziesz musiał wozić tablet i laptop na plecach. o ja, ale wtopa :D ta część w środku to pewnie schowek na macbooka :D
bartolomeo Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Ale wiesz bartolomeo ze szosa to tylko +5 do lansu? Zeby miec +10 musisz miec ostre, albo conajmniej flip flopa, singiel to tez tylko +7;). no za ostre zabieram się od paru lat już, ale jakoś mi nie wychodzi ;) siedzi obok mnie jeden z singlem, i faktycznie lans bans
Rekomendowane odpowiedzi