Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No bo wiecie, że grafik musi mieć specjalny rower? A tak przy okazji chciałem spytać czy może macie jakieś dobre skarpetki dla grafika?

Edytowane przez Simple_man

Napisano

Sądzę, że jak na rower dla grafika to mają dosyć fajną stronę.

A co do roweru to ja zamiast kupować takie cudo za 1300 kupił bym sobie właśnie coś takiego miejsko-holenderskiego ale starszy, używany za 400 i mógł spokojnie przypinać go w dowolnym miejscu i nie trząść spodniami czy jak wrócę to on jeszcze będzie stał.

Napisano

Rower bardzo fajny ale do tego trzeba jeszcze z 10 łańcuchów tytanowych dokupić bo zaraz by go ktoś smyknął :)

Napisano

Do takiego roweru trzeba obowiązkowo nosić szaliczek i grzywkę zaczesaną na bok. A w ogóle to wszyscy wiedzą, że prawdziwi graficy mają Maca.

Napisano
A w ogóle to wszyscy wiedzą, że prawdziwi graficy mają Maca.

to oni rowery też już produkują :P

Napisano

mam nowego Gary Fishera wahoo za 1450 zł do sprzedania :) może Ci przypasuje?:>

Napisano

ja tam mam szosę na 25 letniej ramie stalowej z czechosłowacji i jestem bardzo zadowolony. Stylówa jest :)

Napisano

Ale wiesz bartolomeo ze szosa to tylko +5 do lansu? Zeby miec +10 musisz miec ostre, albo conajmniej flip flopa, singiel to tez tylko +7;).

Napisano
to oni rowery też już produkują :P

Nie wiedziałeś? Co z ciebie za grafik!? iBike!

http://www.designlaunches.com/transport/ibike_the_apple_bike_concept.php

A ten hornbeam nie ma bagażnika, i z tego co widze ma niestandardowe wymiary czyli będzie trudno znależć do niego bagażnik. Będziesz musiał wozić tablet i laptop na plecach.

Edytowane przez Ania

Napisano
  • Autor

hehe, dzięki za uwagi...

bagażnik jest - rozmawiałem już nimi... nie pokazali go tylko na stronce, ponoć solidny i funkcjonalny

...a co do ibike to ja chyba podziękuję - szukam czegoś do jeżdżenia raczej ;)

@aspenboy

Do takiego roweru trzeba obowiązkowo nosić szaliczek i grzywkę zaczesaną na bok.
przestań bo mnie zawstydzasz, nie mam czego zaczesać ;D

...pozdrawiam i dzięki raz jeszcze...

Napisano
Nie wiedziałeś? Co z ciebie za grafik!? iBike!

http://www.designlaunches.com/transport/ibike_the_apple_bike_concept.php

A ten hornbeam nie ma bagażnika, i z tego co widze ma niestandardowe wymiary czyli będzie trudno znależć do niego bagażnik. Będziesz musiał wozić tablet i laptop na plecach.

o ja, ale wtopa :D ta część w środku to pewnie schowek na macbooka :D

Napisano
Ale wiesz bartolomeo ze szosa to tylko +5 do lansu? Zeby miec +10 musisz miec ostre, albo conajmniej flip flopa, singiel to tez tylko +7;).

no za ostre zabieram się od paru lat już, ale jakoś mi nie wychodzi ;)

siedzi obok mnie jeden z singlem, i faktycznie lans bans