Napisano 4 Wrzesień 200915 l cześć wrzucam spot przygotowany przeze mnie i M@Ti'ego jakiś czas temu przy okazji promocji Konkursu Animacji Studenckich "Animotion". Edytowane 4 Wrzesień 200915 l przez Pieczony
Napisano 4 Wrzesień 200915 l Hehe, to takie nasze "mrugnięcie okiem w stronę widza" :) Mam nadzieję, ze udało nam się przestraszyć niejednego oglądającego. Spocik był puszczany na uczelniach, na telebimie przed gmachem głównym AGH (troche inna wersja) i w artykulach o konkursie na onecie. Dobrze, ze trafil w koncu i tutaj. Mam nadzieje, ze przyjmiecie go jak swego :)
Napisano 4 Wrzesień 200915 l serwus :) bardzo przyjemne :). M@ti : wydaje mi sie , ze przez pewien "drobiazg " zamkneliscie droge wielu animacjom i potencjalnym uczestnikom. Chodzi o to , ze trzeba miec legitymacje studencką 1 pazdziernika , a studenci pierwszego roku dostają je dopiero po kilku dniach . Jeśli zależy Wam na tych ludziach (a wierze że tak, bo dlaczegóż by nie ), to wystarczyłoby przesunac termin np. o 10 dni ( ale pewnie to problem , bo macie porobione te animacje reklamowe z terminem podanym), albo drugie (prostsze )rozwiazanie : dopisac ze mogą brac tez udział nowoprzyjeci studenci . Mysle że to sensowne :) Tak czy siak napewno bedzie ciekawie i bedzie co poogladac :) pozdrawiam i zycze podwozenia :) :::powod edita :::: - ort. Edytowane 4 Wrzesień 200915 l przez kannu
Napisano 4 Wrzesień 200915 l i studenci którzy się uczą i nigdzie nie studiują, bo zamknęliście drogie połowie max3d :D
Napisano 4 Wrzesień 200915 l Hejka. Dzięki za pozytywny odbiór. Oczywiście, że udział mogą brać nowi studenci. Dlatego 1 październik - żeby i pierwszoroczniacy i ci kończący studia mogli zgłosić animacje. Studiować w polsce nie jest znowu tak trudno, więc jak ktoś się trochę postara to nic nie stoi an przeszkodzie - nagrody mam nadzieje, warte zachodu.
Napisano 4 Wrzesień 200915 l serwus :) M@TI , tylko ze 1 pazdziernika to juz prace musza byc u Was ( i to najpozniej) , a wtedy czlowiek jeszcze nie ma formalnie indeksu , bo dostaje go pewnie 8-9 pazdziernika. Rozumiem ze jak nowoprzyjęci studenci dadza prace to wszystko bedzie spoko ? W sumie ciekawy ten konkurs moze byc biorac pod uwage ze to pierwsza edycja. I rozumiem ze zaoczni studenci tez się kwalifikują ? pozdrawiam i zycze podwozenia :)
Napisano 4 Wrzesień 200915 l Kurczę, ale Wy nieufni jesteście :) Chyba będzie trzeba wrzucić jakieś info na stronę główną z tej okazji. Wydawało nam się w sumie logiczne, że sprawdzanie tożsamości ew. laureatów nastąpi dopiero po ogłoszeniu wyników. Swoją drogą, możliwe, że termin się przesunie, bo ptaszki ćwierkają, że rozdanie nagród i przegląd prac odbędzie się na tegorocznej edycji pewnego festiwalu.. ale jakby co to ciii - ja nic nie wiem.
Napisano 4 Wrzesień 200915 l serwus :) M@TI - to sie nie bierze z nieufnosci, tylko z tego ze chce pomoc . festiwal ? brzmii mniamuśnie :) pozdrawiam i zycze podwozenia :)
Napisano 4 Wrzesień 200915 l Wiem - dzięki Tobie wiem, że pewnie sporo ludzi może tak uważać. Postaram się poruszyć ten temat w poniedziałek. pozdrawiam
Napisano 4 Wrzesień 200915 l kurcze to ma miesiąc na skończenie pracy !! myślałem ze ten konkurs umarł, bo stronka nie śmigała jakiś czas...
Napisano 5 Wrzesień 200915 l Nie śmigała 4 dni dokładnie - były jakieś problemy z serwerownią. Konkurs żyje, ludzie zgłaszają coraz lepsze animacje :)
Napisano 14 Wrzesień 200915 l serwus :) M@TI , kiedy bedzie wiadomo ze czy jest przedłuzony czas przyjmowania animacji ? (wspominałes wyżej o takiej mozliwosci). Próbowałem Ci wysłąc PM, ale mi sie pod linuksem nie udało :( pozdrawiam i zycze podwozenia :)
Napisano 15 Wrzesień 200915 l Info powinno pojawić się do poniedziałku (czekamy na odzew od wszystkich jurorów, czy pasuje im nowy termin). Przedłużenie będzie najprawdopodobniej do końca listopada.
Napisano 15 Wrzesień 200915 l Zachwycająco bez zarzutu. Taka reklama działa na widza. Przyciąga, zachęca. Zaprasza wręcz entuzjastycznie.
Napisano 17 Wrzesień 200915 l Mam już oficjalne info, że w związku z tym, ze rozdanie nagrod i przeglad prac beda na tegorocznej Etiudzie i Animie, która jest na przełomie listopada i grudnia, przesuwa się termin zgłaszania prac na 19.10.2009. Do niedzieli pojawi się oficjalna notka na stronie animotion.pl i zmieniona data w regulaminie. Dzięki za pozytywne komentarze - myślę, że Błażej się uciszy :)
Napisano 17 Wrzesień 200915 l Fantastyczna ta animacja, naprawdę nie ma się do czego przyczepić :) Kolorystyka, efekty, kompozycja - wszystko jak dla mnie super
Napisano 14 Październik 200915 l czy jakos bedzie sprawdzane , czy zglaszajacy animacje jeszcze studiuja ? W zgloszonych animacjach jest film ludzi, ktory byl pracą ł pracą inżynierską w polsko-jakonskiej. ale to było zrobione i obronione półtora roku temu. ( czyli juz nie sa studentami) Czy ktos bedzie w konkursie weryfikował prawdziwosc danych o studiowaniu ? I kiedy bedzie podana lista zakwalifikowanych filmow ?