RaVirr Napisano 5 Wrzesień 2009 Napisano 5 Wrzesień 2009 (edytowane) Widzę, że mały ruch tutaj... wymyśliłem sobię scenkę w której jeden z jeźdźców apokalipsy (jak się domyślacie, Głód z tematu :P) podąża dumnie przez wąwóz pełen kości/zwłok. Zobaczymy jak to będzie, póki co szkic: Finalny obrazek: Miniaturka Edytowane 21 Wrzesień 2009 przez RaVirr
Raju Napisano 5 Wrzesień 2009 Napisano 5 Wrzesień 2009 Pomysl mi sie podoba :) Co do szkicu - nie za bardzo jest co komentowac, ale mam nadzieje, ze jego "rumak" w koncowej fazie tez bedzie taki "znieksztalcony" ;)
Joel Napisano 5 Wrzesień 2009 Napisano 5 Wrzesień 2009 Podoba mi się :) Go on! czekam na upy pozdrawiam
Raju Napisano 5 Wrzesień 2009 Napisano 5 Wrzesień 2009 No, teraz to ma rece i nogi ;) Jak na Glod ma chyba troche za duzego brzucha (chyba, ze to jakies kawalki zbroi). Poza tym ta flaga niebardzo tam pasuje w tle i to z czego wystaje tez. Ogolnie swietne, czekam na upki :)
RaVirr Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Napisano 5 Wrzesień 2009 To jeszcze na dobranoc:D: Jutro z okazji niedzieli postaram się długo popracować nad tym obrazkiem:)
Joel Napisano 5 Wrzesień 2009 Napisano 5 Wrzesień 2009 O kurde jest klimat - jedziesz dalej :D Mimo wszystko wolałem tego jeźdźca bez tych 2 czaszek :) pozdrawiam
Coyote Napisano 6 Wrzesień 2009 Napisano 6 Wrzesień 2009 tez mi sie wydaje ze eraz jest za bardzo przypakowany. Może korbacz w łapie z czaszek ?
Raju Napisano 6 Wrzesień 2009 Napisano 6 Wrzesień 2009 Fakt - te dwie czaszki na ramionach nie pasuja do niego. Popracuj tez troche nad glowa - uwidocznij paszcze i zrob moze jakies drapiezne slepia ;)
RaVirr Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Napisano 6 Wrzesień 2009 (edytowane) Dzięki wszystkim, generalnie to trochę koncept jeźdźca mi się zmienił. Przy tym updacie będzie widać o co chodzi;) Edytowane 6 Wrzesień 2009 przez RaVirr
Joel Napisano 6 Wrzesień 2009 Napisano 6 Wrzesień 2009 Spodziewałem się oczu/oka trochę wyżej, ale tak też jest ok :) pozdrawiam
danilo2 Napisano 6 Wrzesień 2009 Napisano 6 Wrzesień 2009 strasznie mi się spodobał ten ostatni pomysł! Tenz czachami wyglądał dosyć powiedzmy zwyczajnie aupdate z okiem wymiata! :)
Bedyk Napisano 6 Wrzesień 2009 Napisano 6 Wrzesień 2009 kijaszk od sztandaru chyba sie troche nie schodzi postac dziwnie kladzie sie na lewej krawedzi, moznaby dodac troche powietrza z tej strony, przydaloby sie zwrucic jakos wecej uwagi na postac np. kolorem bo teraz w oczy zuca sie tylko niebo
Nezumi Napisano 6 Wrzesień 2009 Napisano 6 Wrzesień 2009 "A gdy otworzył trzecią pieczęć, słyszałem trzecie zwierzę mówiące: Chodź, a patrzaj! I widziałem, a oto koń wrony, a ten, co na nim siedział, miał szalę w ręce swojej. I słyszałem głos z pośrodku onych czworga zwierząt mówiący: Miarka pszenicy za grosz, a trzy miarki jęczmienia za grosz; a nie szkodź oliwie i winu." Ja rozumiem - interpretacja.. Ale tutaj nie ma nic z glodu tylko jakis potwor cthulhu na masie czaszek. Potwornosc glodu polega na cierpieniu niedostatku a nie na tym, ze sie umiera - te wszystkie czaszki to pasuja do ostatniego jezdzca - Smierci. Najbardziej podoba mi sie pierwszy szkic, bo teraz to ewoluuje w jakas coraz mniej ksztaltna mase kosci i miesa..
RaVirr Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Napisano 6 Wrzesień 2009 Się posypały komentarze, miło mi :) Joel, danilo2 - Dzięki! Bedyk- Faktycznie kijaszek trochę nie tego, poprawi się. To samo z kolorem :) Nezumi- faktycznie, to samo zauważyłem... Mam zamiar domalować sępy, wychudzone dziecko.. Jakieś podpowiedzi?:P
Raju Napisano 6 Wrzesień 2009 Napisano 6 Wrzesień 2009 Ogolnie wyglada OK, ale sam mam zastrzezenia co do samego Glodu - wyglada jak nieporadny stworek w ciezkiej i duzej zbroi. Brakuje tez jakichs ofiar tego przejezdzajacego glodu.
Joel Napisano 6 Wrzesień 2009 Napisano 6 Wrzesień 2009 Wiesz co ? Jeśli ten pancerz wyszczuplisz.. ogólnie będzie super wyglądał taki upiornie szczupły(bez przesady xD) bo wzrostu chyba nie ma sensu zwiększać. No a powołując się na komentarz Nezumi, to jednak rzeczywiście najbardziej przypomina 4 ew. na siłę 2. Jeździec 3 przedstawiał jak wiadomo czas głodu, można zmienić nieco scenerię i wrzucić parę wychudzonych postaci, a samemu jeźdźcowi jakiś atrybut, chociażby przytroczony do siodła worek, albo coś takiego. No, ale się rozgadałem chciałem pomóc, ale ostatecznie domyślam się, że sobie poradzisz, mam nadzieję, że się przydałem. pozdrawiam
RaVirr Napisano 8 Wrzesień 2009 Autor Napisano 8 Wrzesień 2009 Ciąg dalszy: I sam do końca nie wiem czy idę w dobrą stronę..
danilo2 Napisano 8 Wrzesień 2009 Napisano 8 Wrzesień 2009 w dobrą idziesz w dobrą :P w prawo lepiej ;] może ten głodek będzie w łapie miał jakieś strzępy jedzenia - kurczemasakrycznąwizję miałem - taką urwaną głowę z nosem zjedzonym ;] coraz bardziej podoba misię ta praca :)
Joel Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 Bardzo ładnie i niebo też fajne :D Postaci w tyle spox, ale pierwszoplanowa postać (w duchy tłumaczę cię sobie, że to WiP :D) jest abrdzo uboga, pancerz nie ma fakturki, ogólnie na razie za mało szczegółów, no ale znów odsyłam się do nawiasu xD fajnie, fajnie pozdrawiam
dezzed Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 fajnie się zapowiada, tylko jakoś ciasno z prawej strony, przydało by się trochę powietrza
miriam Napisano 21 Wrzesień 2009 Napisano 21 Wrzesień 2009 UWAGA !! UWAGA !! UWAGA Przypominam za 2 dni Koniec Proszę o umieszczanie stosownych informacji w Waszych Wątkach, jak również umieszczenie miniaturek do Sondy. Stosowne Informacje znajdziecie w REGULAMINIE . //Pozdr.
RaVirr Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Napisano 21 Wrzesień 2009 Zostawiam w takiej postaci jaka była w poprzedniej wrzucie ponieważ nie mam pomysłu by to skończyć:) Pozdrawiam wszystkich walczących :D
Rekomendowane odpowiedzi