Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

rxpaex.jpg

Temat: Freedom jumping!/ Skoki w obłoki!

Regulamin

Bardzo szeroki temat, można zrobić zwykły skok w miejscu, skok w dal, w zwyż, le parkur-owy spok z budynków, ramp, murów czy latarni, wbiegi po ścianach, salta, przewrotki, udane skoki lub śmiertelne upadki ;) co dusza zapragnie :)

rxpaen.jpg

rxpaee.jpg

rxpaes.jpg

rxpaew.jpg

Myślę, że tyle inspiracji wystaczy na dobry start :)

Termin oddania animacji tradycyjnie i zgodnie z regulaminem pierwszego dnia nowego miesiąca.

Do dzieła! powiedzcie swoim rodzinom i znajomym, przekażcie księdzu żeby ogłosił w niedzielę na ambonie! niech powstanie nowa jakość dotąd tu niespotykana i niech tym razem będzie nas więcej niż kiedykolwiek wcześniej! (żeby tak z 6 chociaż) :D

powodzenia!

Edytowane przez Destroyer

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 10,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niezbyt udana próba skoku z trampoliny

w sumie basen jest pusty wiec zawsze mogło być gorzej :)

Napisano
  • Autor

Sebek całkiem fajnie wyszło ;)

Zauważyłem ze link do pliku PSD z regulaminu nie działał wię raz jeszcze go zuploadowałem,

Obrazek template PSD, każdy winien go ściągnąć i przygotować pretty picture pod sondę i galerię,

Ja też coś wrzucę ale jeszcze nie teraz ;) pamiętajcie, że czas jest do jutra do 15

cheers!

Napisano
  • Autor

No to ja też wrazucam, trochę lipa ale już się nie chciało :P

Destroyer

rnwexw.jpg

po 15 nie będe w stanie zrobić sondy, dopiero około 20 bede miał dostęp do komputera więc jak ktoś jeszcze coś wrzuci to najprawdopodobniej dodam do sondy :)

cheers!

Napisano

Moj premierowy występ w Animation speed :) - jak to mówia zawsze musi być ten pierwszy raz.

Niestety vimeo coś długo przerabia moje filmiki dlatego tymczasowo wstawiam posta z samym obrazkiem. Niebawem uzupełnię.

Luchu

rnwsnq.jpg

Ujecie drugie

Edytowane przez Luchu

Napisano

ok. od mnie takie coś, podobnie jak wyżej czekam na weryfikacje na vimeo także wrzucam na razie sam screen

edit:

krzys!3k

speedani.jpg

Edytowane przez krzys!3k

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności