Destroyer Napisano 7 Wrzesień 2009 Napisano 7 Wrzesień 2009 (edytowane) Temat: Freedom jumping!/ Skoki w obłoki! Regulamin Bardzo szeroki temat, można zrobić zwykły skok w miejscu, skok w dal, w zwyż, le parkur-owy spok z budynków, ramp, murów czy latarni, wbiegi po ścianach, salta, przewrotki, udane skoki lub śmiertelne upadki ;) co dusza zapragnie :) **** **** Myślę, że tyle inspiracji wystaczy na dobry start :) Termin oddania animacji tradycyjnie i zgodnie z regulaminem pierwszego dnia nowego miesiąca. Do dzieła! powiedzcie swoim rodzinom i znajomym, przekażcie księdzu żeby ogłosił w niedzielę na ambonie! niech powstanie nowa jakość dotąd tu niespotykana i niech tym razem będzie nas więcej niż kiedykolwiek wcześniej! (żeby tak z 6 chociaż) :D powodzenia! Edytowane 7 Wrzesień 2009 przez Destroyer Cytuj
adrian2608 Napisano 8 Wrzesień 2009 Napisano 8 Wrzesień 2009 Jakby to Ferdek powiedział . I kurde gitara! Cytuj
Sebek Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 niezbyt udana próba skoku z trampoliny w sumie basen jest pusty wiec zawsze mogło być gorzej :) Cytuj
Bielik93 Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 Moe to bedzie dla kogos inspiracja ;] Cytuj
Destroyer Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Napisano 30 Wrzesień 2009 Sebek całkiem fajnie wyszło ;) Zauważyłem ze link do pliku PSD z regulaminu nie działał wię raz jeszcze go zuploadowałem, Obrazek template PSD, każdy winien go ściągnąć i przygotować pretty picture pod sondę i galerię, Ja też coś wrzucę ale jeszcze nie teraz ;) pamiętajcie, że czas jest do jutra do 15 cheers! Cytuj
Sebek Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 (edytowane) Sebek Render niestety nie było już czasu na poprawki Edytowane 1 Październik 2009 przez Sebek Cytuj
Destroyer Napisano 1 Październik 2009 Autor Napisano 1 Październik 2009 No to ja też wrazucam, trochę lipa ale już się nie chciało :P Destroyer po 15 nie będe w stanie zrobić sondy, dopiero około 20 bede miał dostęp do komputera więc jak ktoś jeszcze coś wrzuci to najprawdopodobniej dodam do sondy :) cheers! Cytuj
Luchu Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 (edytowane) Moj premierowy występ w Animation speed :) - jak to mówia zawsze musi być ten pierwszy raz. Niestety vimeo coś długo przerabia moje filmiki dlatego tymczasowo wstawiam posta z samym obrazkiem. Niebawem uzupełnię. Luchu Ujecie drugie Edytowane 2 Październik 2009 przez Luchu 1 Cytuj
krzys!3k Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 (edytowane) ok. od mnie takie coś, podobnie jak wyżej czekam na weryfikacje na vimeo także wrzucam na razie sam screen edit: krzys!3k Edytowane 2 Październik 2009 przez krzys!3k Cytuj
Loopik Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 Destroyer - czepiam się, ale miało być z perspektywy ;) Cytuj
Łukasz Burnet Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 hej chlopaki, postep widze to pewnie zasluga "RYBY" :D Cytuj
Destroyer Napisano 2 Październik 2009 Autor Napisano 2 Październik 2009 Loopik o o masz racje, mam grzecha ;P Łukasz Burnet, SEB jasne, że proste :D Zapraszam do głosowania -->>klik :) Cytuj
Santi_Animator Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Bardzo sie ucieszyłem z faktu ze speed ruszył, cztery animki i przyznam ze zacne, popracujemy jeszcze nad tematami i jazda, do animowania :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi