adek Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Trafiłem dzisiaj na taką małą ciekawostkę. Google rozpoczęło bardzo ciekawą akcję informacyjno-promocyjną w Japonii, która jakiś czas temu powiedziała "Nie" dla usługi Google Street View. Google krótkim filmem 3D stara się wyjaśnić i pokazać jak dokładnie działa ta usługa zaznaczając przy tym, że ceni prywatność swoich użytkowników co również pokazuje w tym filmie. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=791 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 wypas!!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 no filmik sam w sobie świetny:) wyglada jak animacja poklatkowa w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 swietna prezentacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 serwus :) hehehehe, wypasione :) pozdrwiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 ja w ogóle myślałem że to jest stop-motion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Czad! Faktycznie wygląda jak stop-motion. Dziś widziałem samochód google w Krakowie, więc może będę w street view :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 no mega jest animka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 ahh, sutorittobiuu, dobre dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazioo Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 To jest stop-motion. Na kopercie i karteczkach na ścianie widać wystające "włoski". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.S Napisano 11 Wrzesień 2009 Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Animka jest mega, niestety mi kojarzy sie z V for Vendetta, albo z Fallout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 12 Wrzesień 2009 Share Napisano 12 Wrzesień 2009 Animacja czadowa. Ruchy poklatkowe przypominają mi Boba Budowniczego za którym mój braciszek przepadał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi