Napisano 9 Wrzesień 200915 l Trafiłem dzisiaj na taką małą ciekawostkę. Google rozpoczęło bardzo ciekawą akcję informacyjno-promocyjną w Japonii, która jakiś czas temu powiedziała "Nie" dla usługi Google Street View. Google krótkim filmem 3D stara się wyjaśnić i pokazać jak dokładnie działa ta usługa zaznaczając przy tym, że ceni prywatność swoich użytkowników co również pokazuje w tym filmie. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=791
Napisano 9 Wrzesień 200915 l Czad! Faktycznie wygląda jak stop-motion. Dziś widziałem samochód google w Krakowie, więc może będę w street view :)
Napisano 10 Wrzesień 200915 l To jest stop-motion. Na kopercie i karteczkach na ścianie widać wystające "włoski".
Napisano 11 Wrzesień 200915 l Animka jest mega, niestety mi kojarzy sie z V for Vendetta, albo z Fallout.
Napisano 12 Wrzesień 200915 l Animacja czadowa. Ruchy poklatkowe przypominają mi Boba Budowniczego za którym mój braciszek przepadał ;)