Napisano 9 Wrzesie艅 200915 l Witam. 聽 Tak sobie d艂ubie samochodzix od niedawna ... Postanowi艂em pokazywa膰 progress ,jako 偶e robie go w wolnych chwilach to pewnie upki nie b臋d膮 cz臋sto.Ale mo偶e ten w膮tek zmotywuje troche do pracy. Tym razem , Pokusi艂em si臋 o zrobienie bebech贸w pod mask膮 ;) Co z tego wyjdzie zobaczymy ... w sumie robie na wyczucie z refki wi臋c mo偶e troche odbiega膰 od orygina艂u. Zaznacza膰 , miesza膰 z b艂otem , jak gdzie艣 buraki s膮 ;) heh :) Felga mega g臋sto bo shapemerge wycina艂em napisy. 聽 聽 Pozdro 聽 Edytowane 9 Wrzesie艅 200915 l przez 09121986
Napisano 9 Wrzesie艅 200915 l Wiesz, co klamor powie wiesz, prawda? a jesli chodzi o poprawno艣艣 to oddaje pole do popisu qbie, on cie juz prze艣wietli z tego modelu :D
Napisano 9 Wrzesie艅 200915 l Czuj si臋 obserwowany ;) Uczysz si臋 za szybko ;P Co do modelu to poczekam jednak na qbe i innych :) Jednak ju偶 teraz mog臋 powiedzie膰, 偶e jest ok ale troch臋 pierd贸艂 si臋 znajdzie.
Napisano 9 Wrzesie艅 200915 l Witam.聽 Tak sobie d艂ubie samochodzix od niedawna ... 聽 Fajnie to brzmi :) Jakby Micha艂 Anio艂 obudzi艂 si臋 i powiedzia艂, mo偶e sobie machn臋 jak膮艣 chawir臋 i machn膮艂 ... kaplic臋 syksty艅sk膮 :) 聽 Idzie 艣licznie! Ja tu jeszcze wr贸c臋 :) Pozdrawiam
Napisano 9 Wrzesie艅 200915 l niestety jest troche krzywizn i niezgosnosci. Gdybys ich nie widzial to moge zaznaczyc. A tak poza tym to qba tego modelu nie robil tylko nowszy:P
Napisano 9 Wrzesie艅 200915 l no, mysle ze panowie na poczatku troche zbyt pozytywnie to okreslaja, jest kilka bledow w budowie samej siatki, jesli nie pojawi sie specjalista to sam zrownam go z orginalem 聽 EDIT: no i moze pokolei - proponuje zebys najpierw bez zabawy z pseudorenderami pokazal model w clayu i w vieporcie, mile widziany standart material z wysokim glossem Edytowane 9 Wrzesie艅 200915 l przez M4rcus
Napisano 9 Wrzesie艅 200915 l No mam wra偶enie, 偶e ostatecznie... kiedy艣... wyjdzie z tego konretna pracka :) Czekam na update :)
Napisano 10 Wrzesie艅 200915 l Witaj :) Polecialbym na pocz膮tku skupic sie na przebudowie karoserii, niz brnac dalej w silnik itd. niektore bledy mocno ra偶膮, szczegolnie przedni zderzak (co widac kolo znaczka (moze poprostu przesun symmetry pod MS w modyfikatorach i juz ten pr贸g zniknie) Boczn膮 linie zakonczyles zbyt wczesnie, idzie ona razem z klamka :) Miejsce gdzie jest migacz tez pozostawia wiele do zyczenia. Pozatym pare duperelkow typu nierownosci na nadkolach, przejscie na dole drzwi, wgnieciona tylna klapa itd. maske podniosles wiec nie wiem czy dobra :) Za to szczegoly taka jak felga i ta atrapa bardzo dobre. Pokaz nam jeszcze ze potrafisz ukladac prosto siatke i bede zadowolony :) 聽 Pracuj, mam nadizeje ze pomoglem t膮 zje*k膮
Napisano 10 Wrzesie艅 200915 l Autor kliment - hehe no ja wiem wiem :D od po艂owy XX wieku Tobie samochody nie podobywuj膮 si臋 :) Nvidia - :) no troszku jest b艂臋d贸w .. :p peter_f - hehe Dzi臋ki :) JohnZi - ale nie dosta艂em zjebki ostrej to nie jest zle ;) tak tak wiem widz臋 b艂臋dy , zredukuje je w nastepnym upku. Kedzior - thx :) M4rcus - :) ostro :D nastepne rendery beda clayowe , co do viewportu to render siatki jest ale skoro z vp lepsze to tyle lepiej bo nie bede musial tego liczy膰 ;) a pseudorenderki ucz膮 testuje parametry ,zawsze co艣 wyniose z ka偶dego renderu... AT7 - hehe :) ja p贸ki co mam nadzieje tylko 偶e tak b臋dzie :) Reflect - wiesz qba mi zawsze tam przy symetry tak wyskakuje , ale na koncu pracy jak zwelduje to juz jest git ,tak偶e nawet nie zwr贸ci艂em uwagi na to :)... tam wogole naoko艂o klamki 艣rednio to wygl膮da , ca艂y czas walcze z tym , poki co z mizernym skutkiem ale moze wkoncu sie uda, heh nadkola , chyba ju偶 jest mi pisane zawsze poprawianie ich :) duperelk贸w jeszcze troche jest ,a silnik zacz膮艂em robi膰 偶eby sie odstresowa膰 od karoseri chwilowo tylko ;) no jest te偶 ma艂a pochwa艂ka to jest git :D hehe z tym uk艂adaniem prosto to jeszcze troche krzywo ;p hehe bo na prostowaniu czesto sp臋dzam kupe czasu , no ale nie odrazu Rzym zbudowano ;) powoli do przodu wa偶ne 偶eby tylko nie cofa膰 sie w rozwoju :) 聽 Dzieki za komenty , to be continued... ;) Pozdro
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto