mjasinski Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 (edytowane) Wizka atrium w budynku biurowym w Serdice. Nigdy nie pokazywałem swych prac na forach, gdyż oglądając niektóre realizacje można naprawdę nabawić się kompleksów. Dziś jest mój debiut i to za namową kumpla z branży. Jestem ciekaw waszych opinii. ViZ,Vray, Photoshop image 3000x2250 Jasiński Marek Edytowane 30 Wrzesień 2009 przez mjasinski Niepoprawny tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 bardzo dobra rzemieślnicza robota, światełko łądne, materiały szklane także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 duzo szybek, co na to komputer ? długo kombinował jak to wypluć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34648 przeczytaj i wprowadź poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 ładnie, dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 masz w lepszej jakosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjasinski Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Liczyłem na jednej z farm. Dwuprocesorowy xeon 4x3GHz 8GB RAM. W 5000x3750 liczyło się na całkiem niezłych ustawieniach 14h co i tak uważam za marnotrawstwo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjasinski Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2009 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34648 przeczytaj i wprowadź poprawki Dziękuję za wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjasinski Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2009 masz w lepszej jakosci? Mam w 5k ale wolę pokazać w 3k z mniejszą kompresją image_3000x2250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 fajne, ludzie to RCP czy w photoshopie wstawieni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjasinski Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2009 fajne, ludzie to RCP czy w photoshopie wstawieni? Ludziki w Photoshopie. Tak naprawdę to ujęcie wyszło niemal tak z rendera. W photoshopie dodałem tylko ludziki z odbiciami i jak ja to mówię "ręcznym GI-em", miasto za oknem, trochę glow-a i levelsów tu i ówdzie. W sumie kilka godzin pracy z czego wiekszość na ustawienie ludzików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 mnie sie bardzo podoba :D ale pani po prawej wydaje sie za jasna i ogolnie brak cieni ludzi... chociazby takich mini.. zeby bylo widac interakcje ze scena, ale ogolnie ... zaje** :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 bardzo fajne, czyste i nie przegadane. gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Podoba mi się. Szkoda, że odbicie ludzi ma się nijak do odbić wyrenderowanych. Ja w takich wypadkach daję mniejszego blura a następnie mocniejszym już z pędzla rozmywam i wymazuję końcówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 No i udało się Marek :) Witka na forum. Wierzcie mi bracia - mjasinski - dosyć że rzemiosło opracował perfekt to jeszcze strzela takimi wizkami jak z karabinu :) Masz ode mnie 5* i wrzucaj następne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjasinski Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 Podoba mi się. Szkoda, że odbicie ludzi ma się nijak do odbić wyrenderowanych. Ja w takich wypadkach daję mniejszego blura a następnie mocniejszym już z pędzla rozmywam i wymazuję końcówkę. Dzięki za poradę. Na pewno to sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjasinski Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 A generalnie na jaką ocenę zasługuje ta pracka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Mi sie bardzo podoba i gdybm mial oceniac to pod wzgledem technicznym dalbym 5 ale ze takie czysto odwzorowane wizki sa troche nudne to ogolnie dalbym 4 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 ale brzydki render haha wal do przodu anie podniecasz sie jednym obrazkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjasinski Napisano 9 Październik 2009 Autor Share Napisano 9 Październik 2009 ale brzydki render haha wal do przodu anie podniecasz sie jednym obrazkiem Dobrze że siedzisz obok mnie. Mogę Ci osobiście dokopać łajzo ;) Wrzuć coś swojego a przebijesz tu wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Dobrze że siedzisz obok mnie. Mogę Ci osobiście dokopać łajzo ;) Wrzuć coś swojego a przebijesz tu wszystkich. tylko nie zachacz o mnie :) i nie podjudzaj Muerte :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi