Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Wizka atrium w budynku biurowym w Serdice.

Nigdy nie pokazywałem swych prac na forach, gdyż oglądając niektóre realizacje można naprawdę nabawić się kompleksów. Dziś jest mój debiut i to za namową kumpla z branży. Jestem ciekaw waszych opinii.

ViZ,Vray, Photoshop

image 3000x2250

Jasiński Marek

Edytowane przez mjasinski
Niepoprawny tytuł
  • Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Liczyłem na jednej z farm. Dwuprocesorowy xeon 4x3GHz 8GB RAM. W 5000x3750 liczyło się na całkiem niezłych ustawieniach 14h co i tak uważam za marnotrawstwo czasu.

Napisano
fajne, ludzie to RCP czy w photoshopie wstawieni?

Ludziki w Photoshopie. Tak naprawdę to ujęcie wyszło niemal tak z rendera. W photoshopie dodałem tylko ludziki z odbiciami i jak ja to mówię "ręcznym GI-em", miasto za oknem, trochę glow-a i levelsów tu i ówdzie. W sumie kilka godzin pracy z czego wiekszość na ustawienie ludzików.

Napisano

mnie sie bardzo podoba :D ale pani po prawej wydaje sie za jasna i ogolnie brak cieni ludzi... chociazby takich mini.. zeby bylo widac interakcje ze scena, ale ogolnie ... zaje** :))

Napisano

Podoba mi się. Szkoda, że odbicie ludzi ma się nijak do odbić wyrenderowanych. Ja w takich wypadkach daję mniejszego blura a następnie mocniejszym już z pędzla rozmywam i wymazuję końcówkę.

Napisano

No i udało się Marek :) Witka na forum.

Wierzcie mi bracia - mjasinski - dosyć że rzemiosło opracował perfekt to jeszcze strzela takimi wizkami jak z karabinu :)

Masz ode mnie 5* i wrzucaj następne :)

Napisano
Podoba mi się. Szkoda, że odbicie ludzi ma się nijak do odbić wyrenderowanych. Ja w takich wypadkach daję mniejszego blura a następnie mocniejszym już z pędzla rozmywam i wymazuję końcówkę.

Dzięki za poradę. Na pewno to sprawdzę.

Napisano
ale brzydki render haha wal do przodu anie podniecasz sie jednym obrazkiem

Dobrze że siedzisz obok mnie. Mogę Ci osobiście dokopać łajzo ;) Wrzuć coś swojego a przebijesz tu wszystkich.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności