dawid Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Zainspirowany Osiołkiem Monstera postanowiłem wykreować Tygjiska na trudne, smutne i deszczowe dni (bede go poprawiał jeszcze - ma pare błędów- mimo to daje jako skończonego gydż nie wiem kiedy poprawie - na następny smutny raz) oto on : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 bardzo fajny :D tylko przez rozjasnienie (odblysk ?) na mordce traci sie wrazenie pluszowosci...taki material musi byc absolutnie matowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Milusi :) Mało pracy...a efekt dobry :) Tak trzymaj... Pozdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 13 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2004 2 godzinki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Fajny kumpel dla Osiołka :) Lekka, przyjemna i miła dla oka praca - odpoczynek od super-ulta-hiper-turbo-high-poly samochodow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 super, podoba mi sie, jedynie wzor na pysku razi, ale reszta jest sympatyczna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 13 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Damian - fakt paski musze poprawic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 jedna tylko jeszcze prosba, daj area shadow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 superusi tyko czy pluszaki maja odblaski??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Sweety :-) Ale jeszcze trzeba dopieścić go. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 a szczepiony był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 15 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2004 niee :( jeszcze go nie zaszczepiłem...ale nieomieszkam. Niedlugo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 swietna mordka, taka zatroskana i pocieszna, dopiesc go a bedzie super pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 swietna pracka, tez se cos takeigo mozezrobie :D narazie sie nie przyda ale przezorny zawsze zabezpieczony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 jaki ładny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 rozkoszny. tylko plamy na ryju mnie nie zachwyciły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Gdyby nie te dziwne paski na ryjq to by był milusi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 krwiożercza bestia - uwielbiam takie :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi