Napisano 13 Kwiecień 200421 l Zainspirowany Osiołkiem Monstera postanowiłem wykreować Tygjiska na trudne, smutne i deszczowe dni (bede go poprawiał jeszcze - ma pare błędów- mimo to daje jako skończonego gydż nie wiem kiedy poprawie - na następny smutny raz) oto on :
Napisano 13 Kwiecień 200421 l bardzo fajny :D tylko przez rozjasnienie (odblysk ?) na mordce traci sie wrazenie pluszowosci...taki material musi byc absolutnie matowy.
Napisano 13 Kwiecień 200421 l Fajny kumpel dla Osiołka :) Lekka, przyjemna i miła dla oka praca - odpoczynek od super-ulta-hiper-turbo-high-poly samochodow.
Napisano 13 Kwiecień 200421 l super, podoba mi sie, jedynie wzor na pysku razi, ale reszta jest sympatyczna :)
Napisano 15 Kwiecień 200420 l Autor niee :( jeszcze go nie zaszczepiłem...ale nieomieszkam. Niedlugo :]
Napisano 16 Kwiecień 200420 l swietna mordka, taka zatroskana i pocieszna, dopiesc go a bedzie super pracka.
Napisano 16 Kwiecień 200420 l swietna pracka, tez se cos takeigo mozezrobie :D narazie sie nie przyda ale przezorny zawsze zabezpieczony :D