Thx Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 ...najbliższe skojarzenia ? postaram się na bieżąco mazac , pozdro. planu jak zwykle specjalnego nie mam. Właściwie to cały plan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad11 Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 hm... Diuna..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kishkoltz Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 ja myślę, że to nocnik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 27 Październik 2009 Autor Share Napisano 27 Październik 2009 ...nocnik....wydaje mi się ,że to dobre skojarzenie bo ja dopatruję się odbytnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 mi to się kojarzy z tymi łasicami z Dreamcatchera :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 pies Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 28 Październik 2009 Autor Share Napisano 28 Październik 2009 ciesze się ,że faszystowska maszyna wydaje się taka biologiczna...tyle ciekawych skojarzeń :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 hehe faktycznie, to cos wyglada jak bardziej hardcorowy pies leszek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Szej-hulud czyli czerw pustyni albo piaskal. Właściwie to dopiero zaczyna przypominać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 28 Październik 2009 Autor Share Napisano 28 Październik 2009 dzięki wam, właśnie poznałem psa Leszka :::::)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 kurcze wiem ,ze to będzie dziwne pytanie ale mam wrażenie ,ze robiąc komp. do internetu w PS coś za bardzo mi z miększa detal , może wiecie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Może za mocna kompresja ? Spróbuj zapisać w innym formacie, np. png i zobacz czy też tak się robi ?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 zrobiłem w png i jest gorzej...mam od miesięcy wrażenie ,że kredka(kreska) ma większe wymagania niż plama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 31 Październik 2009 Autor Share Napisano 31 Październik 2009 najeźdźcom maszyna się popsuła.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Co? Kreska ma wieksze wymagania niz plama? wtf :D Jak pomniejszasz to bedzie ci zmiekczal. Kiedy zmieniasz w PS rozmiar (alt+ctrl+i) to na dole masz do wyboru jak go resamplowac. W CS4 jest nawet fajnie opisane: Bicubic - jak masz jakies miekkie przejscia tonalne Bicubic Smoother - dobry do powiekszania Bicubic Sharper - dobry jesli pomniejszasz prace sa jeszcze Nearest Neighbor i Bilinear - nie pamietam co robia. W kazdym razie zmieniajac rozmiar poprobuj sobie z tym - powinno pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 1 Listopad 2009 Autor Share Napisano 1 Listopad 2009 Nezumi zrobiłem jak radziłeś najpierw rozmiar , później kompresja do internetu i trochę ostrości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 1 Listopad 2009 Autor Share Napisano 1 Listopad 2009 ten wariant facjaty będzie chyba logiczniejszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 Fajnie idzie, wygląda trochę jak jakaś mechaniczna larwa...aż zainspirowałeś mnie do zrobienia ilustracji;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 9 Listopad 2009 Autor Share Napisano 9 Listopad 2009 Po dłuższej przerwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 pinkne, tylko trochę ta krew mi nie pasi, ale ogółem bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 22 Listopad 2009 Autor Share Napisano 22 Listopad 2009 po jeszcze dłuższej przerwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 22 Listopad 2009 Share Napisano 22 Listopad 2009 nie rezygnuj z ziomków na pierwszym planie dodawali historii do ilustracji :) pozatym widac bylo komu machaja ludkowie z machiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 22 Listopad 2009 Autor Share Napisano 22 Listopad 2009 (edytowane) ziomki będą będą tylko przestałem robić na warstwach i postanowiłem w malować ich na końcu Edytowane 23 Listopad 2009 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 25 Listopad 2009 Autor Share Napisano 25 Listopad 2009 powoli ale do przodu. Wymyśliłem sobie tak: piękna gorąca sierpniowa noc, zbliżająca sie pełnia, podświetlone chmury światłem księżyca. Idealna przejrzystość. Noc , która kochają wszyscy kochankowie, ludziska jeżdżący pod namioty, panowie od łowienia ryb i wszyscy ,którym przychodzi pracować bawić się taką porą. Zobaczymy czy te wszystkie atrybuty kiczu nie zdominują dramatu powstania...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Mechaniczna larwa drążąca w ziemi...CZAD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 I to lubię. Indywidualne podejście do tematu. Oryginalność. I całe szczęście odcięcie się od popowego designu jaki ostatnio w modzie jeśli chodzi o komercję powszechną. Jak już wspominałem zmęczony jestem oglądaniem widoku projektów które zaczynają pożerać własny ogon, wysrywać i zjadać to co wysrały. Lubie zaglądać do THXa bo tu jest świeżo, ciekawie i inspirująco. A nie tylko oczojebnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2010 przyzwoitością jest pokazać pracę w terminie. po półrocznej przerwie zamknąłem maziaj. Dzięki wielkie ludziskom od Hardkoru 44 za inspiracje, szacunek Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Heh niesamowity jesteś z ta kreseczka:)Przestrzeń faktura i bryła - super. Osobiście nie lubię takich kolorków fioletów itd ale tutaj z tą Sieną to ma taki szlachetny stonowany wydźwięk. pzdr. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi