Napisano 12 Listopad 200915 l Tygodniowy Speedpainting 75: Na Targowisku Zadaniem jest pokazać targ/rynek lub inną strefę handlową i/lub sytuacje mogące na nim zaistnieć, niech wyobraźnia pracuje! :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 20.11.2009 (czwartek) godz. 23:59. SONDA: od 21.11 do 24.11 (3 dni) obrazek autorstwa paperblue (http://www.paperblue.net)
Napisano 13 Listopad 200915 l `Totalnie nie radze sobie z envirkami, ale moze sprobuje sil. P.S Prosimy o przypiecie tematu.
Napisano 13 Listopad 200915 l Hehe, ja tak jak Icecold :) i tak jak Icecold - może spróbuję :D pozdrawiam
Napisano 13 Listopad 200915 l Autor To nie musi byc koniecznie sztywne enviro, wartosciowe beda interpersonalne relacje na targu.
Napisano 13 Listopad 200915 l Właśnie o tym myślałem Mant-Raz ;). A może jednak przestanę gadać i wezmę się do roboty ;p ...
Napisano 14 Listopad 200915 l Pozwoliłem sobie naszkicować dywagacje futbolowe na tureckim bazarze: Pozdrawiam serdecznie
Napisano 14 Listopad 200915 l Nie będzie kontrabandy na naszym targowisku, wytropimy każdą aktywną komórkę i zniszczymy!
Napisano 15 Listopad 200915 l musiałem wyedytować, bo wstawiałem z lapka i jak zobaczyłem kolory na dużym monitorze to się przestraszyłem :] za niedługo wstawię poprawną wersję... nie umiem sobie z tym poradzic, wstawiam tak... Edytowane 15 Listopad 200915 l przez SBT77
Napisano 15 Listopad 200915 l nie umiem sobie z tym poradzic, wstawiam tak... Na moje pobaw sie suwakami w poziomach (levels) i bedzie dobrze.
Napisano 16 Listopad 200915 l może za dużo Borderlands A ja teraz dwójkę przechodzę. ;o Moja interpretacja targowiska: Nie zdążyłem już narysować więcej postaci. EDIT: zmniejszyłem pracę, bo za duża trochę była. Edytowane 18 Listopad 200915 l przez meariss
Napisano 17 Listopad 200915 l Łukasz to już przestało być śmieszne... Super praca. Plany mogłyby być bardziej zróżnicowane. Dla ciebie powinno być połowę mniej czasu.
Napisano 17 Listopad 200915 l Łukasz: przyznaj sie sciagnales ode mnie tą postac z koszem na glowie :P nie no...zart..wypas malunek :)
Napisano 17 Listopad 200915 l Łukasz niech sobie maluje... a co. Tylko damy mu mychę miast tabletu i zabierzemy te gradientowe brusze =] Bardzo fajne praki panowie i już mam dylemat =]
Napisano 18 Listopad 200915 l chciałem się zmieścić we wskazanym czasie, dlatego powstrzymałem się i nie rzeźbiłem dokładniej.
Napisano 18 Listopad 200915 l podejscie drugie, mało oryginalnie ale przynajmniej może kojarzy się z targiem
Napisano 19 Listopad 200915 l Czapka z głowy bo fajne prace tu powstają. Prawie w ogóle nie maluję takich rzeczy, a to w sumie niezła zabawa. Dzięki za ciekawy temat:) Na więcej nie starczyło czasu:/ niezła gimnastyka...
Napisano 19 Listopad 200915 l O nieee no jak widzę te prace, to ja chyba rezygnuje z tej męczarni myszką i czekam na wacoma, na którego próbuję uzbierać już od 3 lat... (sory, musiałem się pożalić ;))
Napisano 19 Listopad 200915 l jeszcze jeden, bardziej "w sklepie" niż "na targowisku" ale chyba można temat trochę naginać? ;)
Napisano 20 Listopad 200915 l Bardzo ciekawe techniki paintingu :) A ta kobieta w sklepie kapitalna :)